Witre Manutan Norge Recenzje 1756

4,2

Zobacz, co mówią recenzenci

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Enkelt og god service Jeg fant frem det jeg skulle ha på nettsiden og noterte meg ned artikkel nummer. I og med at jeg skulle bestille for bedriften, tok jeg å ringte inn for å oppgi kunde nummer og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God service av første fører av varer 3/4 som var villig til levere på en bedre plass enn adressen min. Å til siste som leverte på adressen uten at jeg måtte reise hjem, med en bekreftelse at det va... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi dla biznesu
  2. Usługi dystrybucyjne
  3. Dostawca sprzętu
  4. Wyposażenie przemysłowe
  5. Dostawca sprzętu biurowego
  6. Hurtownia

Napisane przez firmę

Totalleverandør - rask levering, stort utvalg, min 3 års garanti, kjøp raskt og enkelt online. Kontormøbler, alt til lager, industri, verksted.

Witre Manutan

Napisane przez firmę

Utstyr til industri, lager og kontor. Over 200.000 produkter som forenkler din arbeidsdag.
Witre Manutan er en komplett leverandør av produkter til industri, lager og kontor. Hos oss finner du alt du trenger til din arbeidsplass. Med markedets bredeste sortiment fra ledende produsenter og kvalifiserte kundeorienterte medarbeidere som kan sitt fag, er vi den eneste leverandøren du trenger for å skape et godt arbeidsmiljø og vel fungernde arbeidsdager.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Ordering was simple

Ordering was simple, and the products were delivered promptly and on schedule, with Norwegian MVA included in the price, even though the products originated in Sweden. Customer service dealt with minor impact damage promptly and satisfactorily.

3 kwietnia 2026

kjapp levering

1 kwietnia 2026

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.
Det er alltid hyggelig å høre at våre kunder er fornøyde med sin opplevelse av Witre.

Anita på kundeservice

Oceniono na 2 z 5

Vi har ikke fått noe respons på mailer…

Vi har ikke fått noe respons på mailer ang retur av ødelagt vare. Produktet va ødelagt i transport, jeg ringt direkte og varslet, fikk da beskjed om at sende bilder på mail. Jeg har måtte sende flere mailer uten noe respons. prøvd å ringe, ingen respons.
Så kommer jeg endelig igjennom.. men de henviser til sykdom.
Saken er fortsatt ikke løst 10 dager har gått.

3 marca 2026

Hei,

Takk for din tilbakemelding og hyggelig samtale.
Det er veldig uheldig det som har hendt her vedr. skade på produkt og dårlig kommunikasjon. Vi tar dette til etterretning.

Med vennlig hilsen,

Bra behandlet

Kundebehandler var hjelpsom og grei. Ble behandlet bra. Fikk svar på det man lurte på ang bestillingen.

6 marca 2026

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.
Det er alltid hyggelig å høre at våre kunder er fornøyde med oss.

Ønsker deg en riktig god helg.

Med vennlig hilsen,

Bra pris

Bra pris, bra service. Fremdeles ikke fått varene. Har riktignok fått tilbakemelding om at feil har skjedd. Levert til feil kunde og adresse.
Men, venter fremdeles...

4 marca 2026

Hei,

Jeg har vært i dialog med transportør her nå, og de skriver at de vil ordne med en opphenting av de 4 kolli som gjelder verkstedsskap , slik at de kan bli levert til riktig adresse: Etterstad Vgs på Etterstadsletta 5.
Vet ikke hvordan dette er gått til med feil levering, og vi kan bare beklage dette.

Mvh

Oceniono na 4 z 5

Kjapp og trygg handel

Kjapp og trygg handel, men rask levering på bestilt produkt

4 lutego 2026

Hei,

Takk for at dere tok dere tid til å gi oss en tilbakemelding. Hyggelig å høre at dere er fornøyd. Det setter vi stor pris på.

Ønsker dere en fin dag.

Anita på kundeservice

Bra pris på bra produkt

Bra pris på bra produkt. Rask levering.

21 stycznia 2026

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på Trustpilot. Det setter vi stor pris på.
Veldig hyggelig at du er førnøyd med leveransen og produktet.

Oceniono na 1 z 5

bestilte pc-bord

bestilte pc-bord, fikk 5 plastbøtter

4 grudnia 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Witre Manutan Norge

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse. Vi beklager virkelig at du mottok feil vare – det er ikke den opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder.
Vi er glade for at vi raskt kunne ordne opp ved å sende riktig produkt til deg, og håper du nå er helt fornøyd med kjøpet ditt. Din tilbakemelding hjelper oss med å bli bedre og sørge for at dette ikke skjer igjen.
Ikke nøl med å ta kontakt dersom vi kan hjelpe deg med noe mer. Takk for at du valgte oss!

Oceniono na 3 z 5

Har ikke mottatt bestilt vare

Noe klabb og babb men stor vilje til å rette opp i feil

4 grudnia 2025

Hei! Takk for praten tidligere
Vi har ordnet reklamasjonen din og sendt deg nye varer, de er allerede på vei til deg. Beklager forsinkelsen! Vi setter stor pris på tålmodigheten din og er her for å hjelpe dersom du har spørsmål eller trenger noe mer. Takk for at du valgte oss!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej