Witre Manutan Danmark Recenzje 692

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Oceniono na 5 z 5

Snakkede med Jan fra witre angående en reklamation på en sækkevogn. Super service uden bøvl. Fik meget hurtigt sendt en ny ud. Ud fra vores erfaring med Witre vil vi helt klart anbefale dem.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Hej, Vi modtager desværre ofte vores varer uden angivelse af PO-nummer som reference, selvom vi har gjort opmærksom på flere gange, at dette er meget vigtigt for vores interne håndtering. Vi v... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hurtig ekspedition og levering. Hjemmesiden overskulig. Jeg søgte varen på Googel og billede annonce link til Witra. Bestilte kl. 15, og havde varene dagen efter ved middags tid i Danmark. Priser på m... Zobacz więcej

1. Usługi dla biznesu
  2. Usługi dystrybucyjne
  3. Dostawca sprzętu
  4. Wyposażenie przemysłowe
  5. Dostawca sprzętu biurowego
  6. Hurtownia

Witre Manutan

Napisane przez firmę

Udstyr til industri, lager og kontor. Over 200.000 produkter, der letter arbejdet.
Witre Manutan er den komplette virksomhed, når det handler om udstyr til arbejdspladser inden for industri, lager og kontor. Her finder du alt det, du har brug for for at udstyre din arbejdsplads. Med markedets største udvalg fra ledende producenter og medarbejdere, der kan deres kram og brænder for at hjælpe, er vi den eneste leverandør, du har brug for for at skabe et godt arbejdsmiljø og effektive arbejdsdage.

4,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Good customer service but

Good customer service, but unfortunately the item arrived faulty twice.

20 marca 2026

Odpowiedź od Witre Manutan Danmark

Thank you very much for your information.

At Witre, we are constantly working to improve our cooperation with the carriers and freight companies that deliver our orders, so that we can ensure the smoothest and most reliable delivery possible.
If there is still a problem with your order, we are of course ready to help you. You are very welcome to contact us by phone or send an email with a description of the problem, so that we can find a solution for you.

Kind Regards

Hej ,
Tusind tak for din positive anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for at handle hos os og oplever en god service.
Vi sætter stor pris på feedback fra vores kunder, da den hjælper os til hele tiden at forbedre os.
Witre

Alt gik godt

Alt gik godt.
Fra bestilling til vi har fået produktet.

18 lutego 2026

Hej Elizabeth
Witre

Oceniono na 1 z 5

Fik forkert levering

Fik forkert levering. Mine produkter kom aldrig. I hævede mine penge og i blev ved med at sige varerne nok skulle komme. Og nu skal jeg vente på at få mine penge

14 lutego 2026

Hej Steen
Tak for din henvendelse.
Vi er virkelig kede af den oplevelse, du har haft med leveringen. Det er naturligvis meget beklageligt, at transportøren forsøgte at aflevere forkerte varer, og at dine bestilte produkter ikke nåede frem som forventet.
Da varen desværre blev bortkommet hos transportøren – og samtidig var en sæsonvare – var den udsolgt, da vi blev gjort opmærksomme på hændelsen. Derfor havde vi ikke mulighed for at sende en erstatningslevering.
Det fulde beløb er allerede blevet tilbageført til din konto, og du vil kunne se pengene inden for 1–3 bankdage, afhængigt af din bank.
Vi forstår fuldt ud, at det kan være frustrerende at skulle vente på sine penge, og vi beklager den ulejlighed, situationen har medført.
Tak for din feedback – den hjælper os med løbende at forbedre vores service. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, står vi naturligvis klar til att hjælpe.
Med Venlig Hilsen

Vigtig reference ved levering

Hej,

Vi vil derfor bede jer sikre, at PO-nummer altid fremgår af både følgeseddel og faktura fremadrettet.

Tak for hjælpen og forståelsen.

10 stycznia 2026

Odpowiedź od Witre Manutan Danmark

Tak for din feedback og den behagelige samtale.
Vi sørger naturligvis for, at mærkningen af jeres leverancer fremover følger jeres ønsker, så alt bliver korrekt.

Thomas Scott - Customer Success

Oceniono na 1 z 5

Prisen for varen

Prisen for varen, ren tyveri.

25 listopada 2025

Tak for din feedback
Vi sætter stor pris på, at du deler dine tanker med os.
Vi forstår, at prisen er en vigtig faktor, og vi vil gerne forsikre dig om, at vi løbende vurderer markedet og justerer vores priser for at sikre, at de afspejler både kvalitet og aktuelle markedsforhold.
Vores mål er altid at tilbyde den bedste værdi til vores kunder. Har du spørgsmål om produktets egenskaber eller ønsker at høre om eventuelle kampagner, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne.

Thomas Scott
Customer Success

Oceniono na 5 z 5

Tilasin viime viikolla Witre…

Tilasin viime viikolla Witre Manutanilta pari hyllyä ja isoja säilytyslaatikoita varastoon, koska kaikki tavarat olivat sekaisin. Aluksi olin vähän epäilevä, mutta tilaus sujui todella helposti ja nopeasti.Verkkokauppa oli selkeä ja kaikki tarvittavat tiedot löytyivät helposti. Soitin asiakaspalveluun tarkistaakseni mitat, ja henkilö vastasi ystävällisesti ja selkeästi, eikä yrittänyt myydä mitään turhaa. Hän jopa ehdotti hieman eri kokoisia laatikoita, jotta kaikki mahtuu hyvin.Toimitus tuli kolmessa päivässä, pakkaus oli kunnossa eikä mikään ollut rikki. Hyllyt ja laatikot oli helppo kasata, ne tuntuivat kestäviltä. Nyt varasto on järjestyksessä, kaikki tavarat löytyvät helposti.Todella hyvä kokemus ja varmasti tilaan heiltä uudelleen, kun tarvitsen lisää varastotuotteita.

7 listopada 2025
Opinia niezależna

Super velfungerende webshop

Super velfungerende webshop. Købte en stribe metalskabe, som vi anvender til opbevaring af virksomhedens effekter, ringbind, reservedele mv. Hurtig levering og fornem service. Tror det er første gang, at en chauffør har tilbudt at give en hånd med at bære varerne ind i vores kælder. Har købt her flere gange..

4 listopada 2025

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej