Snakkede med Jan fra witre angående en reklamation på en sækkevogn. Super service uden bøvl. Fik meget hurtigt sendt en ny ud. Ud fra vores erfaring med Witre vil vi helt klart anbefale dem.... Zobacz więcej
Hej, Vi modtager desværre ofte vores varer uden angivelse af PO-nummer som reference, selvom vi har gjort opmærksom på flere gange, at dette er meget vigtigt for vores interne håndtering. Vi v... Zobacz więcej
Hurtig ekspedition og levering. Hjemmesiden overskulig. Jeg søgte varen på Googel og billede annonce link til Witra. Bestilte kl. 15, og havde varene dagen efter ved middags tid i Danmark. Priser på m... Zobacz więcej

www.witre.dk, Stany Zjednoczone
Good customer service, but unfortunately the item arrived faulty twice.

Odpowiedź od Witre Manutan Danmark
Fik forkert levering. Mine produkter kom aldrig. I hævede mine penge og i blev ved med at sige varerne nok skulle komme. Og nu skal jeg vente på at få mine penge

Hej,
Vi vil derfor bede jer sikre, at PO-nummer altid fremgår af både følgeseddel og faktura fremadrettet.
Tak for hjælpen og forståelsen.

Odpowiedź od Witre Manutan Danmark
Tilasin viime viikolla Witre Manutanilta pari hyllyä ja isoja säilytyslaatikoita varastoon, koska kaikki tavarat olivat sekaisin. Aluksi olin vähän epäilevä, mutta tilaus sujui todella helposti ja nopeasti.Verkkokauppa oli selkeä ja kaikki tarvittavat tiedot löytyivät helposti. Soitin asiakaspalveluun tarkistaakseni mitat, ja henkilö vastasi ystävällisesti ja selkeästi, eikä yrittänyt myydä mitään turhaa. Hän jopa ehdotti hieman eri kokoisia laatikoita, jotta kaikki mahtuu hyvin.Toimitus tuli kolmessa päivässä, pakkaus oli kunnossa eikä mikään ollut rikki. Hyllyt ja laatikot oli helppo kasata, ne tuntuivat kestäviltä. Nyt varasto on järjestyksessä, kaikki tavarat löytyvät helposti.Todella hyvä kokemus ja varmasti tilaan heiltä uudelleen, kun tarvitsen lisää varastotuotteita.
Super velfungerende webshop. Købte en stribe metalskabe, som vi anvender til opbevaring af virksomhedens effekter, ringbind, reservedele mv. Hurtig levering og fornem service. Tror det er første gang, at en chauffør har tilbudt at give en hånd med at bære varerne ind i vores kælder. Har købt her flere gange..
Go hjemmeside nemt at bestille min vare.
Hurtig levering
Fin og hurtig levering af det rigtige produkt.
Prisen for produktet er også rigtig fin ifht. kvaliteten.
Dog manglede der huller til monteringsskruerne til det ene sikringsgelænder på den ene stige, disse borede jeg selv og fik monteret gelænderet.