Westcoast Motorsport Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Behövde hjälp med beställning som ej fanns i lager - fick svar direkt att en leverans från leverantören skulle göras och att jag bara behövde meddela vad jag önskade så kom det med. Hade kontinu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

There were some problems with order but nothing an amazing conversation with support couldn't solve. I was really happy and surprised how fast we resolved problem. Also shipping from Sweden to Slovaki... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service, trevliga personliga svarsmail, snabb leverans och även en liten hälsning utanpå kartongen gjorde att det sammantaget var den trevligaste nätshoppingupplevelsen jag haft 😊

Oceniono na 5 z 5

Je suis extrêmement satisfait de cette boutique, j'avais des question à poser et on m'a répondu rapidement et correctement, en plus la livraison était très rapide et le produit parfaitement conforme à... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami do sportów motorowych
  2. Sklep samochodowy
  3. Sklep z akcesoriami samochodowymi
  4. Sklep z wyposażeniem aut
  5. Sklep z nakryciami głowy
  6. Sklep z odzieżą uliczną

Napisane przez firmę

A nordic motorsport shop for both drivers, teams and fans. With brands like Samco, QSP, Puma, Schroth, Sonax, 59North Wheels, Alpinestars. Official merch dealer for Mercedes, Red Bull, Haas, Ferrari and McLaren in F1 and for BMW M Sport. Custom car building, racing team and producer of events and fairs like Westcoast Motorshow in Sweden.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 50

Napisz recenzję

Snabb leverans!

16 czerwca 2025

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Tack för att du delade din köpupplevelse från westcoastmotorsport.se här på Trustpilot. Kul att du uppskattade snabbheten på leveransen.

Ha ett trevligt midsommarfirande!

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Tack Lars! Kul att läsa att du tycker det var smidigt att handla på westcoastmotorsport.se och för att du tog dig tid att dela din upplevelse här på Trustpilot.

Snabb Leverans

Snabb Leverans

27 maja 2025

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Kul att du uppskattar snabbheten på leveransen av Postnord.

Jag hoppas du är lika glad över produkterna du köpte men hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar om det du köpt eller framtida produkter.

Ha en fortsatt trevlig vecka.

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Tack för att du delade din upplevelse av ditt köp på westcoastmotorsport.se. Kul att du uppskattar snabbheten och smidigheten också.

Hoppas du blev lika nöjd med själva produkten och hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar i framtiden.

Oceniono na 5 z 5

Positivt bemötande o mycket…

Positivt bemötande o mycket serviceinriktad.

22 maja 2025

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Stort tack för att du delade ditt omdöme här på Trustpilot om Westcoast Motorsport. Trevligt att träffas på eventet i Göteborg i helgen som var.

Önskar dig en fortsatt fin racingsommar tills vi hörs igen och åter igen stort tack för att du lämnade ett omdöme.

Oceniono na 5 z 5

Kanon service bästa mötande trevlig…

Kanon service bästa mötande trevlig personal starkt rekommenderat 👍

7 maja 2025

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Stort stort tack för ditt omdöme här på Trustpilot om Westcoast Motorsport. Glädjande att du uppskattar servicen och framförallt bemötandet du fått.

Önskar dig en trevlig helg!

Oceniono na 5 z 5

Ni tänker på kunden genom att packa…

Ni tänker på kunden genom att packa säkert, tack!

12 maja 2025

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Va kul att läsa att du uppskattar hur ditt paket levererades! Det är självklart viktigt för både dig och för oss, så det är glädjande att det motsvarar dina förväntningar.

Stort tack för att du handlade på westcoastmotorsport.se och för att du tog dig tid att dela din köpupplevelse här på trustpilot.

Ha en fortsatt härlig vecka.

Oceniono na 5 z 5

Lätt att hitta och köpa på Mail sidan

Lätt att hitta och köpa på Mail sidan. Mycket bra kvalitet på produkterna Vi gillar jättemycket F1 stora fans av sporten.

12 maja 2025

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Tack Pernilla för att du delade din upplevelse här på Trustpilot. Alltid kul när ni kom på besök i butiken i vintras!

Ha en härlig vecka så hörs vi snart igen.

Oceniono na 5 z 5

Snabb och smidig leverans och produkter…

Snabb och smidig leverans och produkter helt enligt beskrivning!

7 maja 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse av ditt köp på westcoastmotorsport.se. Glädjande att läsa att du är nöjd och tveka aldrig att höra av dig direkt till mig på info@westcoastmotorsport.se eller 010-2040400 om det skulle vara några frågor eller funderingar i framtiden.

Otroligt bra service

Otroligt bra service, han gick above and beyond för att fixa en större storlek till min pappa.
Han höll kontakten tills han hittade rätt storlek, supernöjd kund här!

5 maja 2025

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Tack! Det värmer att läsa att du uppskattat servicen och framförallt ditt mail om att din far blev extra glad för presenten du gav han. Det är roligt att läsa.

Stort tack för att du delade din upplevelse och jag önskar dig en fortsatt fin vecka.

Personlig upplevelse!

Hade kontinuerlig kontakt Pontus och visste precis när paketet skulle anlända så jag kunde hämta upp delarna.

En av de bästa köpupplevelserna jag haft.

5 maja 2025

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Trevligt att höra att du uppskattat dialogen och den kontakt vi haft. Hoppas delarna fungerar till er belåtenhet och att flygen fortsätter att flyga säkert :)

Stort tack för att du delade din upplevelse av Westcoast Motorsport här på trustpilot.

Utmärkt service

29 kwietnia 2025

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Va roligt att läsa att du uppskattar servicen.

Ha en trevlig helg.

Enkelt och proffsigt.

Enkelt och proffsigt.

8 kwietnia 2025

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Roligt att läsa att du haft en bra upplevelse av ditt köp på westcoastmotorsport.se. Tveka aldrig att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Ha en fortsatt trevlig vecka.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och bra kundservice.

Snabb leverans och bra kundservice.

6 kwietnia 2025

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Va roligt att läsa att du uppskattar kundservicen och snabbheten på leveransen.

Stort tack för att du delade ditt omdöme här på trustpilot och tveka aldrig att höra av dig till Westcoast Motorsport när du har frågor eller funderingar i framtiden.

Ha en riktigt glad påsk!

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Va roligt att höra att du uppskattar bemötandet du fått vid ditt köp. Hoppas du blev lika nöjd över din beställning och stort tack för att du delade ditt omdöme av ditt köp på westcoastmotorsport.se här på Trustpilot.

Ha en härlig helg.

Oceniono na 4 z 5

Motsvarade mina förväntningar

Motsvarade mina förväntningar

9 marca 2025

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Stort tack för att du lämnade ett omdöme efter ditt köp på westcoastmotorsport.se.

Roligt att läsa att vi motsvarat dina förväntningar. Hoppas det gäller både varorna du beställde och snabbheten på leveransen. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss direkt när du har frågor eller funderingar om beställningar m.m.

Ha en fin vecka.

Snabb leverans.

Snabb leverans.

7 marca 2025

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Kul att du uppskattade snabbheten i leveransen. Hoppas du var lika nöjd över varorna du beställde och att det passade för din installation.

Tveka aldrig att höra av dig om du har frågor eller funderingar kring produkter och framtida köp av liknande elektronikprodukter.

Ha en fin söndagskväll

Oceniono na 5 z 5

Rekommenderas. Trevlig kontakt. Enkelt beställningsförfarande.

Rekommenderas. Enkelt beställningsförfarande. Trevlig kontakt.

7 marca 2025

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Stort tack Daniel för din fina recension. Roligt att läsa att du uppskattar och rekommenderar westcoastmotorsport.se

Tveka aldrig att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Ha en fortsatt fin helg.

Allt fungerade som det skulle

Allt fungerade som det skulle
Snabb frakt och bra produkt 😃

23 stycznia 2025

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Va roligt att du är nöjd med det du köpte, och att allt fungerat som det ska med frakten! :)

Varmt välkommen att höra av dig i framtiden om du har några funderingar kring andra produkter.

Ha en fortsatt fin helg.

Snabb leverans, smidigt

22 stycznia 2025

Odpowiedź od Westcoast Motorsport

Stort tack för att du delade din upplevelse av köp på westcoastmotorsport.se. Roligt att du uppskattar leveransen och smidigheten.

Ha en fortsatt fin vecka så hoppas jag vi hörs igen vid ett annat tillfälle.
Pontus, Westcoast Motorsport.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej