Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Behöver modifieras lite då det har kommit en annan antenn, nu måste man ha en lång tång för att kunna lossa/dra åt antennen

Oceniono na 5 z 5

Bra produkter snabb leverans. Rekommenderas!

Jag fick det jag beställde utan strul. Kan inte ge annat än 5 av 5

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep łowiecki i wędkarski
  2. Wykonywanie kopii i odbitek
  3. Camping
  4. Grafik
  5. Konsultant przemysłowy

Napisane przez firmę

Hos oss får du smarta lösningar på både små och stora utmaningar. Vi erbjuder tjänster inom 3D-printing, konstruktion, tekniska reparationer och specialanpassningar. Dessutom erbjuder vi teknisk konsultverksamhet inom industrin, där vi hjälper företag att utveckla och effektivisera sina processer och produkter. Med bred erfarenhet och ett praktiskt arbetssätt hjälper vi både företag och privatpersoner att ta sina idéer från skiss till verklighet. Vi värdesätter kvalitet, snabb service och personligt bemötande — och vi fixar det mesta!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Bra produkt

Bra produkt, funkar som den skall. Snabb leverans.

3 maja 2026

Odpowiedź od 3D Robban Fix it All

Stort tack! 😊 Härligt att höra att allt fungerade som det ska och att leveransen var snabb 👍😄

Bra produkter snabb leverans

Bra produkter snabb leverans. Rekommenderas!

25 kwietnia 2026

Odpowiedź od 3D Robban Fix it All

Stort tack för de fina orden! 😊 Kul att höra att du är nöjd med både produkterna och leveransen – och extra roligt med rekommendationen 👍😄

Oceniono na 4 z 5

Behöver modifieras lite då det har…

19 kwietnia 2026

Odpowiedź od 3D Robban Fix it All

Tack för feedbacken! 👍 Det låter som att modellen kan ha ändrats något. Kontakta gärna oss med lite mer information eller bilder på din variant, så kan vi kika på en lösning och eventuellt uppdatera designen för bättre åtkomst 😊

Unika produkter

Enkelt attbeställa, tydlig leveranstid som hölls.

14 marca 2026

Odpowiedź od 3D Robban Fix it All

Stort tack! Vad roligt att du uppskattar både produkterna och att allt fungerade smidigt från beställning till leverans 😄

Bra passform

Passade jättebra på dämparen

1 stycznia 2026

Tack! Bra passform är precis vad vi siktar på – roligt att det märks 😃

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, Robusta produkter.

22 grudnia 2025

Odpowiedź od 3D Robban Fix it All

Tack för omdömet! Vi blir jätteglada att höra att både leverans och kvalitet motsvarade förväntningarna 😊

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, billigt och snabb leverans.

23 listopada 2025

Odpowiedź od 3D Robban Fix it All

Tack för ditt omdöme! Vi strävar alltid efter att erbjuda enkla beställningar, riktigt bra priser och snabb leverans – därför är det extra roligt att höra att du är nöjd. Vi hoppas få hjälpa dig igen snart!

Snabb leverans, bra produkter

10 listopada 2025

Odpowiedź od 3D Robban Fix it All

Tack för ditt omdöme! Vi strävar alltid efter snabba leveranser och hög kvalitet – därför är det extra roligt att höra att du är nöjd.

Mkt bra produkter

Mkt bra produkter

19 września 2025

Odpowiedź od 3D Robban Fix it All

Tack så mycket för din fina feedback!
Vi är glada att du är nöjd med våra produkter – det betyder mycket för oss.

Inga problem

Jag fick det jag beställde utan strul. Kan inte ge annat än 5 av 5

28 sierpnia 2025

Odpowiedź od 3D Robban Fix it All

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi är glada att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med din beställning.
Välkommen åter – vi står redo när du behöver oss igen! 🌟

Odpowiedź od 3D Robban Fix it All

Tack så mycket för din återkoppling!
Vi strävar alltid efter att leverera både snabbt och med hög kvalitet, så det gläder oss att du är nöjd.
Varmt välkommen åter när du behöver något mer!

Oceniono na 5 z 5

Bra funktion och snabb leverans!

Bra funktion och snabb leverans!

28 czerwca 2025

Odpowiedź od 3D Robban Fix it All

Tack för det fina omdömet! Så roligt att höra att allt fungerade som det skulle och att leveransen kom snabbt fram. Du är varmt välkommen tillbaka!

Jätte nöjd

Snabb leverans! Bra artikel

28 czerwca 2025

Odpowiedź od 3D Robban Fix it All

Tack så mycket! Kul att höra att du är nöjd med både leveransen och produkten – alltid lika roligt med nöjda kunder!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej