Zelfs 1 ster is nog te veel voor Welzorg ! Wat een bureaucratische club, heel lang wachten voor dat er iets gebeurd, moet via allerlei afdelingen, zogenaamde adviseurs die maar wat zeggen, monteurs d... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Oplader stuk, complete stroomgroep eruit. Telefoon. Mevrouw welzorg: "we sturen een nieuwe, komt volgende week binnen". Ok Midden week daarop weer bellen, "nog geen enkele reactie/mail, wanneer k... Zobacz więcej
Helaas hebben wij al jaren met de organisatie te maken. Deze organisatie komt geen afspraken na, niemand voelt zich maar ergens verantwoordelijk voor, het wordt doorgeschoven en afgeschoven. Het wel... Zobacz więcej
Ze komen geen enkele afspraak na. Je moet continu overal zelf achteraan bellen. Mijn moeder zit al langer dan een jaar met een kapotte scootmobiel.l die telkens midden op straat uitvalt. Levens gevaa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Welzorg is de specialist op het gebied van zorghulpmiddelen. Bekijk ons aanbod aan hulpmiddelen op het gebied van autorijden, wonen en via de gemeente (WMO).
Dane kontaktowe
Holandia
- www.welzorg.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Thuis een lekke band dan kun je twee weken thuis zitten!
Vanmorgen gebeld naar de Welzorg omdat onze zoon een lekke band heeft aan zijn driewielfiets. Hij is afhankelijk van zijn fiets want hij gaat elke dag naar dagbesteding. Over 2 weken is er pas plek om zijn band te plakken. Echt niet normaal dit! Eén ster is nog teveel.
Regelmatig problemen
Regelmatig problemen. Een lekke band, zit je een maand zonder hulpmiddel. Geen vervanging niks. Zit nu al weken thuis. Eten doe ik nauwelijks, want kan geen kant op. De klantenservice is bagger. Continu verschillende verhalen, en als je ze daar op wijst, dan ga je op de zwarte lijst en word je niet meer geholpen. Daar zit je dan..... begin nooit aan dit bedrijf
Echt verschrikkelijk
Echt verschrikkelijk. Wij bellen dat de accu van de rolstoel kapot is en of wij die zelf om mochten ruilen dat kon blijkbaar niet. 3 weken wachten op een monteur die in 1sec ziet dat accu kapot is! Nu weer minstens 2 weken wachten op een nieuwe accu! Ongelooflijk wat een werkwijze. En hoe ze met iemand omgaan die rolstoel gebonden is. Geen enkele medewerking.
Het is dat ik geen 0 kon geven anders…
Het is dat ik geen 0 kon geven anders hadden jullie die van mij gekregen. Wat een onkunde bij welzorg. Laten mijn moeder al 4 weken met kapotte rolstoel zitten en er komen nu weer 2 weken bij!! Ongelofelijk kneuzen die bij welzorg werken
Zeer slechte bedrijf
Zeer slechte bedrijf
Service je kan niet eens 1 geven
Dikke -10
Brutale telefoniste Kim
Drama begrijp gemeente ook niet dat ze in contract gaan met deze bedrijf ze kunnen de capaciteit niet aan
Bedankt voor de fijne service van de…
Bedankt voor de fijne service van de rolstoel. De monteur moest duidelijk nog wakker worden vanmorgen aan zijn humeur te zien. Onbegrijpelijk om de rolstoel zomaar buiten te laten staan en tegen de bewoner (zij kan nergens heen zonder rolstoel) te zeggen dat deze buiten staat. Deze heeft hier bijna een uur onbeheerd gestaan.
Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice, stel normale vragen krijg hele andere antwoorden terug waar ik niets mee kan. Uiteindelijk heb ik een gesprek gehad op whatsapp, wat helemaal nergens opsloeg en ze konden mij totaal niet verder helpen. Ik moet nog wat ontvangen. Duurt 2 weken, kom op zeg. Echt geen bedrijf van anno nu. Gedateerd, efficiënte daar hebben ze nog nooit van gehoord. En daar mag je het verder meedoen!
3 maanden al aan het wachten op een rolstoel en steeds weer een ander verhaal bij de klantenservice
Al vanaf half juni is er een aanvraag voor een rolstoel met duw ondersteuning lopende. Lijkt met toch een alledaagse aanvraag, maar vanaf half juni al aan het bellen wat de stand van zaken is, gezien gebruiker (84) niet mag fietsen, niet mag autorijden en slecht ter been is met een partner (86) wat niet bij machte is om een rolstoel verder te duwen dat hun eigen oprit. Elke keer als je belt krijg je een ander $%$#-verhaal dat het wel een hele speciale aanvraag is. Navraag bij gemeente zegt, dat die een maandelijkse een rolstoel met ondersteuning wordt aangevraagd. Of je krijgt te horen dat het in de werkplaats klaarstaat en worden gebeld voor een afspraak. Of ze zeggen dat ze hadden gebeld om ons te informeren, wat ook weer gelul is. Telkens krijg je een ander antwoord. Gebruiker dus nu al 3 maanden letterlijk achter de geraniums. Als er duidelijk gecommuniceerd wordt wat nu echt het probleem is, kun je er misschien iets mee, maar bij dit bedrijf wordt je gewoon aan het lijntje gehouden. Nooit zo'n waardeloos bedrijf in service en communicatie gezien. Wellicht wachten ze totdat hun klanten doodneervallen, zodat ze helemaal niets mee hoeven te leveren. We gaan een officiele klacht indienen, kijken hoe daar op gereageerd wordt.
De wachttijden voor een reparatie zijn veel te lang
De wachttijden voor een reparatie zijn veel te lang als je op het hulpmiddel aangewezen bent. Er zijn geen winkels in mijn woonomgeving, het ov is slecht en ik ben heel slecht ter been. 9 dagen op een reparatie wachten betekent 9 dagen niet naar buiten kunnen. Zonder mijn driewieler kan ik echt niets. Vorige keer 15 dagen op een reparatie gewacht ( website deed het niet goed). Dat niet direct dezelfde dag iemand op de mat staat snap ik. Maar binnen 3 of vier dagen zou dat toch opgelost moeten zijn.
Kwelzorg
Titel: Slechte service en communicatie bij Welzorg
Mijn ervaring met Welzorg is helaas zeer negatief, en ik herken mij volledig in andere reviews die soortgelijke klachten melden. Er gaat structureel veel mis in de service en communicatie. Voor iemand die afhankelijk is van een rolstoel en douchestoel hoort een reparatie met spoed behandeld te worden, maar in de praktijk gebeurt dit niet.
Er wordt geen snelle afspraak gemaakt, terwijl dit in mijn ogen een spoedgeval is.
Binnen 24 uur wordt er geen contact opgenomen door de planning, ondanks dat dit wel beloofd wordt.
Monteurs verschijnen onverwacht aan de deur zonder enige aankondiging, waardoor reparaties niet doorgaan.
Telefonisch contact verloopt niet altijd beleefd en klantvriendelijk.
Uiteindelijk duurt het weken voordat er een werkbare reparatiedatum komt.
Ik vind het onacceptabel dat iemand die rolstoelafhankelijk is al weken moet wachten op een noodzakelijke reparatie. Dit veroorzaakt veel problemen in mobiliteit, zelfstandigheid en persoonlijke verzorging.
Kortom: zeer teleurstellende ervaring waarbij betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en snelheid volledig ontbreken.
Firma lieg en bedrieg
Na eerst 7 weken moeten wachten op een afspraak voor een passing is deze 6 mei gedaan. Aangezien dat het gaat om een op maat gemaakte rolstoel moest ik rekening houden met 4 maanden wachttijd. Balen maar goed het is niet anders. Begin deze maand gebeld om te vragen of er al iets bekend is. En ja hoor rolstoel was klaar! Het is alleen wachten op een afspraak. Inmiddels 4x gebeld en iedere keer is het wachten op een afspraak.
Ondertussen contact gezocht met de maker van de rolstoel. Wat blijkt, deze is helemaal niet klaar. Sterker nog, ze hebben pas 1,5 maand na de passing de bevestiging ontvangen. Het leveren zal met geluk rond kerst zijn.
Ze liegen en bedriegen de hele boel bij elkaar. Ze beloven gouden bergen maar dat blijken hopen stront te zijn. Jammer dat je nog een ster moet geven, want zelfs die zijn ze niet waard.
Al maanden aan het wachten op mijn…
Al maanden aan het wachten op mijn rolstoel met elektrische ondersteuning icm autolift. 4 maanden thuis uit revalidatiecentrum, kan geen kant op. Binnenkort weer volop ziekenhuizen afspraken. Als je Welzorg belt over de status staat er geeneens een bestelling in het systeem. Ergotherapeut ook contact gezocht, krijgt antwoord staat in bestelling. Laten tevens gewoon offertes op hun bureau liggen die naar de WMO gestuurd moeten worden. Waarschijnlijk moet dit nog steeds gebeuren voor de lift. E-Mails van deze beste man die verantwoordelijk is voor de opdracht reageert nergens op. Werknemers bij de klantenservice zeggen dat ze op geen enkele manier de adviseurs kunnen benaderen!! Moet niet gekker worden binnen een organisatie! En dit is een organisatie die bepaald wat minder- en invalide mensen en ouderen nodig hebben om te kunnen functioneren. En om niet te vergeten is dat onder ander een hulpmiddel als een aangepaste rolstoel essentieel zijn voor het beter functioneren en erger te voorkomen, zoals pijn! En laten we het dan maar niet hebben over wat het psychisch met iemand doet! Verdriet, boosheid, machteloosheid, somberheid. Echt ronduit schandalig dat dit gebeurt en dat een gemeente werkt met dit soort bedrijven. Bij de aanbestedingen waar vele bedrijven aan meewerken, bieden ze de laagste prijs, de beste service, etc. om de opdracht binnen te slepen. Maar ze kunnen hun beloftes niet nakomen, maar verdienen goud geld aan afgesloten onderhoudscontracten! Echt geen goed woord voor over. Iemand schreef in 1 van de reviews de media de benaderen…. Ik sluit me daarbij aan. Oh ja en een Welzorg app die nog steeds niet werkt. Ook handig. Ik kan nog wel even doorgaan trouwens maar dan wordt het onoverzichtelijk voor Welzorg want dan snappen ze het niet meer……
Zeldzame goede ervaring
Een dag voor onze vakantie heeft de monteur alles geprobeerd om de duofiets van onze dochter te repareren helaas niet gelukt.
Maar na enige telefoontjes een leenfiets kunnen ophalen bij een collega.
Waar kom je dat nog tegen een dikke vette pluim voor dit bedrijf en medewerkers.
Familie Wedda
Teleurstellende service
Weken geleden een afspraak gemaakt voor het bezorgen van een rolstoel. De rolstoel zou op voorraad zijn, dus geen probleem. De dag voor levering krijgen we bericht dat ze inderdaad komen bezorgen. Op de dag zelf worden we gebeld dat de afspraak niet kan doorgaan. Terug gebeld en gevraagd om uitleg. Er mist een onderdeel dus vandaar dat ze niet kunnen leveren. Helaas is er ook geen alternatief beschikbaar. Het probleem mogen we zelf oplossen.
Meest verschrikkelijke bedrijf/klantenservice
Meest verschrikkelijke bedrijf. Geen inlevensvermogen met mensen die afhankelijk zijn Lange en onacceptabele wachttijden. Slordige planningen en afspraken waar ze zich niet aan houden. Niet meedekend, niet oplossingsgericht!!
Wat is de betekenis van spoed bij een…
Wat is de betekenis van spoed bij een onveilige situatie?
Toen ik er achter kwam dat de frame van de voetsteun van mijn rolstoel gebroken was waardoor ik niet meer veilig kon zitten heb ik meteen de Welzorg gebeld in de avond is de monteur gekomen en kon het helaas het niet maken maar heeft wel zijn best gedaan om de frame vast te maken met een tie-rip. Hij zou gelijk als spoed doorgeven volgende dag belde ik met Welzorg om te vragen hoe of wat maar mevrouw gaf aan onderdelen te hebben besteld dat ik moest wachten maar al gauw merkte ik dat de andere kant ook scheuren begint te vertonen en als het kapot zou gaan zou ik voorover keepen wederom weer gebeld met Welzorg en die mevrouw zei inderdaad Dit is een onveilige situatie nogmaals is er een bericht uitgegaan voor spoed maar ik weet niet wat spoed bij hun betekent want deze heeft een week geduurd een week lang heb ik in een onveilig situatie gezeten geen vervangende rolstoel omdat ze deze niet konden vinden Hoe kan een bedrijf zoals Welzorg geen rolstoel vinden terwijl zij met rolstoelen te maken hebben. Ze hebben voor mijn gevoel mij een hele week lang voor de gek gehouden een week lang thuis gebleven niet naar mijn afspraken kunnen gaan Ik was woedend emotioneel want zij begrijpen niet dat je de hulpmiddelen niet zomaar heb dat zijn letterlijk je benen Je vrijheid en deze hebben ze onnodig beperkt bij mij pas na een week is de rolstoel opgehaald Ik heb drie uur lang op bed gelegen omdat er alsnog geen vervangende rolstoel aanwezig was Zo hoort het niet Je moet een gevangen stoel hebben voordat ze jouw eigen stoel kan meenemen Echt een hele toestand ik voelde me niet geholpen zogenaamd begrijpen ze je een woord schandalig mijn vertrouw in hun is weg Ik weten nu wat mij te doen staat een pakketje uit buitenland komt sneller aan in vergelijking met hun levering van de vervangende rolstoel. Geen woorden voor.
Wat een waardeloze organisatie
Wat een waardeloze organisatie. Hebben hun zaken/administratie niet op orde.
Ze kunnen de naam beteren veranderen in "Niet zorg"
Waardeloos bedrijf
Zit regelmatig een maand/anderhalve maand zonder hulpmiddel doordat er een simpel onderdeeltje van mijn driewieler stuk is. Waardeloze communicatie tussen de afdelingen in dit bedrijf. Komen bijna nooit afspraken na. De monteurs zijn wel goed, maar de rest van Welzorg is compleet waardeloos.
goed werk van de monteur van welzorg !
goed werk van de monteur van welzorg !
Hij heeft het piepgeluid wat mij irriteerde verholpen. Hij heeft een rondje gereden en heeft daarna de scootmobiel een smeerbeurt gegeven! Verder heeft hij mij prima tips gegeven om bijvoorveeld een electrische pomp aan te schaffen.Die ik meteen besteld heb! Ook heeft hij aan het bedienings paneel een verbetering aangebracht, prima gedaan! ,daarom ook een compliment aan deze monteur! En ik rijd weer zonder irritatie......
lange levertijd, slechte communicatie
Al sinds enkele maanden aan het wachten op een hulpmiddel voor onze zoon. Welzorg is telefonisch moeilijk te bereiken maar wanneer ik ze te pakken krijg krijg ik de nietszeggende mededeling: "we zijn er druk mee bezig" Ook de gemeente Roosendaal neem ik in deze kwalijk dat er over Welzorg lastig te communiceren is en de klacht dus ook niet makkelijk bij de gemeente terecht komt.
Doświadczenie Trustpilot