wellvita.no Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 3 z 5

Hei! Produktet er for tungvint idèt at det er poser som må klippes opp- derav følger problemet med at innholdet har problemer med å blande seg ut med væsken. Et annet problem er at prøvetiden for prod... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var en god opplevelse for alle preparatene deres er skikkelige å dei har denn virkninga som dere forteller skal være,eineste minuset er att jeg har ikkje fått påfyll med preparater jeg har betalt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min opplevelse med Wellavita Hair Grow ,jeg mister nesten ikke hår+at jeg begynner og få hår tilbake der i vikene som jeg hadde mistet mye hår.jeg er veldig fornøyd med dette produktet og vil gjerne f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har brukt dette produktet i snart et år. Det var som et mirakel. Jeg føler meg lettere på bena. Cellulitter er minimalisert. Jeg ville ta en pause for å se om det jeg ville merke forskjell. Etter... Zobacz więcej

1. Sklep z witaminami i suplementami
  2. Sklep z produktami dla zdrowia i urody
  3. Apteka

Napisane przez firmę

Wellvita selger naturbasert sunnhetsprodukter direkte til forbruker. Vårt mål er å forbedre våre kunders livskvalitet ved å tilby de beste kvalitetsprodukter, til gunstige priser.

Wellvita - Sunnhet direkte til deg

Napisane przez firmę

14 dagers returrett
Direkte i postkassen
Betal etter levering
Over 35 års erfaring

Vi samler på fornøyde kunder

Trygg og enkel e-handel

14 dagers returrett – Vi sender alltid innen 2-5 hverdager - Betal med faktura etter mottatt vare - Alle forsendelser leveres direkte i din postkasse.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 53

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Virker ikke noe særlig,så er veldig skuffet,men skal gi det en liten sjangs litt til.

Synes ikke det virker som dere låver i reklamen,men slik er det vanlivis. Skal gi det en liten sjangs en stund til.

26 marca 2025

Hei Jan,

Jeg ser du kun har fått en boks. Felles for alle kosttilskudd er at man skal ta produktet regelmessig over en lengre periode for å kunne vurdere produktets optimale effekt. Derfor anbefaler vi gjerne at du tar produktet hver dag i 12 uker. Ta gjerne kontakt oss hvis du har spørsmål. Du kan ringe til oss alle hverdager mellom 08-16 på telefon 37 08 13 00 eller sende en e-post til kundeservice@wellvita.no (mailto:kundeservice@wellvita.no) 😊

Rask levering

10 marca 2025

Hei Liv-Marit,

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så fint at din levering har kommet raskt frem. Det er vi glade for å høre 😊

Oceniono na 5 z 5

Gode varer,positive medarbeidere og…

Gode varer,positive medarbeidere og presise leveringer gjennom mange år

13 marca 2025

Hei Per,

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vår service.

Ingen problemer

Ingen problemer. Alt bra😁🌸

2 kwietnia 2025

Hei Jorunn,

Oceniono na 1 z 5

Ubrukelig produkt

29 marca 2025

Hei Jon,

Jeg ser du bare har brukt en boks. Felles for alle kosttilskudd er at man skal ta produktet regelmessig over en lengre periode for å kunne vurdere produktets optimale effekt. Derfor anbefaler vi gjerne at du tar produktet hver dag i 12 uker. Ta gjerne kontakt oss hvis du har spørsmål. Du kan ringe til oss alle hverdager mellom 08-16 på telefon 37 08 13 00 eller sende en e-post til kundeservice@wellvita.no (mailto:kundeservice@wellvita.no) 😊

Oceniono na 5 z 5

Lett å finne og bestille varer

Lett å finne og bestille varer. Raskt levering. God kommunikasjon.

28 lutego 2025

Hei Irina,

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så hyggelig å høre at du er fornøyd og at det var enkelt og raskt å handle med oss 😊

Oceniono na 5 z 5

Ser ut som det allerede virker

Virker som et greit middel

24 lutego 2025

Hei Ulf,

Takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse, det setter vi pris på! Det betyr mye for oss og vi er veldig glade for at du er godt fornøyd med produktet 😊

Egentlig helt greit

Egentlig helt greit. Men trekk for mye mas:
1) Tre- fire telefonoppringinger med kun to-tre ring før det ble lagt på. Rakk aldri telefonen.
2) Jeg kan ikke fordra mas pr mail som dette.

26 lutego 2025

Hei Kjell,

Takk for din anmeldelse. Vi mottar gjerne både gode og dårlige tilbakemeldinger for å forbedre oss, så vi setter stor pris på din tilbakemelding. Leit å høre at du har opplevd vår kundeservice som masete. Det er selvfølgelig ikke meningen at det skal være masete, vi vil bare følge opp for å gi info om abonnement osv.

Varene kom

Varene kom, men lovet tillegg et ennå ikke dukket opp

20 lutego 2025

Hei Rune,

Du må ringe inn for å velge hvilket gratisprodukt du ønsker på neste leveranse😊

Med vennlig hilsen, Thea
Kundeservice - Wellvita AS
Tlf. +47 37 08 13 00
www.wellvita.no

Oceniono na 4 z 5

Satte pris på oppringing før siste…

Satte pris på oppringing før siste pakke ble sendt.
Da ble vi enige om at det skulle sendes med gratis
Energo Plus men den var ikke med.Men er anført på fakturaen som gratis.

17 marca 2025

Hei Ole,

Jeg sender en til på neste leveranse. Det må ha skjedd en pakkefeil.

Beklager dette!

Oceniono na 1 z 5

Hei Henrik,

Takk for at du tar deg tid til å anmelde oss. Det setter vi stor pris på 😊

Det høres ut som det har skjedd en feil med leveringen til deg. Tusen takk for at du sier ifra. Jeg tar kontakt med deg så vi kan få løst problemet.

__________________________________________________________________

OPPDATERING:
Hei Henrik,

Har denne saken blitt løst på en grei måte for deg?

Mvh. Wellvita Kundeservice // Louise

Ok samtale med selger

11 lutego 2025

Hei Trond,

Vi håper vi gjør det enda bedre neste gang, så vi kan få ⭐⭐⭐⭐⭐ 😀

Hei Ivar,

Tusen takk for din anmeldelse. Det er selvfølgelig veldig kjedelig at du ikke har oppnådd den ønskede effekt av produktet enda.

Felles for alle kosttilskudd er at de er milde og virker over tid. Du må derfor ta et produkt regelmessig over tid før effekten begynner å merkes. Noen opplever en forskjell allerede etter 8 uker, men de fleste trenger mer tid. For å vurdere produktets optimale effekt anbefaler vi derfor alltid at du tar produktet hver dag i minst 12 uker.

Våre kundebehandlere har lang erfaring og står alltid klare med råd og veiledning. Så hvis du har spørsmål til alternative produkter, bruk av et bestemt produkt eller lignende, er det bare å ta kontakt på tlf. 37 08 13 00 eller e-post: kundeservice@wellvita.no (mailto:kundeservice@wellvita.no)

Rask ekspedering

Rask ekspedering ! I ettertid oppringt av hyggelig dame med spørsmål om event. avvik. Meget god kundebehandling !

3 lutego 2025

Hei Sigbjørn,

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vår ekspedering og kundebehandling.

Oceniono na 4 z 5

Raskt levert og god oppfølging!

Raskt levert og god oppfølging

22 stycznia 2025

Hei Arnvid,

Vi ønsker altid å bli bedre, så om du vil utdype hva vi kan gjøre for å bli endda bedre, tar vi gjerne imot din feedback!

Det var helt greit

Det var helt greit, jeg fikk hår isteden for mage. Dette ble rettet umiddelbart etter en hyggelig tlf samtale pluss pluss !

27 stycznia 2025

Hei Tore,

Tusen takk for anmeldelsen din!
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vår service, og vi beklager selvfølgelig feilen igen igejn!
Takk for at du tar kontakt når det har blitt noe fiel, så vi får mulighet for å rette opp på det 🌷

Mvh. Wellvita Kundeservice // Louise

stipt bra bra

10 stycznia 2025

Hei!

Tusen takk for din gode anmeldelse! Så hyggelig å høre at du er fornøyd.

Mvh. Wellvita Kundeservice 🌿

Oceniono na 4 z 5

Har ikke merket noe effekt av…

Har ikke merket noe effekt av produktet, men handelen var helt grei.

7 stycznia 2025

Hei Erik,

Tusen takk for din anmeldelse. Så kjedelig at du ikke har oppnådd den ønskede virkningen. Vi har mange kunder som er fornøyd med produktet og føler det har hjulpet dem. Men dessverre så er det slik at et kosttilskudd som gir gode effekt for en person, ikke alltid er det riktige for en annen.

Hei Ela,

Tusen takk for din gode anmeldelse!
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vårt produkt .

Mvh, Wellvita Kundeservice 🌿

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej