Zobacz, co mówią recenzenci

4. Producent kosmetyków
  5. Fabryka kosmetyków
  6. Sklep z kosmetykami

Napisane przez firmę

Glowie er hudpleie som faktisk funker. Vi ble lei av produkter med tomme løfter og skapte noe vi selv ville bruke med ingredienser man kan stole på og resultater man faktisk ser. Alt vi gjør handler om at du skal føle deg bra i huden din hver dag, ikke bare håpe på det. Ingen unødvendigheter, bare hudpleie som gjør jobben.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte produktet i håp om små…

Jeg bestilte produktet i håp om små resultater. I stedet fikk jeg store resultater

3 czerwca 2026

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding, det betyr mye for oss å høre!

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med resultatene fra produktet vårt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det motiverer oss til å fortsette å levere gode produkter.

Vennlig hilsen,

Oceniono na 5 z 5

Huden min så veldig sliten ut før jeg…

Huden min så veldig sliten ut før jeg begynte med Glowie Den var mørk, matt og livløs. Nå når jeg ser meg i speilet, ser jeg en glød og mykhet som ikke var der før. En venninne tok tak i ansiktet mitt og spurte hva som hadde skjedd med huden min. Jeg fortalte henne alt.

4 czerwca 2026

Odpowiedź od Glowie

Takk så mye for at du deler opplevelsen din med oss.

Vi er virkelig glade for å høre at du har merket en så positiv endring i huden din, og at den føles lysere, mykere og mer strålende. Det betyr mye for oss å vite at Glowie har blitt en del av rutinen din, og at også andre legger merke til forskjellen.

Vi setter stor pris på støtten og tilliten din.

Oceniono na 5 z 5

Venner spurte om jeg hadde byttet…

Venner spurte om jeg hadde byttet behandling. Jeg har bare byttet hudpleie

6 czerwca 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er veldig hyggelig å høre at også andre legger merke til forskjellen på huden din – det betyr mye for oss. Vi er veldig glade for at du er fornøyd med resultatene fra Glowie.

Jeg er 49 år gammel

Jeg er 49 år gammel, og huden min mistet fastheten. Jeg begynte med Glowie, og innen en måned skjedde det noe Kinnene mine ser løftede ut. Huden min føles spenstig når jeg berører den. Folk på treningssenteret mitt spør meg stadig hva jeg gjør annerledes.

5 czerwca 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så hyggelig å høre at du har merket en forskjell så raskt, og at huden din føles mer spenstig og løftet. Vi blir ekstra glade når andre rundt deg også legger merke til endringen – det er virkelig den beste tilbakemeldingen vi kan få.

Vi setter stor pris på tilliten din.

Oceniono na 4 z 5

Ansiktet mitt føltes tørt før

Ansiktet mitt føltes tørt før, men nå føles det behagelig hele dagen Endringen føltes gradvis, men merkbar.

5 czerwca 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så godt å høre at huden din føles mer komfortabel gjennom hele dagen, og at du har merket en gradvis, men tydelig forbedring. Slike jevne endringer er ofte de som gir den beste og mest varige følelsen.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Oceniono na 5 z 5

Tenåringsdatteren min lånte Glowie-en…

Tenåringsdatteren min lånte Glowie-en min, og nå trenger jeg to flasker

8 czerwca 2026

Odpowiedź od Glowie

Takk så mye for din hyggelige tilbakemelding!

Vi er veldig glade for å høre at også tenåringsdatteren din har begynt å bruke den. Du kan kjøpe flere flasker når som helst via nettsiden vår.

Oceniono na 5 z 5

Jeg fortalte ikke noen at jeg hadde…

Jeg fortalte ikke noen at jeg hadde startet en ny hudpleierutine. Vennen min la likevel merke til at huden min så lysere ut.

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så hyggelig å høre at vennen din la merke til at huden din ser lysere ut – uten at du engang hadde sagt noe. Slike tilbakemeldinger betyr mye, og vi er veldig glade for at du er fornøyd med hudpleierutinen din.

Jeg er 57

Jeg er 57, og huden min føles endelig som min egen igjen.

26 maja 2026

Takk for at du deler!

Så fint å høre at huden din føles som din egen igjen – det betyr mye for oss. Vi er veldig glade for at du er fornøyd med Glowie.

Oceniono na 5 z 5

Jeg gikk ned mye i vekt i fjor

Jeg gikk ned mye i vekt i fjor, og ansiktet mitt så innfallent og eldre ut. Glowie hjalp huden min til å se fyldigere og mer næret ut. Det innfallne utseendet under øynene mine ble så mye bedre. Jeg føler at jeg har fått ansiktet mitt tilbake etter et virkelig tøft år.

25 maja 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er veldig godt å høre at du føler huden din ser mer næret og frisk ut igjen, og at spesielt området under øynene har blitt bedre. Vi er glade for at Glowie har kunnet bidra til at du føler deg mer som deg selv etter et krevende år.

Oceniono na 4 z 5

Huden min føles mykere og ser sunnere…

Huden min føles mykere og ser sunnere ut for hver dag som går.

1 czerwca 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så fint å høre at huden din føles mykere og ser sunnere ut for hver dag som går. Vi setter stor pris på at du er fornøyd med Glowie.

Oceniono na 5 z 5

Min 55 år gamle hud trengte seriøs…

Min 55 år gamle hud trengte seriøs hjelp. Glowie ga den akkurat det. Fastheten kom tilbake sakte, men sikkert. Kjeveområdet mitt ser mer definert ut nå. Endringen er reell og synlig. Naboen min trodde jeg hadde vært hos hudlege. Det har jeg ikke. Bare Glowie hver dag.

3 czerwca 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er veldig hyggelig å høre at du har merket en gradvis forbedring i fastheten, og at kjeveområdet ser mer definert ut. Vi blir også glade for å høre at endringen er så tydelig at andre legger merke til den. Vi setter stor pris på at du har valgt Glowie som en del av din daglige rutine.

Oceniono na 5 z 5

Vanligvis slutter jeg raskt å bruke…

Vanligvis slutter jeg raskt å bruke hudpleieprodukter, men dette har blitt en fast del av rutinen min.

1 maja 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så hyggelig å høre at Glowie har blitt en fast del av rutinen din, spesielt når du vanligvis ikke bruker hudpleie over tid. Vi setter stor pris på tilliten din.

Oceniono na 5 z 5

De fine linjene rundt leppene mine har…

De fine linjene rundt leppene mine har bleknet mye. Jeg er så fornøyd.

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er veldig fint å høre at du er fornøyd, og at du har merket en forbedring i området rundt leppene. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Oceniono na 4 z 5

Jeg har brukt Glowie i seks uker nå

Jeg har brukt Glowie i seks uker nå. Hudteksturen min har blitt mye bedre, og tørrheten er stort sett borte. Jeg gir fire stjerner fordi jeg forventet litt mer oppstramming rundt halsen. Men ansiktet mitt ser virkelig bedre ut, så jeg vil fortsette å bruke den.

1 czerwca 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Så fint å høre at hudteksturen din har blitt bedre og at tørrheten nesten er borte. Vi setter også pris på den ærlige tilbakemeldingen din om halsområdet – det er nyttig for oss å høre. Samtidig er det veldig godt å vite at du er fornøyd med resultatene i ansiktet og vil fortsette å bruke Glowie.

Oceniono na 4 z 5

Emballasjen var enkel og litt presset…

Emballasjen var enkel og litt presset under levering, men produktkvaliteten var utmerket.

Takk for at du deler opplevelsen din!

Vi beklager at emballasjen ikke var helt som forventet ved levering, men det er veldig godt å høre at du er fornøyd med produktkvaliteten. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din – det hjelper oss å bli bedre.

Oceniono na 5 z 5

Etter noen uker merket jeg at huden var…

Etter noen uker merket jeg at huden var glattere. Nå føles det unødvendig å bruke foundation.

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så hyggelig å høre at huden din føles glattere, og at du nå opplever mindre behov for foundation. Vi er veldig glade for at du er fornøyd med resultatene fra Glowie.

Oceniono na 5 z 5

I løpet av noen uker så huden min…

I løpet av noen uker så huden min lysere ut og føltes fuktig. Selv folk rundt meg la merke til at ansiktet mitt så mer uthvilt ut.

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så fint å høre at huden din har blitt lysere og mer fuktet, og at også folk rundt deg har lagt merke til at du ser mer uthvilt ut. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og er glade for at du er fornøyd med Glowie.

Oceniono na 5 z 5

Det beste jeg noensinne har kjøpt til…

Det beste jeg noensinne har kjøpt til huden min.

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd og opplever Glowie som det beste kjøpet for huden din. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Oceniono na 4 z 5

Jeg hadde ikke store forventninger

Jeg hadde ikke store forventninger, men Glowie overrasket meg. Etter noen uker så huden min mykere og jevnere ut. De tørre områdene rundt ansiktet mitt ble bedre, og nå bruker jeg mye mindre sminke enn før.

30 maja 2026

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så fint å høre at Glowie overrasket deg positivt, og at du har merket en jevnere og mykere hud. Vi er også glade for at de tørre områdene har blitt bedre, og at du nå føler behov for mindre sminke.

Oceniono na 5 z 5

Ansiktet mitt ser lysere og glattere ut…

Ansiktet mitt ser lysere og glattere ut nå. Sminke sitter bedre, og jeg føler meg mer selvsikker når jeg går ut.

Takk for at du deler opplevelsen din!

Det er så hyggelig å høre at huden din ser lysere og glattere ut, og at sminken sitter bedre. Vi er veldig glade for at du føler deg mer selvsikker med resultatene du har fått fra Glowie.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej