Oceniono na 1 z 5

Kundeservice og second line support var hurtige og løste hvad de kunne. Desværre levede systemet overhovedet ikke op til de lovede specifikationer og specielt integrationen til vores ERP var mildes... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi har flera WebCRM licenser som används av våra säljare. Mobila appar kraschar ständigt på både iOS och Anroi... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jag hade varit kontaktat av en försäljare i Malmö och köpt abonnemang för ett halvt år. Jag fick inga instruktionerna eller användarnamn/lösenord sedan två månader nu, och försäljaren svarar inte på m... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

God support. Jeg stod med en kompliceret opgave da jeg skulle ændre branchekoder på stort set alle vores kunder i vores CRM system. Opgaven blev løst i samarbejde med Jeppe Jensen fra support. Opga... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Dostawca systemów CRM

Napisane przez firmę

2005 blev webCRM skabt ud fra behovet for mere simple CRM-løsninger. I dag gør vi tingene nemmere end nogensinde før. Vi tilbyder et cloudbased CRM-system til nem oprettelse af kunde og produktinformationer. Hurtigt at komme i gang og enkelt at bruge. WebCRM tilpasser og effektiviserer dine salgsprocesser sådan at I kan vokse hurtigere. Og vi har lokal salg, support og konsulenter. Så hjælp er aldrig længere væk end et telefonopkald.

1,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Dejlig nemt CRM system

19 maja 2016

Kort & godt :-)

Mange tak.

Bedste hilsner

Oceniono na 2 z 5

Øv, ny opdatering

Webcrm har lige lanceret en ny opdatering - kun nogle af kunderne har fået den - og desværre er min opsætning fyldt med fejl og nogle af de tidligere funktioner er forsvundet elller forringet så meget at de ikke længere er anvendelige for vores brug.
En af deres medarbejdere har sagt at de har stoppet opdateringen til de øvrige kunder, fordi der var så mange fejl, og vi andre kan ikke blive rullet tilbage til det gamle system.
Utroligt at et ellers meget professionelt firma laver så mange fejl. Og ikke mindre utroligt at man ikke bliver orienteret på forhånd.
Et crm-system er oftest virksomhedens kerne og skal virke optimalt.
De mest graverende fejl er nu rettet - og iht IT-chefen bør jeg være dybt taknemmelig. De øvrige fejl kan han ikke oplyse om de rettes og hvornår de rettes. Fedt!

12 maja 2016

Kære Gitte

Vi har læst din anmeldelse og er kede af at høre om det hændelsesforløb, du har været igennem.

Det er rigtigt, at vi lige har lanceret en ny opdatering, fra Version 4.5 til Version 5. Vi migrerer et mindre antal kunder ad gangen. I forhold til V5 opdateringen udsendte vi en nyhedsmail til de berørte den 2. maj 2016 med emnet: ’Jeres webCRM overgår nu til version 5’. I mailen, som du modtog, fremgår det, at opdateringen sker inden for 3 – 4 uger.

Det er fuldstændig korrekt, at V5 opdateringen har resulteret i et mindre antal fejl hos enkelte kunder. Desværre er det sådan, at hvis vi ’ruller’ en virksomheds system tilbage risikerer vi, at systemet mister funktionalitet og data.

Konstaterede fejl rettes løbende af vores 15 udviklere, men at du skal være ’dybt taknemmelig’ er ikke den tilgang, vi normalt har til vores kunder, og vi beklager meget kommentaren. Gitte, ring gerne til Jørgen Rode på 40 600 886, så vi kan følge op på V5 opdateringen af jeres webCRM.

Godt administratorkursus

Jeg deltog på administratorkurset for webCRM og det var rigtig godt. Instruktørerne (2) var hjælpsomme og gav sig god tid til at forklare alle finurlighederne ved backend'en. En gang imellem gik det måske lidt stærkt, men de var gode til at lytte og sænkede tempoet med det samme. Det viste sig også, at indholdet passede perfekt til tidsrammen 9-15. No rush, så det var fint.

Endelig skal webCRM's telefonsupport også fremhæves. Altid hurtige og hjælpsomme og jeg har aldrig oplevet ventetid i telefonen.

Jeg kan derfor varmt anbefale webCRM - både som firma og som CRM-system. Enkelt og brugervenligt, og vil man absolut nørde, så kan man også det.

13 kwietnia 2016

Hej Peter,

Mange tak for den gode anmeldelse, vi er glade for at du fik noget ud af vores kursus og at du vil anbefale os til andre.

Mvh.

Oceniono na 4 z 5

Super service og god behandling

Jeg har været bruger af webCRM siden September 2015. Har været tilmeldt et par kurser, og folk er virkelig søde til at hjælpe en.
Stor ros til Fabian Petersen for super godt administrator kursus. Det var både sjovt og lærerigt. Kan jeg kun anbefale til andre.

16 listopada 2015
Oceniono na 5 z 5

Fremragende serviceniveau, flot design og brugervenligt system

Jeg har siden august 2015 brugt webCRM.

Den for nyligt ny lancerede design gør det endnu nemmere, at navigere i systemet.
Derudover er der et hav lærerige youtube videoer, hvor de mest basale funktioner kan til læres.

webCRM tilbyder en række kurser for brugere, jeg har personligt selv for ganske nyligt, været på administrator kurset og det var meget givtigt.
Tak til uddannelses chef Fabian Petersen for god undervisning og faglige inputs.

Jeg har flere gange benyttet mig af supporten og har fået kyndig og professionel hjælp af både Christine Kayser & Thomas Pierog. Der er en uovertruffen god service og de forstår, hos webCRM, at sætte sig i kundens sted.

Jeg kan til enhver tid anbefale webCRM.

29 września 2015

Hej Jacob,

1000 tak for den flotte anmeldelse. Jeg er glad for at se og høre om den glæde i/du har fundet i webCRM systemet.
Jeg bringer naturligvis roserne videre til supporten også.

Rigtig god dag, og tak igen 

Fabian Petersen
Uddannelseschef

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej