Kundeservice og second line support var hurtige og løste hvad de kunne. Desværre levede systemet overhovedet ikke op til de lovede specifikationer og specielt integrationen til vores ERP var mildes... Zobacz więcej
Vi har flera WebCRM licenser som används av våra säljare. Mobila appar kraschar ständigt på både iOS och Anroi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
God support. Jeg stod med en kompliceret opgave da jeg skulle ændre branchekoder på stort set alle vores kunder i vores CRM system. Opgaven blev løst i samarbejde med Jeppe Jensen fra support. Opga... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
2005 blev webCRM skabt ud fra behovet for mere simple CRM-løsninger. I dag gør vi tingene nemmere end nogensinde før. Vi tilbyder et cloudbased CRM-system til nem oprettelse af kunde og produktinformationer. Hurtigt at komme i gang og enkelt at bruge. WebCRM tilpasser og effektiviserer dine salgsprocesser sådan at I kan vokse hurtigere. Og vi har lokal salg, support og konsulenter. Så hjælp er aldrig længere væk end et telefonopkald.
Lyngbyvej 2 6., 2100 , København Ø, Dania
- 70220690
- info@webcrm.com
- www.webcrm.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Begejstret er kun et fattigt ord
Da jeg via arbejde henvendte mig til jer i går, var det Jeppe Jensen som tog imod.
Jeg er ovenud taknemlig over den service, forståelse og aktiv hjælp jeg modtog. Over alt forventning, men ekstremt vigtigt og betydningsfuldt.
I har som virksomhed her en stjerne ansat som fortjener mere end 5 stjerner, så giv ham et klap på skulderen.

Bondefangeri af værste skuffe
Et middelmådigt CRM system som formidles og sælges af de her "hurtige sælgere" som aldrig nogensinde har lært at stille fokus på kundens behov og lytte men blot benytter overtagelsesstrategien. Dernæst sørger virksomheden for at stille dit medlemskab frem til den 1. i måneden sådan at man faktisk bliver snydt for eksempelvis 20 dage (hvis man signer sig op den 10.) uden at gøre opmærksom på dette. Har man ikke sagt op 2 mdr. før (dette gør virksomheden heller ikke opmærksom på) sendes der en ny faktura som gælder et år frem sekundet efter den nye bindsingsperiode.
Jeg håber virkelig folk tænker sig om og benytter et firma med troværdighed og gode intentioner.

Tilmeldte mig gratis prøveperiode
Tilmeldte mig gratis prøveperiode. Er siden da blevet kimet ned af deres support som bestemt ikke er høflig. Tænker ikke at jeg køber abonnement hos dem.

Ufleksibelt bondefangeri
Ufleksibelt bondefangeri. Ændrede vilkår fremsendes på mail som forhindrer ændringer i antal brugere, op til 2 mdr. før fornyelse. Faktura fremsendes sjovt nok 1,5 mdr. før fornyelse, således at man hverken kan ændre i antal brugere (dvs. man skal betale 1 år forud for flere brugere end der er behov for) eller opsige kontrakten.
Hvorfor har WebCrm ikke sikret sig at kontakte sine kunder og informeret om denne væsentlige forringelse af aftale vilkår ?

Odpowiedź od webCRM
Pas på! På grænsen til bondefangeri
Vi har ikke været tilfredse med kvalitet / service fra webCRM, faktisk bruger vi det ikke på trods af, at det allerede er betalt.
Da vi opsiger aftalen 1,5 måned før udløb bliver vi præsenteret for et link til 20 siders tæt skreve engelsk vilkår, som siger at der skal opsiges 2 månender før udløb, ellers hænger man på et helt år mere.
Første råd: Find et bedre / billigere alternativ.
Andet råd: Hvis I allerede har betalt og i tvivl om I ønsker at fortsætte, opsig det med det samme, så I ikke hænger på yderligere et år.
Deres vilkår:
By default, the term of each Subscription is one year.
Any Party wishing to terminate a Subscription must notify the other Party
by any means. Nevertheless, any subscription by signed offer will be
subject to termination by a registered letter with acknowledgment of
receipt. Unless otherwise stated in the Order Form or Service Provider’s
Commercial Proposal, any termination must take place with a notice of
at least 2 months before the end of the period in question.

Odpowiedź od webCRM
KAOS i medlemsstyring og events i webCRM
Vi er en erhvervsforening med +500 medlemmer som afholder en lang række events. Vi bruger webCRM til at styre vores medlemsdatabase, tilmeldinger til events, nyhedsbreve m.v.
Vi er meget utilfredse med brugen af webCRM og vi bliver afvist hver gang af deres kundeservice. Problemet er, at hver gang en medarbejder fra en af vores medlemsvirksomheder tilmelder sig et event med en anden e-mail end den virksomheden har i webCRM, så oprettes automatisk en ny virksomhed.
Så vi skal konstant bruge ressourcer på at rette vores medlemsdatabase i webCRM. Det er virkelig anstrengende.
Hvis nogen kender et bedre system er vi meget lydhøre.
Denne anmeldelse skrives i frustration over at vi ikke kan få hjælp fra webCRM til at ændre på dette.

Odpowiedź od webCRM
Jeg har været meget glad kunde ved…
Jeg har været meget glad kunde ved WebCRM. Nu har jeg så fået et styringssystem der kan håndtere CRM, så har ikke brug for det mere. Kan dog varmt anbefales herfra.
Mvh. Jens Kølemadsen

Odpowiedź od webCRM
Jeg står i den situation at vi ikke…
Jeg står i den situation at vi ikke længere har brug for webCRM og da jeg sender min opsigelse til to mails den 28 juni 2022 og intet høre, skriver jeg en opsigelse til endnu 3 andre mails den 29 juni 2022 + opringninger får jeg en mail at jeg ikke overholder deres opsigelsesvarsel og derefter modtager jeg ikke mindre end 4 fakturaer ;0( Der er åben for kagedåsen var!
Nok derfor de rykkede mig for betaling allerede inden betalingsfristen da vi startede op med webCRM i 2021. Måske der er nogen her der har brug for et CRM system til 1 aug. 2023 ? ;0) Vi kan ikke bruge det.

Odpowiedź od webCRM
Bruger det på arbejdet, men
Bruger det på arbejdet:
Deres app er skod, så er tvunget til at bruge desktopweb-udgaven på mobilen, ellers er den ubrugelig for os i vores firma.
Når man skal ind på den om morgenen tager den laaaaaang tid på at svare..derefter ok hurtig.
Overordnet er den vel ok.. Ligner dog noget fra 0'erne udseendemæssigt.

Odpowiedź od webCRM
Jag hade varit kontaktat av en…Susan Wahlgren
Jag hade varit kontaktat av en försäljare i Malmö och köpt abonnemang för ett halvt år. Jag fick inga instruktionerna eller användarnamn/lösenord sedan två månader nu, och försäljaren svarar inte på mejlen. En absolut hemsk upplevelse

Odpowiedź od webCRM
Synes der mangler nogle simple…
Synes der mangler nogle simple festures. Det er alt for besværligt at lave rapporter etc. Ydermere arbejder sider for langsomt. Bruger meget tid på at vente.

Stor hjælp i hverdagen
Vi fik webCRM i begyndelsen af Corona, hvilket betød at vi aldrig kom på kursus. Derfor bruger vi nok ikke løsningen 100% som den var tænkt.
For nylig har vi fået support-ticket til også at køre, og det har løftet anvendelsesgraden for andre i firmaet end salg alene.
Løsningen er vores omdrejningspunkt ift. vores kunder, herunder mailings.

Forvent mindre..
Min oplevelse med webcrm er, at de ikke tager deres kunder seriøse. Feedback man melder ind til support, bliver til tider afvist, måske lytter de, men der er efterfølgende ingen effekt på det.

Okay Crm, men med Mangler
Positiv Cvr søge maskine.
WebCrm har nogen fine funktioner, men det kan forbedres, der mangler en del ting, opkalds log, mulighed for at ringe ud gennem app, automatisk email tracking, mulighed for at skrive noter.
WebCrm er i mine øjne et super system til opgave styring. men ikke særlig godt, når det kommer til data på kunder, der ikke nok muligheder.

Odpowiedź od webCRM
Fejl i systemet rettes ikke.
Jeg oplever at opdateringer af WebCrm ikke fungere ordentligt og det feedback man giver ikke føre til noget. Problemerne med systemet bliver ikke fikset.

Odpowiedź od webCRM
jeg vil gerne ringes op på 40643002…
jeg vil gerne ringes op på 40643002 fordi det bliver en lang stil, der mange ting i det det system som ikke er særlig brugervenlig.

Personlig forståelse med lytteevne
Vi har fra første kontakt, med forskellige personer, haft en konstruktiv og vedkommende dialog og personer med forskellige kompetencer, både hos webcrm og os,
har modtaget seriøse og forstående udfordringer og ønsker, hvilket har været en stor hjælp i.f.m. samarbejdet, som vi anser det som, endda 100%.

Odpowiedź od webCRM
Jeg har gennem mere end 30 år i…
Jeg har gennem mere end 30 år i firmapensionsfaget prøvet mange styringssystemer, men ikke et som er så dårligt som webcmr. Det kan jeg bestemt ikke anbefale til nogen.

Odpowiedź od webCRM
Fungerer dårlig sammen med Power…
Fungerer dårlig sammen med Power office.
Online funksjon går meget langsomt
Omstendelige prosedyrer ved utsendelse av tilbud.

Odpowiedź od webCRM
Kundeservice er en by I Rusland..
Kundeservice er en by I Rusland... desværre
Den virksomhed jeg repræsentere har været kunde hos WebCRM i mange år. Hver gang jeg ringer ind til deres support/bogholderi pga spørgsmål vedr regninger og praktiske spørgsmål er de 9/10 af gangene jeg ringer optaget, hertil lover de at ringe mig op, og det sker desværre aldrig....

Odpowiedź od webCRM
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.