Oceniono na 1 z 5

Kundeservice og second line support var hurtige og løste hvad de kunne. Desværre levede systemet overhovedet ikke op til de lovede specifikationer og specielt integrationen til vores ERP var mildes... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi har flera WebCRM licenser som används av våra säljare. Mobila appar kraschar ständigt på både iOS och Anroi... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

God support. Jeg stod med en kompliceret opgave da jeg skulle ændre branchekoder på stort set alle vores kunder i vores CRM system. Opgaven blev løst i samarbejde med Jeppe Jensen fra support. Opga... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Dostawca systemów CRM

Napisane przez firmę

2005 blev webCRM skabt ud fra behovet for mere simple CRM-løsninger. I dag gør vi tingene nemmere end nogensinde før. Vi tilbyder et cloudbased CRM-system til nem oprettelse af kunde og produktinformationer. Hurtigt at komme i gang og enkelt at bruge. WebCRM tilpasser og effektiviserer dine salgsprocesser sådan at I kan vokse hurtigere. Og vi har lokal salg, support og konsulenter. Så hjælp er aldrig længere væk end et telefonopkald.

1,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Begejstret er kun et fattigt ord

Da jeg via arbejde henvendte mig til jer i går, var det Jeppe Jensen som tog imod.
Jeg er ovenud taknemlig over den service, forståelse og aktiv hjælp jeg modtog. Over alt forventning, men ekstremt vigtigt og betydningsfuldt.
I har som virksomhed her en stjerne ansat som fortjener mere end 5 stjerner, så giv ham et klap på skulderen.

20 lutego 2024

Odpowiedź od webCRM

Hej Merete - Tusind tak for de meget fine ord. De er naturligvis overleveret til Jeppe, der har fået en ekstra god dag :)
Vi bestræber os på at yde god service hver gang, så jeg håber din oplevelse med webCRM (uanset kontaktperson) forbliver lige begejstret. Vores support og konsulenter står altid klar til at hjælpe.

Bondefangeri af værste skuffe

Et middelmådigt CRM system som formidles og sælges af de her "hurtige sælgere" som aldrig nogensinde har lært at stille fokus på kundens behov og lytte men blot benytter overtagelsesstrategien. Dernæst sørger virksomheden for at stille dit medlemskab frem til den 1. i måneden sådan at man faktisk bliver snydt for eksempelvis 20 dage (hvis man signer sig op den 10.) uden at gøre opmærksom på dette. Har man ikke sagt op 2 mdr. før (dette gør virksomheden heller ikke opmærksom på) sendes der en ny faktura som gælder et år frem sekundet efter den nye bindsingsperiode.

Jeg håber virkelig folk tænker sig om og benytter et firma med troværdighed og gode intentioner.

25 lipca 2023

Hej Peter,
Jeg er ked af den opfattelse du har af os, det er bestemt ikke vores mening med hurtige sælgere der ikke lytter til dine behov - vi vil gerne sikre at alle vores kunder bliver onboardet bedst muligt og får fuldt udbytte af systemet så det letter deres arbejdsgange.
Vi har standard betingelser i forbindelse med køb og opsigelse, ligesom alle andre virksomheder, som vi følger. Det er ikke på grund af dårlige intentioner, men blot en standard.

Tilmeldte mig gratis prøveperiode

Tilmeldte mig gratis prøveperiode. Er siden da blevet kimet ned af deres support som bestemt ikke er høflig. Tænker ikke at jeg køber abonnement hos dem.

14 sierpnia 2023

Hej Rasmus,
Jeg beklager meget den situation du har oplevet - det følger jeg straks op på.
Det er vores salgsafdeling der har forsøgt at følge op på dig og sikre at du har det du skal bruge for at kunne teste systemet, men der skal selvfølgelig ikke være nogen der er uhøflige overfor dig.

Deputy CEO

Ufleksibelt bondefangeri

Ufleksibelt bondefangeri. Ændrede vilkår fremsendes på mail som forhindrer ændringer i antal brugere, op til 2 mdr. før fornyelse. Faktura fremsendes sjovt nok 1,5 mdr. før fornyelse, således at man hverken kan ændre i antal brugere (dvs. man skal betale 1 år forud for flere brugere end der er behov for) eller opsige kontrakten.
Hvorfor har WebCrm ikke sikret sig at kontakte sine kunder og informeret om denne væsentlige forringelse af aftale vilkår ?

21 czerwca 2023

Hej Ditte,
Jeg er ked af at du ikke er blevet opmærksomme på vores ændring af vilkår for 2 år siden, som blev sendt per mail til alle vores kunder.
Vi standardiserede betingelserne så de gælder for alle efficy produkter og dermed gør det nemmere for kunder der benytter flere produkter.

Oceniono na 1 z 5

Pas på! På grænsen til bondefangeri

Vi har ikke været tilfredse med kvalitet / service fra webCRM, faktisk bruger vi det ikke på trods af, at det allerede er betalt.
Da vi opsiger aftalen 1,5 måned før udløb bliver vi præsenteret for et link til 20 siders tæt skreve engelsk vilkår, som siger at der skal opsiges 2 månender før udløb, ellers hænger man på et helt år mere.

Første råd: Find et bedre / billigere alternativ.
Andet råd: Hvis I allerede har betalt og i tvivl om I ønsker at fortsætte, opsig det med det samme, så I ikke hænger på yderligere et år.

Deres vilkår:
By default, the term of each Subscription is one year.
Any Party wishing to terminate a Subscription must notify the other Party
by any means. Nevertheless, any subscription by signed offer will be
subject to termination by a registered letter with acknowledgment of
receipt. Unless otherwise stated in the Order Form or Service Provider’s
Commercial Proposal, any termination must take place with a notice of
at least 2 months before the end of the period in question.

11 kwietnia 2023

Hej Rolf,
Jeg er ked af at høre at I ikke har været tilfredse med kvalitet og service - vi gør kontinuerligt vores bedste for at udvikle systemet til vores kunders generelle behov og for at yde et højt niveau af service.
Omkring vores betingelser er det korrekt at vi har 2 måneders opsigelsesvarsel - opsigelses kan gives via mail, telefon eller kontaktformular, men skal være afgivet 2 måneder før fornyelse.

Oceniono na 2 z 5

KAOS i medlemsstyring og events i webCRM

Vi er en erhvervsforening med +500 medlemmer som afholder en lang række events. Vi bruger webCRM til at styre vores medlemsdatabase, tilmeldinger til events, nyhedsbreve m.v.
Vi er meget utilfredse med brugen af webCRM og vi bliver afvist hver gang af deres kundeservice. Problemet er, at hver gang en medarbejder fra en af vores medlemsvirksomheder tilmelder sig et event med en anden e-mail end den virksomheden har i webCRM, så oprettes automatisk en ny virksomhed.
Så vi skal konstant bruge ressourcer på at rette vores medlemsdatabase i webCRM. Det er virkelig anstrengende.
Hvis nogen kender et bedre system er vi meget lydhøre.
Denne anmeldelse skrives i frustration over at vi ikke kan få hjælp fra webCRM til at ændre på dette.

13 marca 2023

Hej Martin,
Jeg beklager at du ikke føler du kan komme igennem til vores kundeservice - det følger jeg op på med det samme.
webCRM er ikke som udgangspunkt et system til medlemsstyring og har en forholdsvis simpel funktionalitet til eventstyring for de kunder der gerne vil styre denne del i deres CRM system. Systemet kan tilpasses mange forskellige formål, men dækker ikke alle arbejdsgange i yderkanten af CRM perfekt, da det vil skabe for meget kompleksitet og vi forsøger at holde systemet så intuitivt og brugervenligt som muligt.
Omkring udfordringerne med forskellige emailadresser er ikke noget vi umiddelbart har en god løsning på - desværrre - hvilket også kan være grunden til at voresd kundeservice ikke har kunnet hjælpe jer bedre.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været meget glad kunde ved…

Jeg har været meget glad kunde ved WebCRM. Nu har jeg så fået et styringssystem der kan håndtere CRM, så har ikke brug for det mere. Kan dog varmt anbefales herfra.
Mvh. Jens Kølemadsen

20 września 2022

Hej Jens,
Mange tak for dine positive ord. Vi er selvfølgelig kede af at du ikke længere har brug for systemet, men er stolte af at I har været glade for det og vil anbefale os. :)
Hilsen Christine

Oceniono na 1 z 5

Jeg står i den situation at vi ikke…

Jeg står i den situation at vi ikke længere har brug for webCRM og da jeg sender min opsigelse til to mails den 28 juni 2022 og intet høre, skriver jeg en opsigelse til endnu 3 andre mails den 29 juni 2022 + opringninger får jeg en mail at jeg ikke overholder deres opsigelsesvarsel og derefter modtager jeg ikke mindre end 4 fakturaer ;0( Der er åben for kagedåsen var!
Nok derfor de rykkede mig for betaling allerede inden betalingsfristen da vi startede op med webCRM i 2021. Måske der er nogen her der har brug for et CRM system til 1 aug. 2023 ? ;0) Vi kan ikke bruge det.

29 czerwca 2022

Hej Joan,
Jeg forstår godt du er ærgerlig over at vi ikke har kunne opsige dit system efter opsigelsesfristen og dermed har det en periode mere. Det er desværre sådan vores abonnementsvilkår er.
Det lyder dog som en fejl at du har modtaget 4 fakturaer, så du må meget gerne kontakte mig på cka@efficy.com, hvis du stadig har en udfordring med det.
Og ja, for nogle år siden sendte vi en reminder-mail på forfaldsdatoen for fakturaen, da mange tidligere oplevede det som en god service, men ud fra kundefeedback har vi ændret proceduren til en normal rykkerprocedure, efter fristen er overskredet.

Oceniono na 2 z 5

Bruger det på arbejdet, men

Bruger det på arbejdet:
Deres app er skod, så er tvunget til at bruge desktopweb-udgaven på mobilen, ellers er den ubrugelig for os i vores firma.
Når man skal ind på den om morgenen tager den laaaaaang tid på at svare..derefter ok hurtig.
Overordnet er den vel ok.. Ligner dog noget fra 0'erne udseendemæssigt.

7 marca 2022

Hej Anders,
Jeg er ked af at du har en dårlig opfattelse af vores app og den ikke kan de ting du vil på mobilen. Vi har valgt at forenkle den mest muligt og fokusere på sælgeren på fartens behov, hvilken gør at nogle brugere med andre behov ikke får det fulde udbytte.
Vi er i gang med et større projekt om at opdatere webCRM's udseende og i næste uge kan du slå det nye tilbudsbillede til. Derefter vil vi løbende gennemgå de andre billeder, så det får et mere moderne look og den relevante information bliver samlet og synlig på de sider man arbejder mest. Det håber jeg hjælper på den opfattelse.

Oceniono na 1 z 5

Jag hade varit kontaktat av en…Susan Wahlgren

Jag hade varit kontaktat av en försäljare i Malmö och köpt abonnemang för ett halvt år. Jag fick inga instruktionerna eller användarnamn/lösenord sedan två månader nu, och försäljaren svarar inte på mejlen. En absolut hemsk upplevelse

3 marca 2022

Hej Sergei,
Jag har bett Susan ta kontakt med dig och undersöka vad som kan ha hänt. Det känns väldigt konstigt att Susan ska ha missat att skicka all information till dig, hon har hög kundlojalitet. Men har hon missat av någon anledning så är vi djupt ledsna för det och ska ta hand om det direkt.
Hälsningar

Oceniono na 3 z 5

Synes der mangler nogle simple…

Synes der mangler nogle simple festures. Det er alt for besværligt at lave rapporter etc. Ydermere arbejder sider for langsomt. Bruger meget tid på at vente.

Hej Thomas
Vi vil meget gerne høre mere om hvilke features du synes mangler. Hvis du vil dele mere må du meget gerne sende mig en mail på cka@efficy.com, så vil jeg kontakte dig for at høre nærmere.

Oceniono na 4 z 5

Stor hjælp i hverdagen

Vi fik webCRM i begyndelsen af Corona, hvilket betød at vi aldrig kom på kursus. Derfor bruger vi nok ikke løsningen 100% som den var tænkt.
For nylig har vi fået support-ticket til også at køre, og det har løftet anvendelsesgraden for andre i firmaet end salg alene.
Løsningen er vores omdrejningspunkt ift. vores kunder, herunder mailings.

Hej Kim,
Dejligt at høre at I er kommet godt i gang trods omstændighederne. Jeg kan også se at min kollega har noget opfølgning liggende på jer, så vi forhåbentlig kan sikre at I bruger alle de ting der giver mening for jer bedst muligt.
Rigtig god dag.
- Christine Kayser

Forvent mindre..

Min oplevelse med webcrm er, at de ikke tager deres kunder seriøse. Feedback man melder ind til support, bliver til tider afvist, måske lytter de, men der er efterfølgende ingen effekt på det.

Hej Kim,
Jeg er ked af at høre at din feedback ikke bliver taget seriøst, vil laver mange ændringer baseret på vores kunders modtagelse af nye funktioner og billeder. Hvis der er nogle punkter jeg kan følge op på må du meget gerne skrive til mig på cka@efficy.com, så undersøger jeg de forslag videre og ser hvor de er endt og om det er noget der bliver arbejdet på.

Oceniono na 3 z 5

Okay Crm, men med Mangler

Positiv Cvr søge maskine.
WebCrm har nogen fine funktioner, men det kan forbedres, der mangler en del ting, opkalds log, mulighed for at ringe ud gennem app, automatisk email tracking, mulighed for at skrive noter.
WebCrm er i mine øjne et super system til opgave styring. men ikke særlig godt, når det kommer til data på kunder, der ikke nok muligheder.

Hej Rasmus,
Tak for din anmeldelse og input. Vi er faktisk ved at arbejde på at det bliver nemmere at logge opkald i arbejdet med et nye aktivitetsbillede, så forhåbentlig løser det jeres behov på det område.
Derudover har vi forskellige muligheder for email tracking især med vores integration til Apsis, som også er blevet en del af Efficy, ligesom webCRM er.
Vi vil meget gerne snakke nærmere med jer om dette, men jeg kan desværre ikke regne ud hvor du skriver fra.
Hvis du vil skrive mig en mail til cka@efficy.com så sørger jeg for at du bliver kontaktet så vi kan se om vi allerede nu kan løse nogle af jeres behov og ellers hvert fald kan i fremtiden.

Oceniono na 2 z 5

Fejl i systemet rettes ikke.

Jeg oplever at opdateringer af WebCrm ikke fungere ordentligt og det feedback man giver ikke føre til noget. Problemerne med systemet bliver ikke fikset.

Hej Kresten,
Jeg beklager du ikke føler at vi lytter til jeres feedback eller løser det problemer I oplever. Vi udgiver generelt løbende rettelser baseret på feedback fra brugerne, især på de områder vi for nyligt har opdateret.
Jeg kan desværre ikke se hvor du skriver fra, men hvis du vil sende mig en mail på cka@efficy.com vil jeg meget gerne i kontakt med dig og høre nærmere om hvad I har udfordringer med og se om der er noget vi kan rette/gøre for at afhjælpe det.

Oceniono na 2 z 5

jeg vil gerne ringes op på 40643002…

jeg vil gerne ringes op på 40643002 fordi det bliver en lang stil, der mange ting i det det system som ikke er særlig brugervenlig.

Opdatering:
Mange tak for samtalen og input. Jeg har meldt udfordingen med at lister ikke holder dit valg videre og vi kontakter dig om denne. Jeg kontakter også jeres ansvarlige med henblik på om vi kan give jer noget undervisning/tips og tricks i brugen af webCRM, så I alle kan få mest muligt ud af systemet. Jeg håber det for nu kan gøre det lidt lettere at du kender til den nye søgefunktion og hurtigopret funktionen som vi snakkede om.
- Christine
Hej Per,
Jeg ringer til dig med det samme så vi kan høre dine input og se om der er noget vi kan gøre.

Oceniono na 4 z 5

Personlig forståelse med lytteevne

Vi har fra første kontakt, med forskellige personer, haft en konstruktiv og vedkommende dialog og personer med forskellige kompetencer, både hos webcrm og os,
har modtaget seriøse og forstående udfordringer og ønsker, hvilket har været en stor hjælp i.f.m. samarbejdet, som vi anser det som, endda 100%.

Hej Svend,
Det er vi glade for at høre, tak for din anmeldelse!
Ha' en dejlig dag.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har gennem mere end 30 år i…

Jeg har gennem mere end 30 år i firmapensionsfaget prøvet mange styringssystemer, men ikke et som er så dårligt som webcmr. Det kan jeg bestemt ikke anbefale til nogen.

Hej Jan,
Det er jeg meget ked af at høre og jeg vil meget gerne høre nærmere om hvad der gør at webCRM ikke fungerer for jer - måske er der noget vi kan hjælpe jer med at tilpasse, så det dækker jeres behov bedre.
Jeg kan desværre ikke se hvor du skriver fra, så jeg håber meget at du vil kontakte mig på cka@efficy.com så jeg kan tage direkte kontakt til dig.

Oceniono na 1 z 5

Fungerer dårlig sammen med Power…

Fungerer dårlig sammen med Power office.
Online funksjon går meget langsomt
Omstendelige prosedyrer ved utsendelse av tilbud.

Hej Norleiv,
Jeg beklager de dårlige oplevelser du har haft - min kollega i Norge tager kontakt med dig så vi kan forsøge at komme til bunds i hvad der ikke fungerer for dig.
Vi har udviklet et nyt tilbudsbillede, der er ved at blive rullet ud, som skal gøre det enklere at arbejde med og udsende tilbud, så forhåbentlig har vi en løsning på hvert fald det problem.
Jeg håber at du og Erik kan få en god samtale om jeres behov og hvordan vi bedst kan hjælpe.

Oceniono na 2 z 5

Kundeservice er en by I Rusland..

Kundeservice er en by I Rusland... desværre

Den virksomhed jeg repræsentere har været kunde hos WebCRM i mange år. Hver gang jeg ringer ind til deres support/bogholderi pga spørgsmål vedr regninger og praktiske spørgsmål er de 9/10 af gangene jeg ringer optaget, hertil lover de at ringe mig op, og det sker desværre aldrig....

Hej,
Jeg beklager meget at du har haft dårlige oplevelser med ikke at kunne komme igennem og ikke at være blevet fulgt op på - det er selvfølgelig ikke i orden. Jeg undersøger sagen nærmere med vores support så vi kan finde ud af hvad der er sket siden vi ikke har modtaget og reageret på jeres sager.
Head of Customer Experience

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej