Waveboard.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering, eneste minus var, at jeg ikke fik mail om at pakken var kommet på posthuset. Men da jeg kontaktede Wakeboard var de hurtig og kompetente i deres hjælp.

Oceniono na 5 z 5

Vi kom i tanke om, den 20/12 at Waveboard.dk havde julegavEN til vores datter, og med en-to dages levering tænkte vi at det måtte kunne lade sig gøre. Og det gjorde det.... bestilling søndag aften - a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Manglede akut en gave, så sender en mail en søndag om det er muligt at afhente det bestilte. Fik en mail retur med det samme !! At selvfølgelig kunne vi finde ud af det. Bestilte boardet mand... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik alletiders vejledning om valg af board til min søns (9½) julegave. Så jeg bagefter kunne gå på shoppen og bestille efterfølgende. Super hurtig levering - blev dog leveret hos nærmeste... Zobacz więcej

1. Sklep z deskorolkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Waveboard.dk er YouWe's officielle onlinebutik for salg af waveboards og tilbehør online. Vi ønsker at tilbyde et så bredt udvalg som muligt, indenfor waveboard kategorien.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

163 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fik en god vejledning omkring mit køb - bestilte ordren. Varen blev leveret dagen efter og trækket på min konto skete ikke før varen var afsendt - helt perfect

19 grudnia 2014

Super

Hurtig levering, og en gratis julegave fulgte med ;-) Altid dejligt med en lille overraskelse :-)

19 grudnia 2014

Perfekt

Er yderst tilfreds. Varen leveret ca. 18 timer efter bestilling.

18 grudnia 2014

God og saglig

Jeg har købt en Waveboard og fået en god og saglig rådgivning leveringen har været hurtig og let. Mvh max mørk

13 grudnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Bestillingen gik nemt på hjemmesiden, hvor information var nem at finde. Det bestilte kom til tiden som lovet.

12 grudnia 2014
Oceniono na 4 z 5

Hurtig service

Hurtig levering!

9 grudnia 2014
Logo Waveboard.dk

Odpowiedź od Waveboard.dk

Hej Morten

Tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for din feedback, men der må være noget du ikke er helt tilfreds med siden du kun giver 4 stjerner? Vi ønsker altid at give vores kunder den bedste oplevelse, så lad os endelig vide hvis der er noget vi kan gøre bedre?

Klaus Andersen
Waveboard.dk

God rådgivning og service

Ringede et par gange, da jeg ingen forstand har på waveboards og skulle finde det helt rigtige til min søn. Og fik meget venlig og tålmodig service og fandt frem til det der passede bedst til min søns alder, erfaring mv.
Kan kun anbefales.!

7 grudnia 2014

Super handel

Bestilte et waveboard til min søn efter at jeg blev klogere ved at læse på hjemmesiden.
Få dage efter modtog jeg pakken og kan føje endnu en julegave til sækken.
God information og hurtig betjening.
Anbefalingsværdigt.
Michael, Bornholm

3 grudnia 2014

Der er styr på tingene.

Har handlet her 2 gange nu og har vel ikke ventet længere end 36 timer sammenlagt, over to leveringer.

Der var til og med en lille gave med i den første sending ... !

kan klart anbefales.

God jul :)

12 listopada 2014
Oceniono na 3 z 5

Fedt at få det originale board!

Tilfredshed med kvalitet og præstation. Hurtig levering og info. I skriver dog på web, at vægtbelastning er op til 250 pund. På boardet står max 100kg. Det betyder noget, når man som jeg vejer 105kg

21 października 2014

Super fin vejledning

Jeg var i tvivl om hvilket board jeg skulle vælge til min søn på 8 år. jeg ringede til firmaet og fik en super god vejledning. Bestilte herefter boardet og modtog det med posten få dage efter.

5 października 2014
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk hjælp, service og hurtighed med bestilling og modtagelse m.v.

Jeg har bestilt et løbehjul hos Waweboard til Nicolai. Da jeg skulle bestille havde jeg problemer med computeren, men så ringede jeg til dem, og fik en fantastisk hjælp og service. Samme dag som jeg bestilte det blev beløbet trukket på min konto i banken, og allerede næste dag kom det fint færdigpakket - og nemt at samle med posten. Nicolai blev så glad for det - det var nemlig en overraskelse, og dagen efter havde han det med i skole. Flere af hans kammerater synes det er så lækkert - både i farver og fordi det er så let. Jeg kan kun anbefale at handle hos Waveboard da det bare fungerer - og de har flinke personer, der er villige til at hjælpe, hvis der er problemer med bestillingen eller andet.
Stor ros herfra.

29 września 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej