Gersan was precies op tijd. Heeft bij een temperatuur van 32 graden 3 uur lang non-stop gewerkt en een prachtig eindresultaat afgeleverd. Ik ben heel tevreden en kan Wash & Care (in het bijzonder Gers... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Communicatie prima in orde en vriendelijke jongen. Binnenkant van de auto erg netjes geworden, de buitenkant heb ik een klein beetje moeten corrigeren maar al met al een prima service. Koplampen polij... Zobacz więcej
Auto compleet besteld om mijn auto eens een lekker opfrisbeurt te geven. Er was eerst een dubbele boeking in het systeem waardoor de geboekte dag niet doorging, voor volgende dag de afspraak verzet. H... Zobacz więcej
Op zich redelijk netjes gewerkt. Stoelbekleding is echter niet geheel schoon geworden. Er wordt heel erg veel vocht in de bekleding gebracht onder hoge druk. Duurde dagen (zelfs met elke dag een ka... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wash and Care B.V. is een auto interieur en exterieur stoomreiniging op locatie die inschakelt voor de ECHTE schoonmaak - sinds 2011. - Autobekleding weer als nieuw - Losse Basis reiniging vanaf €59 in omgeving Amsterdam. Daarbuiten Compleet vanaf €119 - Abonnement vanaf €25 (geselecteerde gebieden) - Schimmel, rook of hondenlucht verwijderen - Lak weer als nieuw door te polijsten - Service aan huis zonder voorrijkosten in 6 provincies - Carwash voor wagenpark, vrachtwagen, campers, boten en bedrijfsmachines - Extreem vervuiling en verf reiniging Autoreiniging op locatie in omgeving Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Alkmaar E.d..
Dane kontaktowe
Zuiderzeelaan 105, 1382JV, Weesp, Holandia
- 0851300716
- info@washandcare.nl
- www.washandcare.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 42% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Complimenten voor het geleverde werk op…
Complimenten voor het geleverde werk op oudejaarsavond in de regen👍🏽
Prima ervaring
Prima ervaring, net en vriendelijk personeel. Auto aan de binnenkant lekker schoon.
Positief
Het was voor mij een goede en positieve ervaring om wash and care in te schakelen. Zij hebben mijn auto tiptop gereinigd geen op of aanmerking toegevoegd, alleen vind ik wel dat het contact stukje beter kan wat betreft het bereikbaarheid maar als nog netjes te woord gestaan zowel telefonisch als per mail.
Hij heeft alles erg grondig schoon…
Hij heeft alles erg grondig schoon gemaakt. En hij was ontzettend aardig! Echt toppie!!!
Maar de communicatie met het bedrijf was minder, bijna telefonisch niet bereikbaar
Zeer klantgericht
Ik had eigelijk op zaterdagochtend een afspraak maar door een ziekmelding zou ik pas laat in de middag geholpen kunnen worden. Ze hebben me netjes een email gestuurd met de vraag of ik op zondag zou kunnen zodat ze dan niet tijdsnood zouden komen. Netjes opgelost en zondag heeft Ramon een hele goede job gedaan om mijn auto op en top schoon te krijgen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Top service!
Braakgeuren prima verholpen en opgelost!
Altijd een schone auto
Nette medewerkers. Perfect eindresultaat. Ik heb een abonnement en om de week wordt de auto gewassen. Hij ziet er telkens weer uit alsof hij zo uit de showroom komt.

Doen wat ze zeggen
Waren zoals afgesproken netjes op tijd
Hebben onze caravan keurig netjes gecleand en gewassen
Nette en beleefde jongens

Odpowiedź od Wash and Care B.V.
Al een paar jaar vaste klant bij ze.
Inmiddels al een tijdje vaste klant bij ze. Die gasten komen altijd hún afspraken na en ik laat mijn auto met een gerust hart achter in hún deskundige handen. Toppers.

Prachtig en professioneel
Onze auto was verwaarloosd. Gelukkig heb ik wash and care gevonden! Arif heeft met aandacht, professionaliteit en secuur werk de auto is geweldig weer in een geweldige staat kunnen krijgen.
Echt petje af.
Ik zal ze nu nu zeker boeken voor regelmatig onderhoudt.
Bedankt arif!

Oplichters
Auto laten reinigen voor 350 en na 2 weken zat er overal schimmel in de stoelen. Ze komen het niet eens herstellen. Moet ik weer 150 voor betalen. Schadalig.
En dan zeggen dat het in de opdrachtbevestiging staat… het is gewoon suf van zo’n bedrijf dat ze dat niet zeggen. 1 uur bezig. 350 aftikken en een auto vol schimmel. En ja zoals beloofd zal ik er alles aan doen om mijn recht te halen.

Matig
natuurlijk is auto stevig schoongemaakt en ziet hij er stuk beter uit, maar er waren ook zaken waar ik me nogal over verbaasde:
- het stofzuigen binnen was ronduit onvoldoende
- stickers removen op ruiten was onmogelijk want hij had geen remover bij zich en 'dat had ik moeten opschrijven als speciaal verzoek bij aanvraag'
- er werd getracht me nog een extra beurt te wax sessie te verkopen maar de communicatie was zo slecht dat ik dit geskipt heb

top service!
Doświadczenie Trustpilot