Gersan was precies op tijd. Heeft bij een temperatuur van 32 graden 3 uur lang non-stop gewerkt en een prachtig eindresultaat afgeleverd. Ik ben heel tevreden en kan Wash & Care (in het bijzonder Gers... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Communicatie prima in orde en vriendelijke jongen. Binnenkant van de auto erg netjes geworden, de buitenkant heb ik een klein beetje moeten corrigeren maar al met al een prima service. Koplampen polij... Zobacz więcej
Auto compleet besteld om mijn auto eens een lekker opfrisbeurt te geven. Er was eerst een dubbele boeking in het systeem waardoor de geboekte dag niet doorging, voor volgende dag de afspraak verzet. H... Zobacz więcej
Op zich redelijk netjes gewerkt. Stoelbekleding is echter niet geheel schoon geworden. Er wordt heel erg veel vocht in de bekleding gebracht onder hoge druk. Duurde dagen (zelfs met elke dag een ka... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wash and Care B.V. is een auto interieur en exterieur stoomreiniging op locatie die inschakelt voor de ECHTE schoonmaak - sinds 2011. - Autobekleding weer als nieuw - Losse Basis reiniging vanaf €59 in omgeving Amsterdam. Daarbuiten Compleet vanaf €119 - Abonnement vanaf €25 (geselecteerde gebieden) - Schimmel, rook of hondenlucht verwijderen - Lak weer als nieuw door te polijsten - Service aan huis zonder voorrijkosten in 6 provincies - Carwash voor wagenpark, vrachtwagen, campers, boten en bedrijfsmachines - Extreem vervuiling en verf reiniging Autoreiniging op locatie in omgeving Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Alkmaar E.d..
Dane kontaktowe
Zuiderzeelaan 105, 1382JV, Weesp, Holandia
- 0851300716
- info@washandcare.nl
- www.washandcare.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 42% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Top service!
We zijn geholpen door Anthony. Ontzettende vriendelijke gast die alle tijd heeft genomen om onze auto weer showroom klaar te krijgen zodat we deze voor een mooie prijs konden inruilen voor een nieuwe auto. En het heeft gewerkt, we hebben een prachtig aanbod gehad, en het interieur en exterieur dat er weer piekfijn uitzag heeft daar zeker bij geholpen!
Anthony gaf op tijd aan dat er wat extra tijd en aandacht nodig was om al het hondenhaar te verwijderen en mij ook gewezen op de extra kosten. Erg tevreden mee!
Goed maar niet top.
Werkzaamheden goed uitgevoerd. Resultaat na reiniging zag er top uit. Volgende dag, nadat alles helemaal droog was, toch nog een vlek die zichtbaar was. Dus niet helemaal wat ik gehoopt had.

Correct en professioneel geholpen
Nadat mijn broer na een ziekenhuisbezoek mijn auto (de passagiers zijde) volledig onder gebarfd had heb ik eerst zelf het zo goed als mogelijk schoongemaakt maar de bekleding en vloer kreeg ik niet echt schoon en over de geur maar niet te spreken. Toen kreeg ik van een collega het advies om het professioneel te laten reinigen en dat heeft Wash and Care uitstekend gedaan, ook de geur behandeling heeft het gewenste resultaat gegeven. Ik ben door Anthony zeer vriendelijk en correcte te woord gestaan en hij heeft zijn werk top gedaan! Groet Berry
Mijn auto weer schoon na overname kinder kruimels en drank vlekken
Voor het eerst mijn auto grondig laten stomen en oow wat ben ik blij, uitermate tevreden. Een auto vol kinder troep ziet er nu uit als nieuw. Echt elk hoekje elk vakje de autostoelen onder, boven naast alles is weer schoon net als nieuw en ruikt enorm lekker ook. Ik zal zeker weer komen en regelmatig bijhouden. Bedankt voor de service en vriendelijkheid. Een aanrader!
Auto is echt schoon gebleven ruikt nu…
Auto is echt schoon gebleven ruikt nu lekker alles en heel
Snel gedaan
Geen schimmel te zien! Schoon&Fris!
Geen schimmel te zien.
Auto was weer lekker goed schoon en fris. Tip is om dit wel te doen als het droog en warmer is. Duurde wel 3/4 dagen voor het echt droog was door de kou. Maar het was een noodgeval, dus het was wel nodig.
Hele vriendelijke mannen en ze hebben…
Hele vriendelijke mannen en ze hebben mijn auto echt heel goed schoon gemaakt
Zeer tevreden
Een fijne ervaring met dit bedrijf. Afspraak is snel gemaakt en er is duidelijke communicatie over aankomsttijden. Vriendelijke mensen en het resultaat was top!
Netjes gedaan tot de volgende keer!
super gedaan van echt een vieze…
super gedaan van echt een vieze hondenhaaren zo goed als alles verwijderd,eromheen naast de auto had wat schoner kunnen achtergelaten en beetje gedoe vooraf met de tijd afspreken verder zeer tevreden en met volle.motivatie ging hij er tegen aan...👍
Onze auto rooklucht vrij laten…
Onze auto rooklucht vrij laten schoonmaken..
Inclusief showroomklaar en zeer tevreden.. geen vuiltje en vlekje meer te vinden..
Klaar voor de verkoop dus helemaal blij en tevreden!

Uitstekend!
Fijne Service
Ik ben onlangs bij Wash and Care geweest om mijn auto te laten wassen, en ik ben zeer tevreden met het resultaat! De service was professioneel, en mijn auto zag er na afloop uit alsof hij net uit de showroom kwam. Elk detail was netjes verzorgd en ze namen de tijd om alles grondig schoon te maken.
Wat ik vooral waardeer, is de aandacht voor detail en het vriendelijke personeel. Ze denken echt met je mee.
Ik kom hier zeker terug en raad Wash and Care aan iedereen aan die op zoek is naar een goede en betrouwbare autowasservice!
Binnenkant weer super schoon
Uitstekend en snel geholpen! Mijn auto is weer als nieuw.
Op nieuwjaarsdag had mijn auto dringend schoonmaakbeurt nodig na een klein ongelukje. Wash and Care heeft mij snel en professioneel geholpen met hun uitstekende service. Het is een echte aanrader. Mijn auto is weer als nieuw!
Slechte klantenservice
Als je een afspraak maakt om 8.00uur dan krijg je een half uur van te voren te horen dat ze pas om 16.00uur komen. Vervolgens kun je geen contact met ze krijgen want de telefoon word gewoon niet opgenomen. Niet klantvriendelijk.

Vriendelijk en Grondig
Dienst was echt erg goed! Zeer vriendelijk en behulsaam! Hij hebben in de koude regen steeds zeer grondig gereinigd.
Doświadczenie Trustpilot