Oceniono na 3 z 5

Den estimerede tid for levering ændrer sig hele tiden frem og tilbage, og leveringen er væsentlig senere end først lovet

Oceniono na 3 z 5

Der gik desværre 25 min fra maden blev hentet til det blev leveret og det resulterede i nogle nærmest våde pizzabakker og bløde pizzaer. Man kunne så se at buddet havde været flere steder på turen, hv... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Endnu engang er maden forsinket. Denne gang 30 minutter. Havde ønsket bedre med en leveringspris på 79 kr. Sket gentagende gange.

Oceniono na 2 z 5

Bestiller mad og ordren går igennem med betaling. Restauranten har imidlertid travlt og annullerer ordren, da de først kan leverer 1 time senere - rigtig fint af restauranten. Problemet er så bare,... Zobacz więcej

1. Take away
  2. Jedzenie z dowozem

Napisane przez firmę

Husk at du på Trustpilot anmelder Waiteer og vores service. Det vil sige, at du ikke anmelder den restaurant, du har bestilt fra. Få leveret lige til døren eller afhent selv lækker take away fra fantastiske restauranter og cafeer - hver dag fra mandag til søndag. Det er muligt at bestille i Aalborg, København, Aarhus, Vejle, Kolding, Horsens & Esbjerg. Husk at hvis du ønsker at anmelde restauranten eller caféen, så send os enten en mail på info@waiteer.com eller anmeld spisestedet direkte.

2,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 2 z 5

1 hour and 20 minut to late fod was…

1 hour and 20 minut to late fod was alright. 😟

Odpowiedź od Waiteer.dk

Hej Bettina, vi beklager rigtig mange gange for forsinkelsen, hvis ikke du allerede er blevet tilbudt kompensation må du meget gerne tage kontakt til os, vi ønsker dig en rigtig god dag på vegne af Waiteer🙏

Dårligste leveringstjenste nogensinde.

Odpowiedź od Waiteer.dk

Hej Olic, vi beklager rigtig mange gange hvis du har haft en dårlig oplevelse, og vi håber selvfølgelig at du vil give os en chance til for at vise dig hvad vi er i stand til🙏

3 ordrer anulleret i streg

3 ordrer anulleret i streg. Første ordre ventede de dog lige 30 minutter med at anullere. Ingen opkald, ingen forklaring, rigeligt tid til restauranten lukker. Har brugt dem før, bruger dem aldrig igen. Vildt useriøst.

Odpowiedź od Waiteer.dk

Hej Mikkel, vi beklager rigtig mange gange hvis du har haft en dårlig oplevelse, og vi håber selvfølgelig at du vil give os en chance til for at vise dig hvad vi er i stand til🙏

Ventede 3 timer og fik kold mad

Ventede 3 timer og fik kold mad. Det dårligste jeg endnu har oplevet, skam jer

Odpowiedź od Waiteer.dk

Hej Holly, vi beklager rigtig mange gange for forsinkelsen, hvis ikke du allerede er blevet tilbudt kompensation må du meget gerne tage kontakt til os, vi ønsker dig en rigtig god dag på vegne af Waiteer🙏

Oceniono na 1 z 5

Har nu flere gange fået en ordre…

Har nu flere gange fået en ordre annulleret. Men først efter at man har sat i en time efter leveringtid og vente. Og pludselig i det man skriver til kundeservice for at spørge hvor maden bliver af, så bliver ordren annulleret.

Vi bestiller mad 2 timer i forvejen

Vi bestiller mad 2 timer i forvejen. En halv time efter, at de skulle have leveret, skriver vi for at høre, hvor det bliver af. Først her får vi at vide, at de har annulleret ordren.

Odpowiedź od Waiteer.dk

Hej Charlotte, vi beklager rigtig mange gange hvis du har haft en dårlig oplevelse, og vi håber selvfølgelig at du vil give os en chance til for at vise dig hvad vi er i stand til🙏

Oceniono na 1 z 5

Har stadig ikke fået penge retur for…

Har stadig ikke fået penge retur for mad der var kold, 2 timer forsinket og forkert… har haft skriftlig kontakt med kundeservice ad 5 omgange og telefonkontakt tre gange. Er blevet lovet pengene retur men har efter et halvt år intet set.

Hold jer væk fra dette selskab - hvis du brokker dig så sletter de al kontakt … øv øv…

Odpowiedź od Waiteer.dk

Hej, det syntes jeg lyder lidt mærkeligt, du må hellere end gerne kontakte os med det samme🙏

Igen dårlig oplevelser med Waiteer

Igen dårlig oplevelser med Waiteer. Aldrig bestil mad her fra!!! De levere aldrig til tiden og kan risikere ar sidde og vente 2 timer og så i sidste ende få at vide at din mad er annulleret. Luk det

7 listopada 2021

Odpowiedź od Waiteer.dk

Hej Nanna, vi beklager rigtig mange gange hvis du har haft en dårlig oplevelse, og vi håber selvfølgelig at du vil give os en chance til for at vise dig hvad vi er i stand til🙏

Virkeligt dårligt

Virkeligt dårligt. Vi fik kold mad. Det var også forsinket. Vi bestiller ikke med fra Wolt mere.

Odpowiedź od Waiteer.dk

Hej Louise, hvis det er Wolt du vil klage over tror jeg der er større chance for de ser den hvis du skriver på deres Trustpilot side😂
Vi ønsker dig en rigtig god på vegne af Waiteer🙏

Oceniono na 1 z 5

Får aldrig mad og forfærdelig support

Bestiller mad til klokken 20.00, og 20.30 er min mad stadig ikke dukket op. Jeg prøver at skabe forbindelse med deres support, men de svarer aldrig igen.
Jeg kan anbefale alle der ser dette at bruge Wolt frem for Waiteer - så bliver I i hvert fald garanteret den mad I køber. Jeg er så skuffet, 200kr. for en studerende er mange penge at miste.

Odpowiedź od Waiteer.dk

Hej Lukas, vi beklager rigtig mange gange for forsinkelsen, hvis ikke du allerede er blevet tilbudt kompensation må du meget gerne tage kontakt til os, vi ønsker dig en rigtig god dag på vegne af Waiteer🙏

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service og annulleret ordre efter en times ventetid

Dårlig service!!

Vi bestiller mad og leveringen er sat kl 19.35. Efter næsten en times forsinket leveringstid kl. 20.30 får vi besked om, at orden er annulleret. Det er nu for sent at bestille mad fra et andet sted.

Support er på ingen måde til at få fat på under dette forløb.

Odpowiedź od Waiteer.dk

Hej Johanne, vi beklager rigtig mange gange hvis du har haft en dårlig oplevelse, og vi håber selvfølgelig at du vil give os en chance til for at vise dig hvad vi er i stand til🙏

Virkelig lang leveringstid

Jeg bestilte min mad kl. 17 og modtog min mad 19.45 :))))

Aldrig har jeg i mit liv, oplevet noget så sløvt... Jeg er virkelig skuffet og hangry...

Odpowiedź od Waiteer.dk

Hej Emma, vi beklager rigtig mange gange for forsinkelsen, hvis ikke du allerede er blevet tilbudt kompensation må du meget gerne tage kontakt til os, vi ønsker dig en rigtig god dag på vegne af Waiteer🙏

Elendig oplevelse

Elendig oplevelse!
Vores bud kørte i modsatte retning af vores placering efter at ha’ hentet vores mad, selvom vi lå tæt på bestillingsstedet.
Dernæst gik turen videre til en tredje retning med mad til anden kunde - formoder jeg.

Vores mad var 35-40 min. forsinket ift. estimat. Buddet erkendte det var hans fejl og yderligere forsinkede maden.
Maden som bl.a. bestod af pizza var KOLD og uspiselig.

Hej Eva-Maria
Vi beklager mange gange for forsinkelsen, hvis ikke du har fået nogen form for kompensation må du meget gerne kontakte os så vi kan sørge for dine penge ikke gik til spilde, vi ønsker dig en rigtig god dag på vegne af Waiteer🙏

Levering af det bestilte

Levering af det bestilte, men ikke til tiden. Det har jeg stadig tilgode at opleve.

Odpowiedź od Waiteer.dk

Hej Lilian, vi bekager rigtig meget for forsinkelsen og respekt for din måde at formulere dig😆
Vi gør hvad vi kan og vi arbejder på det, vi ønsker dig en rigtig god dag på vegne🙏

Oceniono na 1 z 5

Doesn't seem reliable to handle deliveries

We have used this service twice now.

First tme, the food was an hour+ late, was cold, and there were errors in the order.
We got a refund and some coins.

Second time, yesterday, our order was cancelled after 15 minutes, without notice - we only discovered this be chance after 45 minutes because we wanted to check on updates. Apparently this, says the info on the app, normally means that the place we are ordering from is too busy (what a great way to asume it is someone elses fault). However, I ordered directly from their site, and could pick up our food after 15 minutes.

Also, the coins we got on the first order, does not seem to be usable when also using a coupon code.

Would I attempt to use this service again? No.

Odpowiedź od Waiteer.dk

Hello Brian, no it's not possible to use coins and a voucher at the same time, coins is already a type of voucher, so just as in any other place it's not possible to use two vouchers at the same time, we are very sorry for the delay and if you had a bad experience, have a good day🙏

Oceniono na 1 z 5

The food was one hour late

The food was one hour late. That's just not good enough. Why would I ever choose this service over another? The answer is simple...I won't.

Odpowiedź od Waiteer.dk

Hej Patrick, vi beklager mange gange for forsinkelsen på din ordre, vi ønsker dig en rigtig god dag på vegne af Waiteer🙏

Oceniono na 2 z 5

Små mini maki ruller & bløde / kolde forårsruller til forret !

1. Leveringen var Sushi fra Catch Sushi Bar !
2. 6 stk mini forårsruller var kolde og bløde !
3. Shshi’en var ikke som forventet .. og slet ikke som vist på deres foto med samme visionelle udsmykning / dekoration .. crispy Ebi’en var ikk spor crispy .. udover overstående var alle maki rullerne meget små mini sushi ruller !
4. Ved bestilling bad jeg om at medlevere nok ginger/ingefær til menuen .. men der var kun en lille klat på størrelse med en 5 kr. !
5. Leveringen var 27 min over aftalte og seneste leverings tid !
6. Den unge fyr undskyldte dog den sene levering .. da der var en bil der var ild i uden for Sushi Bar’en !
7. Min første køb og levering fra den Sushi Bar !
( Helt sikkert også den sidste ).

Odpowiedź od Waiteer.dk

Hej Steen, vi beklager mange gange for forsinkelsen på din ordre, vi ønsker dig en rigtig god dag på vegne af Waiteer🙏

Virkelig ringe service

Virkelig ringe service. Leverede igen ikke maden til aftalt tid.

Odpowiedź od Waiteer.dk

Hej, vi beklager mange gange for forsinkelsen på din ordre, vi ønsker dig en rigtig god dag på vegne af Waiteer🙏

Jeg er virkelig utilfreds

Jeg er virkelig utilfreds. Jeg bestiller min mad til kl 16.55 og da jeg skal på arbejde kl 18. Jeg modtager først min bestilling kl 17.30 og imens jeg er på vej ud af døren. Jeg er skuffet over denne langsomme levering. Bestiller aldrig derfra igen

4 listopada 2021

Odpowiedź od Waiteer.dk

Hej Caroline, vi beklager mange gange for forsinkelsen, jeg gør dog opmærksom på at tidsrummet mellem 16 - 18 kan der forekomme meget trafik🙏

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej