Den estimerede tid for levering ændrer sig hele tiden frem og tilbage, og leveringen er væsentlig senere end først lovet
Reakcja na opinię
Endnu engang er maden forsinket. Denne gang 30 minutter. Havde ønsket bedre med en leveringspris på 79 kr. Sket gentagende gange.
Bestiller mad og ordren går igennem med betaling. Restauranten har imidlertid travlt og annullerer ordren, da de først kan leverer 1 time senere - rigtig fint af restauranten. Problemet er så bare,... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Husk at du på Trustpilot anmelder Waiteer og vores service. Det vil sige, at du ikke anmelder den restaurant, du har bestilt fra. Få leveret lige til døren eller afhent selv lækker take away fra fantastiske restauranter og cafeer - hver dag fra mandag til søndag. Det er muligt at bestille i Aalborg, København, Aarhus, Vejle, Kolding, Horsens & Esbjerg. Husk at hvis du ønsker at anmelde restauranten eller caféen, så send os enten en mail på info@waiteer.com eller anmeld spisestedet direkte.
Vesterbro 18 2. Sal , 9000, Aalborg, Dania
- Info@waiteer.com
- www.waiteer.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Lidt skuffende
Der gik desværre 25 min fra maden blev hentet til det blev leveret og det resulterede i nogle nærmest våde pizzabakker og bløde pizzaer. Man kunne så se at buddet havde været flere steder på turen, hvilket er fair nok, men lidt surt når man betaler 50kr fragt for at få det leveret 10 min væk.

Odpowiedź od Waiteer.dk
Jeg har ikke bestilt noget igennem jer…
Jeg har ikke bestilt noget igennem jer og alligevel sender i mig mails uden så meget som et forsøg på at validere email

Odpowiedź od Waiteer.dk
Da vores mad 45 min senere end planlagt…
Da vores mad 45 min senere end planlagt ankom, havde buddet givet vores mad til den forkerte. Waiteer forsøger at genbestille maden, men køkkenet var lukket. Så ingen mad til os…

De leverer ikke din mad
De leverer ikke din mad
Sender dig en besked om at den er leveret
=
Svarer ikke i kundeservice så du ikke kan få dine penge retur.
Tilgengæld, er de komplet ligeglade og prøver at være så dumme som muligt i kundeservice de 3 dage senere de svarer. Genialt koncept.
Fik aldrig min mad og har aldrig fået mine penge retur. Rent tyveri.
De går snart konkurs og lukker; I hørte der her først.
____________
Opdatering Maj 2023: I hørte det her først.

Odpowiedź od Waiteer.dk
Late deliveries and cold food
Delivery was late even though I ordered the food two hours in advance, and the food was cold and the fries were soft and boring. Tried this several times.

Har aldrig oplevet mage
Har aldrig oplevet mage. Accepterer en ordrer for blot at annullere den længe EFTER
den oplyste leveringstid. Ringe kundeservice. Nægter kompensation for over én times spildt ventetid samt "låner" pengene henover weekenden. Jovist, de er refunderet. Men de er først at finde på min konto mandag. Sådan foregår det ikke, når det er den anden vej rundt.

Odpowiedź od Waiteer.dk
De kørte tilbud med -20% hos Caspars i…
De kørte tilbud med -20% hos Caspars i Aalborg, men der blev automatisk tilføjet en sodavand til 20 kroner på alle varer, vi bestilte. Også på de combos/menuer vi købte, hvor drikkevarerne stod som inklusiv i prisen. I sidste ende blev det hele dyrere, end en menu ville have været til normalpris uden tilbud. Super åndssvagt, misvisende og falsk reklame.
BRUG ALDRIG WAITEER
Kontaktede jer d. 6. nov. med en meget utilfredsstillende oplevelse!
Endnu intet svar på mail…
Sindssyg latterlig virksomhed !

Dårligste service
Dårligste service. De levere ikke til tiden og når man skriver til dem er de fuldstændig ligeglad de er helt iskolde

Odpowiedź od Waiteer.dk
Good customer service and delivery
Mega ringe servic!
Mega ringe servic!! Alt fortalt kort få vi leveret kold uspiselig mad 35 min senere end planen var. Kontakter Waiteer som bare negliger min klage. Der bliver lovet kompensation. Da jeg vil besvare chatten er samtalen blevet afsluttet og hele cirkusset starter forfra. Igen loves kompensation, både penge retur og de coin som blev brugt! Kun halvdelen er opfyld og igen lukker de samtalen!!
Simpelthen sidste gang jeg har brugt denne skod service!’

Odpowiedź od Waiteer.dk
Annuleret efter besked om levering
Jeg fik besked at min ordre var accepteret, leveret, og 5 min senere at ordren var annuleret - en halv time forsinket ift den ønskede leveringstid. Og selvfølgelig var ordren ikke blevet leveret. Utrolig dårligt og frustrerende.

Maden var 1 time forsinket
Maden kom over 1 time senere, og da den endelig kom var det helt koldt
Mega ærgelig at betale så mange penge for dårlig service! Kan ikke anbefale waiteer

Maden over 1 time forsinkelse
Har ventet 1 time på min mad, og har al i mens kunne følge buddet på appen som har kørt i alle mulige andre retning. Har forsøgt at få hjælp fra deres “live” chat og kan se de læser mine beskeder uden at jeg få svar. Vanvittigt dårlig service og ikke anbefalelsesværdig.

Bad service
3. Time I use this service. 3. Time the food is a houre late, and cold.

Odpowiedź od Waiteer.dk
Maden var 50 minutter forsinket og…
Maden var 50 minutter forsinket og kold.
Jeg skrev til live chat efter en halv time men de svarede aldrig.

Odpowiedź od Waiteer.dk
Havde givet 0 stjerner hvis muligt.
Havde givet 0 stjerner hvis muligt.
Waiteer udskød vores ordrer med 45 min, uden nogen form for info. Deres påstand var at restauranten ikke havde maden klar, hvilket vatr direkte løgn. Vi snakkede med restauranten, som allerede på det tidspunkt havde smidt vores mad ud, og var begyndt at lave nyt til os, fordi det gamle var blevet koldt.
Waiteer benægtede stadig dette, og mente at restauranten var skyld i den sene levering.
Efter 2 timer uden mad er vores mad, STADIG IKKE blevet leveret.
Kundeservice var på engelsk, og det var ikke muligt at få dansk-talende personale.
Sidste gang vi bruger Waiteer!

Odpowiedź od Waiteer.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.