Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi bestilte vores nye ID polo tilbage i maj 2026 med mørke sæder, men efter vi fik set demo modellerne i virkeligheden i august, synes vi de lyse sæder var pænere. Vores sælger undersøgt mulighederne... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

I slut februar køber vi en VW ID 7. Vi tegner en Fragus-garanti på bilen. I juli melder bilen fejl på aircondition. Vi står stillet en tid om 4-6 uger, selvom fejlen formentligt er... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Havde fået vores leasingsbil kørt der til med autohjælp ( ifølge deres forsikringsselskab skulle der bruges Semler værksted. ) Da jeg henvendte mig vedr. p-skaden, var første ledige tid de kun... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Oktober 2023 købte jeg en ny ID4 GTX hos VW Risskov. Lige siden købet har jeg fået fejlmeldingen “Fejl på AC - kontakt værksted” Efter utallige forsøg (flere end 5-6 gange ca.) i garantiperioden... Zobacz więcej

1. Salon samochodowy
  2. Dealer samochodów Volkswagen

Napisane przez firmę

Hos Volkswagen Risskov er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, personlig kontakt og personale, der uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

122 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 23

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Ok arbejde, meget høj pris

De laver et almindeligt forventeligt arbejde til en meget høj pris, service kostede 8000kr og bremseskift til 10.000kr. Så en slutregning på 18.000kr for et arbejde man ville forvente lå til cirka halvdelen. De vil gerne have feedback på deres arbejde og jeg udfylder deres skema som de sender. Bagefter bliver jeg ringet op med en samtale om hvorfor jeg havde vurderet dem så lavt.
Det forklarede jeg hang sammen med prisen og det forstod han godt, men han mente at det var der ikke noget at gøre ved.
Så ved ikke helt hvad det gik ud på.

Opdatering 22/02/2024:
Selvom de virker seriøse, har jeg stadig ikke modtaget et svar fra dem, næsten en måned efter jeg sendte en mail som svar på deres opfordring, som kan ses herunder.

16 stycznia 2024

Hej Peter

Vi vil gerne se nærmere på sagen og for at gøre det, har vi brug for dit registreringsnummer og dine kontaktoplysninger, som kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

Rigtig god weekend.

Anders
Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service med ærlighed i øjenhøjde.

Købte min Caddy fra ny i '12 ved VW Risskov.
Den har altid snurret uden problemer. Alle besøg er foregået som aftalt, og jeg er altid blevet kontaktet, hvis der har været noget. Kommunikationen har altid været bundærlig i et sprog som jeg kunne forstå.
De har klart min anbefaling.

27 października 2023

Hej Gus

Det er også en superfin bil. Tusind tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på!

Anders

Rigtig god service

Jeg har købt en brugt VW Up! ved jer. Sælgeren jeg havde kontakt til hed Mathias. Han var meget behjælpelig med at finde den helt rigtige bil til mine behov. Jeg fik endvidere mulighed for at udskyde det servicecheck der fulgte med i prisen, så jeg kunne få bilen hurtigst muligt.
Da jeg skal til servicecheck er der en lyd, som jeg undre mig over. Jeg fortæller min bekymring til Henrik i service, som kører en lille tur med mig, så han kan sikre der ikke er noget galt. Vildt god service at han tog sig tiden til det! Og jeg fik lettet min bekymring.
Jeg havde lige efter modtagelsen af bilen fået en parkeringsskade og denne hjalp han mig også med rådgivning om. Endvidere smed han en støvsugning af bilen oven i! Vildt god kundeservice fra alle jeg havde kontakt med og alt i alt en rigtig god oplevelse. Ikke sidste gang jeg benytter mig af VW Risskov.

De bedste hilsner, Anna

29 września 2023

Hej Anna

Tusind tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på.

Vi er enormt glade for at læse om din oplevelse og sørger for at både Mathias og Henrik også får den tilsendt.

Rigtig god fornøjelse med bilen - kør forsigtigt!

Ahmet
Volkswagen Risskov - en del af Semler Mobility

Oceniono na 4 z 5

OK bil service, men for lang ventetid

OK bil service. Udover den forventede ventetid på to timer, måtte jeg vente yderligere 45min. på at få bilen udleveret, selvom den stod klar ude på parkeringsområdet. Da jeg selv rettede henvendelse, undskyldte man den ekstra ventetid med sygdom. Ærgerligt. Det bør kunne gøres bedre. Derfor de 4 stjerner.

7 września 2023

Hej AL

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre at du trods ventetid har haft en tilfredsstillende serviceoplevelse hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang til en forhåbentlig 5-stjernet oplevelse!

Rigtig god dag!

Oceniono na 1 z 5

Jeg kan desværre ikke anbefale deres værksted

Jeg har købt en fabriks ny VW, efter 9 måneder begyndte sædesensoren på forsædet ikke at registrere sædebrug. På trods af at jeg besøgte værkstedet tre gange, blev problemet ikke løst. Servicerådgiveren fortalte mig til sidst, at dette var et almindeligt problem for VW Golf VIII. Han påstod også, at det var min egen forkerte siddestilling, der forhindrede sensoren i at fungere og at jeg ikke skulle komme med denne problem igen.
Jeg var ikke tilfreds med denne forklaring- hans påstand om, at det var min forkerte siddestilling, der forhindrede sensoren i at fungere, virkede helt absurd. Jeg har kørt i mange biler gennem årene, og jeg har aldrig oplevet noget lignende, så jeg besluttede at kontakte VW i Tyskland for at få be- eller afkræftet sandheden i det, jeg havde fået at vide. Efter min henvendelse blev jeg overraskende kontaktet af Semler Skandinavisk Motor Co., som rådede mig til at kontakte en anden VW-værksted, da det ikke var sandt, at det var et almindeligt problem med sædesensoren i VW Golf VIII. De undrede sig også over, hvordan det overhovedet kunne være muligt, at min siddestilling kunne påvirke sensoren på den måde.
Jeg fulgte deres råd og fandt en anden VW-forhandler, som endelig fandt fejlen. Deres teknikere kunne hurtigt konstatere, at sensoren bare skulle udskiftes. Det tog dem mindre end en time at finde og løse problemet, hvilket var en markant kontrast til mine tidligere oplevelser hos VW Risskov, hvor bilen havde stået på værkstedet i flere timer uden nogen fremskridt. Det stod klart, at jeg var blevet fortalt en løgn og der blev ikke gjort noget for at løse problemet. Jeg var lettet over at få problemet løst, men samtidig blev jeg skuffet over VW Risskovs værksted og mistede min tillid til dem.

Selvom jeg var tilfreds med sælgeren hos VW Risskov, kan jeg desværre ikke anbefale deres værksted baseret på min oplevelse.

Opdatering
Min anmeldelse blev rapporteret som indeholdende personlige oplysninger, da jeg refererede til servicerådgiverens navn. Efter at have undersøgt anmeldelserne af VW-Risskov, opdagede jeg mindst fire tilfælde, hvor medarbejdernes navne blev nævnt. I et af tilfældene blev endda efternavnet angivet, og det er tilsyneladende acceptabelt, så længe det er i forbindelse med en positiv oplevelse hos VW-Risskov.

Der er utallige andre anmeldelser, der inkluderer medarbejdernes navne, og det ser ud til, at Trustpilot accepterer det. Er det ikke mærkeligt, at det kun er tilladt at bruge navne i positive anmeldelser?

Det er klart, at både VW-Risskov og Trustpilot har en dobbeltmoralsk tilgang - de tillader kun brugen af navne i positive anmeldelser.

27 czerwca 2023

Hej Isabella

For at kunne gå dybere ind i din konkrete sag, vil vi meget gerne bede dig sende en mail til marketing@semlermobility.dk med dine kontaktoplysninger, og så vil vi kigge nærmere på sagen.

God dag!

Ekstremt dårlig kundeservice!

Jeg har d 9/3-2023 købt en VW-polo GT hos Volkswagen Risskov. En bil jeg aldrig skulle have købt med alle de problemer den har skabt. Jeg skulle oprindeligt hente bilen d 9/3, men havde kørt den lange vej fra Esbjerg til Risskov forgæves, da bilen ikke kørte ordentligt. Allerede her havde Volkswagen ikke overholdt det de havde lovet mig.
Volkswagen lovede at få lavet bilen hurtigst muligt, og kom og leverede den d 12/3-2023. Tændrør var flækket i porcelænet. Jeg får bilen leveret i Esbjerg, og finder så ud af A/C og sædevarme ikke virker, og at gearkassen ikke vil skifte ordentligt gear. Dette er dokumenteret med flere forskellige videoer, hvor fejlen fremgår meget tydeligt. I ville have jeg skulle levere bilen oppe hos jer, men da det var reklamation, havde jeg ret til at få bilen bragt på værksted + der var noget med gearkassen.
A/C og sædevarme bliver lavet, dog menes der, at gearkassen intet fejler, og får af vide fra en medarbejder at jeres mekaniker påstår at årsagen til at bilen går i begrænseren og ikke skifter gear, er for at beskytte motoren. Jeg har aldrig hørt noget lignende. En bil med Automatgear skal ikke gå i begrænser, den skal skifte gear. Jeg får herefter bilen retur igen, da der som sagt menes at bilen ikke længere har nogle fejl. Jeg kan dog med det samme tydeligt mærke at fejlen stadig er eksisterende og derfor ikke blevet udbedret. Jeg vælger derfor naturligvis at kontakte Volkswagen endnu engang og bliver her mødt af samme sælger som før, der nu på ingen måder er imødekommende og jeg får kontant af vide at bilen jo er kigget på og de er derfor ikke interesseret i at se den igen. Jeg føler mig derefter nødsaget til at tage kontakt til FDM, og de kan med det samme finde fejlen og fortæller mig at det som jeg har ment har været galt med bilen, har været rigtigt. De finder endda yderligere fejl, som jeg endnu ikke havde opdaget.
Jeg sender derefter en mail hvor jeg har vedhæftet en FDM special rapport til 3 forskellige medarbejdere fra Volkswagen. Dem fik jeg aldrig svar fra. Dog ringede en helt 4 mand, som jeg aldrig har haft kontakt med under hele dette forløb. Han virkede oprigtigt interesseret i at få bilen lavet, dog utroligt at jeg skulle alt det igennem før jeg kunne blive mødt med ordentlig kundeservice.
Bilen er langt om længe blevet lavet efter den endnu engang var på værksted hos jer i en halvanden uge, og ikke engang der, vil nogle medarbejdere stå ved fejlen eller beklage for alt det besvær.
Jeg er chokeret over den behandling jeg har fået, og jeg skal bestemt aldrig sætte fødder i den butik igen.

9 marca 2023

Hej Jesper,

Vi er rigtig kede af at læse om din oplevelse, men glæder os dog ved, at din bil er blevet lavet og at du er godt kørende igen.

Du ønskes en rigtig dejlig sommer og er altid velkommen hos os, skulle du have behov for det.

VW Risskov - SNYD OG BEDRAG

Jeg havde min Passat hos VW Risskov for at få en forsikringsskade ordnet. Før de ville ordne skaden forsøgte at narre mig til at skifte en reservedel til 4.600 + Moms =5.750 kr., skønt dette ikke var nødvendigt og til voldsom overpris.
De tog endog 950 kr. for at oplyse mig herom.
Jeg valgte at få bilen bort fra dem og undersøgt hos et andet mekanikerværksted (Kvik Service, Risskov). Her var meldingen at det var HELT UNØDVENDIGT at skifte denne føler. En knastaksel føler med normalpris ca. 500 kr. + 10 minutters arbejdsløn for at skifte den, hvis det havde været nødvendigt, altså langt under prisen som VW værkstedet vil have kun for at meddele mig (!), at jeg skulle betale dem 5.700 kr. før de ville lave forsikringsskaden.
Heldigvis havde VW i Risskov ikke påbegyndt forsikringsskaden, så Kvik Service fik denne opgave,
ALTSÅ GROFT FORSØG PÅ SNYD OG BEDRAG HOS VW I RISSKOV.
ALTSÅ ALDIG MERE PÅ DETTE VW VÆRKSTED.
Mvh. Bendt V. Kjeldsen

30 maja 2023

Hej Bendt,

Vi er rystende uenige i din udlægning af sagen og vil gerne tage afstand fra dine beskyldninger om snyd og bedrag!

Inden vi begynder arbejdet på din bil, er vi nødt til at undersøge omfanget af arbejdet. Denne undersøgelse koster dig 928,18,- i arbejdstid.

Her kan vi konstatere, at der er fejl på knastføler G40, hvilket er skyld i, at bilen ikke vil starte.

Du får et prisoverslag på 3785,43,- inkl. moms for udbedring af din bil.

Dette er du ikke interesseret i og du foreslår i stedet, at vi dækker omkostningerne ind under forsikringen sammen med skaden på din bagkofanger, selvom disse intet har med hinanden at gøre.

Dette kaldes forsikringssvindel og det kan vi naturligvis ikke være med til.

Du betaler herefter modvilligt de 928,18,- og henter din bil.

Fortsat god dag.

Oceniono na 1 z 5

Skal have lappet en sivepunktering på…

Skal have lappet en sivepunktering på er vinterhjul som jeg har købt samme sted for 1 år siden. De glemmer aftalen og det betyder at jeg må vente 1 time derude da jeg skal hente den og dækket er åbenbart slidt ned så der skal et nyt på??? Efter 1 sæson??? Og ikke et lille undskyld for at glemme aftalen.
Og det her er bare en ud af mange oplevelser på et værksted hvor de er ligeglade med kunderne, finder ekstra ting de kan reparere, glemmer aftaler osv osv

12 lutego 2023

Hej Valentin,

Vi er rigtig ærgerlige over at læse om din oplevelse hos os og kan selvfølgelig kun beklage den ekstra times ventetid og at vi ikke lever op til dine forventninger.

Vi tager din respons til os, så vi forhåbentlig kan dygtiggøre os yderligere for fremtiden.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

GOD service!

GOD service!

Tog derinde i dag og fik skiftet batteri på min nøgle helt kvit og frit af en ung lyshåret medarbejder. Tog 60 sekunder.

Jeg kan komme ind en anden dag og skifte den anden reservenøgle uden beregning, det synes jeg bare er klasse behandling! Tak!

29 listopada 2022

Hej Abdul,

Mange tak for din dejlige anmeldelse!

Vi er altid til tjeneste og det glæder os, at du har haft en super oplevelse!

Vi glæder os til at se dig igen!

Altid lyttende til kundens ønsker

Altid lyttende til kundens ønsker
Er resultats søgende
Service i top
Imøde kommen personale

5 września 2022

Hej Ib

Tusind tak for din flotte anmeldelse!!

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har haft en serviceoplevelse der var i top, og at vores medarbejdere tog godt imod dig, og kunne leve op din dine forventninger og behov!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Hav en dejlig dag!

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige købt en Polo GTI hos VW…

Jeg har lige købt en Polo GTI hos VW Århus og det spiller bare. Perfekt bil og køreglæden er i top. Stor tak til Emil Winther du fortjener ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ du har fulgt os fra start til slut. Altid hurtig svar når jeg spurte om noget omkring min bil..
og det har jeg gjort nogle gange.

Min bil var pakket ind. Det var så sødt, jeg blev vildt rørt.
1000 tak for hjælpe Emil Winther du er den bedste sælger.

9 września 2022

Hej Vibeke,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse hos os. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye og helt særlige VW - Polo GTI er køreglade fra øverste hylde.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen næste gang.

De bedste hilsner
Dit team Volkswagen Risskov

Oceniono na 5 z 5

To dage før vi skal køre på sommer ferie 6md.og 2 dage efter købet af en dejlig T Rock hos VW Risskov får jeg start problemer
Vw Risskov konstaterer at batteriet er dårligt og udskifter det straks på brugt bil garantien uden beregning
Tak for den fine service der reddede hvores fejre. Erik Andersen

23 lipca 2022

Hej Erik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager ulejligheden med batteriet, men det glæder os utroligt meget, at vi kunne agere hurtigt, så I kunne blive sent godt på ferie i jeres nye cruiser. Vi håber, at I havde en god ferie.

De bedste hilsner og på glædeligt gensyn
Mads

God kundeservice gennem de sidste 3 år

God kundeservice gennem de sidste 3 år! - altid grundig forklaring at udført arbejde!

3 lipca 2022

Hej Marck,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du har haft kontinuerligt gode oplevelser hos os igennem de seneste par år!
Vi sætter en ære i vores arbejde, så det er skønt at se, at din anmeldelse afspejler dette!

Rigtig god sommer!

Oceniono na 1 z 5

Dårlig og dyr oplevelse ved køb af…

Dårlig og dyr oplevelse ved køb af brugt bil hos VW

Jeg købte i september en brug Seat fra 2017 hos VW der havde kørt 76.000 km.

Jeg klagede efterfølgende over at bremserne larmede i november 2021. Jeg fik bremserne kontrolleret af VW. Meldingen var at bremserne ikke siger mere end normalt. Jeg fik en regning på kontrol.

Nu har jeg så fået lavet første service hos et andet auto firma på bilen og her fik jeg meldingen at alle bremserne skulle udskiftes med det samme. Jeg kunne ikke køre videre med bremserne da det er farligt. Jeg har kun kørt 13-14 tusinde km i bilen efter jeg købte den.

Prisen på udskiftning af bremser og hvad der ellers skulle laves plus service løb op på over 12.000.

VW gjorde mig aldrig opmærksom på at bremserne ikke var i orden og snart skulle udskiftes. At det kunne være farligt at køre i bilen. De bongede mig bare for kontrol og sagde at der ikke var noget galt.

20 czerwca 2022

Hej René,

Da vi tjekker bremserne - umiddelbart efter købet - fejler de ikke noget og vi hører derefter ikke noget.

At du så har kørt 13-14.000 kilometer i mellemtiden, tyder jo på, at de har virket - ellers var du sandsynligvis ikke kommet så langt.
At bremserne er lidt slidte efter yderligere 14.000 kilometer, er ikke nogen overraskelse og må forventes.

Det er selvfølgelig træls at skulle betale for, men vi synes også, at det må forventes i købet af en brugt bil.

Du ønskes en rigtig dejlig sommer!

Uprofessionel tilgang til leveringstid

Useriøs og uprofessionel tilgang til leveringstid på ny bil.
Bestilte ny bil i aug 2021 med forventet levering uge 47 2021. Stadig ingen bil i maj 2022 og intet nyt tidsestimat.
Bil er nu afbestilt!

25 maja 2022

Hej Jeppe,

Tak for din feedback!

Vi er kede af du oplever vi ikke gør hvad vi kan for at få din bil hjem og du nu har afbestilt.

Der er desværre stadig problemer med levering på grund af verdenssituationen, som vi ikke har mulighed for at ændre meget på, men når det er sagt så arbejder vi på højtryk for at få banket vores leveringstid ned.

Volkswagen

Forfærdelig oplevelse

1 time og 45 minutters ekstra ventetid i forhold til aftalen og ingen undskyldning👎🏻

24 maja 2022

Kære Dicte,

Vi er mægtig kede af, at du måtte vente næsten to timer ekstra! Vi håber at arbejdet blev udført tilfredsstillende og tilbyder som ilde trøst vores uforbeholdne undskyldning på bagkant.

De varmeste hilsner

God service ved køb af VW Tiguan

Min kæreste og jeg var for nyligt forbi VW Risskov, hvor vi endte med at købe en 2021 VW Tiguan af Michael Berg Hansen.

Michael har været oprigtig under hele forløbet, og har efter købet været hurtig til at svare på opfølgende spørgsmål.

Alt i alt en rigtig god oplevelse.

10 kwietnia 2022

Hej Christian,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget, at du og din kæreste havde et godt besøg hos os, og at Micheal gav jer en god og tryg købsoplevelse hele vejen igennem. Vi ønsker jer endnu engang et stort tillykke med jeres nye Volkswagen Tiguan.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden god gang.

Mads

30.000 Service

Den 14 02 2022 var min bil så til service ved jer.

Forløbet er:
- Jeg kommer fra Horsens, så havde bestilt tid ved VW Horsens.
Der bliver bestilt et 30.000 service. Plus garantiarbejde. Får tilsendt et tilbud. Pris 3237.-
- Der går en uge så bliver jeg ringet op af jer. At det garantiarbejde, var der ingen problem i. Han kunne også se den skulle opdateres.
Så bliver vi enige om, at I kunne lige så godt lave servicet også. Så ville jeg kombinere det, med en arbejdsdag i vores Århus Afdeling.
- Dagen bliver aftalt, bliver oplyst. Da service ligger efter Covid åbning, er der INTET problem i at bliver kørt frem og tilbage.
Spørger om, han kan sende en bekræftelse. Det behøves ikke, jeg får en SMS dagen inden.
Normalt får jeg alt på skrift, både for at kunne huske dato. Og hvad der er aftalt. Men stolede blindt på ham.

Nu er dagen så kommet for servicet.

- Ankommer til jeres indskrivning kl ca 08:00. Bliver mødt af jeres indskriver som modtager bilen.
Først her bliver jeg gjort opmærksom på prisen. Husker det som ca. 4000. Fik lidt en chok.
En prisstigning på 25%. Fair jeg skulle have spurgt i telefon, da jeg bookede.

Ville dog mene, hvis man ikke prismatcher. Den VW forhandler man ”får” et service fra. Burde dette blive oplyst som en selvfølge.
Den person, hvor servicet blev booket. Har nok en ide, om at et service i Århus er dyrere end Horsens.
Ved godt i har større lønninger. MEN.

- Får dog rabat så det ender med 3552.- (314.- mere end Horsens. 10 % mere end Horsens)
Det godkender jeg, for var ikke sikker på beløbet. Vidste det var omkring de 3200-3500.-

- Nu kommer det helt store problem.
Spørger om jeg kan blive kørt på arbejde. Her bliver jeg informeret, det ikke er muligt.
For det står ikke nogen steder. Her informerer jeg indskriver, hvad der er blev sagt i telefonen.
Havde sagt, hvis service tog 1 time. Ville jeg bliver at vente. Mere end 1 time, så ville jeg køres på arbejde. Som sagt intet problem i telefonen.

- Efter 10 – 15 min får han fat i en fyr, som er sød at kører mig på job. ( ca 10-12 min fra jeres forretning).

- Kl. 12:48, ringer jeg til jer. Spørger om Status på bilen. I min sms stod der Kl. 09:00. Så tænkte den var færdig.
Her ville han lige hører værkstedet, hvor lang den er. Den var ikke helt færdig endnu.
Siger det er i orden, men var for at være fleksible.
Siger jeg at når bilen er færdig. Må i komme med den, eller I kunne hente mig. Var ikke låst af et tidspunkt.

- Kl. 14:31. Bliver jeg ringet op at bilen er færdig. Og at jeg må komme og hente den. Her er jeg igen uforstående. Hvor jeg igen bliver informeret om. Det ikke er skrevet eller aftalt om morgen.
Hvor jeg tænker, I kører mig på job. I morges diskuterede vi, hvorfor det ikke stod der. Nej det er ikke aftalt om morgen, fordi der ikke blev spurgt om det.
Siger jeg ringer tilbage, og prøver at finde ud af noget.

- Kl. 14:46. Ringer jeg tilbage. Siger det ikke er muligt, for sidder på et tomt kontor. Her bliver der forslået ”Du kan jo bare tage bussen”.
For det var ikke muligt for ham at finde en person der kunne hjælpe. Men jeg havde helt til kl 17:00 til at hente min bil.
Spørger om det virkelig kan passe. Og det kunne det.
Siger i sjov ”Så må jeg få mine forælder, fra Horsens. Til at kører mig de 10 min i bil”. Hans svar er bare, ja hvis jeg ikke havde andre muligheder.

- Får kontakt til en kammerat, der normalt først har fri kl. 17:00, til at tage før fri. For at han kan kører mig.
Da jeg ankommer til jeres værksted kl. 16:30. Er der ikke ligefrem travlt, det kunne der godt have været lige op til.
Men jeg fik det indtryk – de kunne måske godt have brugt 20 min på at hente mig.

Nu sidder jeg så at kigger mine service papir igennem.

- Har fået service skema med fra en Polo. Har dog også mit eget.
- Er ikke blevet informeret fejlen og de mangler der er.
- Mangler åbenbart lappegrej, og kompressor. Troede ikke det var ekstra udstyr, ved køb at brugt bil.
For hvis det mangler, var det jo meningen det skulle være der.
- Bliver ikke informeret om at nu har jeg vej hjælp. Vej hjælps kort er ikke sat i.
Regner med i stadig har vejhjælp ved autoriseret service.

15 lutego 2022

Hej Michael

Tak for din anmeldelse - vi har lige skulle samle trådene efter at have opdaget, at vi havde en ubesvaret anmeldelse.

Når jeg læser om din dag her, kan jeg kun beklage, at der ikke har været bedre styr på vores hente/bringe service. Det er vores fejl, når vi ikke får skriblet det ned og du dermed har det på skrift. Det vil jeg gerne beklage - for det er helt sikkert med til at gøre oplevelsen mindre sjov.

Vi er glade for at du valgte vores værksted, derfor er det ekstra ærgerligt, at vi har givet dig et dårligt indtryk på dagen, og dette håber vi selvfølgelig at kunne forbedre en anden gang. Du er altid velkommen hos os, hvor vi står klar til at levere en bedre oplevelse.

Hvis du har nogle spørgsmål til din bil eller de tilhørende services, er du altid velkommen til at give os et kald.

Du ønskes en rigtig god weekend og forhåbentlig på gensyn.

Martin

Oceniono na 1 z 5

Efter et køb af fabriksny bil hos VW…

Efter et køb af fabriksny bil hos VW Risskov og efterfølgende flere måneder med vibrerende hjul og gentagne bil på værksted, måtte jeg kontakte en anden VW forhandler, da de ikke kunne finde fejlen. Den anden forhandler fandt fejlen på et par timer. Fordæk skal skiftes fra et eksisterende mærke til et andet mærke, hvilket Risskov ikke vil kompensere for. Kun hvis det foregår hos dem, da det er en reklamation. Facit er et dårligt værksted og mangel på vilje til at imødekomme kunden. Og 3700 kr for nye fordæk hos anden forhandler, da tilliden hos VW Risskov Erling nul.

9 lutego 2022

Hej Anders,

Vi er rigtig ærgerlige over, at læse om din oplevelse og det er meget beklageligt, at vi ikke kunne finde og udbedre fejlen på din bil.
Vi kan desværre ikke kompensere for arbejde udført andetsteds, men du er meget velkommen til at kontakte vores værksted med henblik på at få det ordnet hos os.

Ellers ønsker vi dig en rigtig god dag og håber på at se dig igen!

VW Risskov

Vi håber imidlertid, at du er glad for din bil og at du snart er godt kørende igen.

Helt igennem bedste service

Helt igennem bedste service . Utrolig hjælpsom medarbejder især Peter. Og venlige mekaniker .

1 lutego 2022

Hej Jimmy

Mange tak for din anmeldelse - den er vi glade for at læse!

Vi ser frem til at byde dig og din bil velkommen igen en anden gang. Rigtig god dag herfra.

Martin
Volkswagen Risskov

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej