Reakcja na opinię
Superfin service hele vejen igennem. Dog var de lige lovligt optimistiske mht. leveringstidspunktet i forhold til en anden forhandler, men det gjorde i sidste ende ikke noget. Vi har købt en ny... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Som ny bilejer er det en tillidssag at finde det rigtige værksted. En tillid som VW Skanderborg ikke kunne levere. Efter endt service på min bil anbefalede VW Skanderborg yderligere reparationer for... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ove B. Dirksen A/S er et privatejet familiefirma med stolte traditioner siden 1960. Vi har i mere end 60 år solgt og serviceret Volkswagen og ŠKODA i Skanderborg, hvor vi også servicerer Audi fra vores adresse på Dronning Sophies Allé 110. Derudover har vi en afdeling i Odder på Ballevej 6, hvor vi servicerer Volkswagen og ŠKODA. Virksomheden drives i dag af tredje generation, Dirk S. Larsen. Hos Ove B. Dirksen A/S går vi aldrig på kompromis med kvalitet, køreglæde eller kundeservice. Vi lægger stor vægt på en uformel og imødekommende atmosfære, hvor engagement, faglighed og passion for biler er i centrum. Vores dygtige rådgivere og løbende efteruddannede mekanikere arbejder hver dag for at sikre, at du får den bedste rådgivning, professionel service og en tryg oplevelse – både når du køber bil og i hele bilens levetid.
Dronning Sophies Alle 110, 8660, Skanderborg, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Har fået en super kompetent og faglig vejledning ved service fra Daniel Kenny, helt fra booking af tid til service og opdatering, af vores Skoda Enyaq. Vi fik en gennemgang af hvad de anbefaler at der blev udført fra deres tekniker i samarbejde med servicerådgiver Daniel Kenny .
Der blev konstateret fejl på frontkameraet, hvilket krævede en større fejlfinding, men vi fik en fin løbende opdatering hvor langt de var i processen.
Prisen for service og de ting der blev lavet holdt prisoverslaget, endte da en smule lavere .
Stor tak til Daniel Kenny og teamet ved Dirksen i Skanderborg👍👌
Vil helt klart anbefale Dirksen som servicevæksted.
Vi kommer igen til næste service👌👌
Eller hvis vi skal handle bil, der var også høj service i der salgsafdelingen.

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Superfin service hele vejen igennem.
Vi har købt en ny Skoda Enyaq, men Skoda har visse problemer med syninger på deres sædeindtræk. Da vi bemærkede dette ved leveringen, blev der straks taget hånd om det!
Så det bliver 5 stjerner i en stor sag, hvor der nemt kunne have vært et hav af ting, som ikke fungerede optimalt.
Og så var der en festlig leveringsceremoni i forretningen, som jeg ikke vil røbe her til de, som har den tilgode!

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Virkelig god oplevelse i salgsafdelingen, jeg er ny som elbil køber og derfor havde jeg mange spørgsmål. Personalet hos Dirksen tog sig virkelig god tid til at besvare mine spørgsmål, flere prøveture, økonomi snak, mm. Jeg følte mig rigtig godt behandlet. Jeg er nu bedre klædt på til køb. Vil gerne købe bil der når jeg er klar til det. Virkelig god kundeservice.

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Absolut fantastik oplevelse med leasing af ID BUZZ. Fik en klar fornemmelse af at det var noget specielt. Vores første helt nye bil så lækkert med så fornem en behandling. Fik en god gennemgang af Tobias som var meget tålmodig med os førstegangs elbils købere/leasere. Helt klart ikke sidste gang jeg sætter mine fødder der. Kan klar anbefales

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Har netop fået den bedste service – der var 100 % fokus på behov for hurtig levering. Professionel, imødekommende og ekstremt effektiv betjening af Jonas. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Herhjemme er Esben og Tobias hos Dirksen udnævnt til årets medarbejdere i Skanderborg. Efter en uheldig oplevelse med en bil, som ingen var skyld i, fik de vendt en træls oplevelse til en positiv oplevelse gennem en ekstraordinær service og hjælpsomhed, som de på ingen måde var forpligtet til. Hvis du har medarbejdere, der skal på kursus i kundeservice, så bare send dem op til Esben og Tobias.

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Fleksible, professionelle og yderst kompetente!
Vi har i dag fået vores nye Skoda Enyaq 85. På under 6 timer, har de bilen klar, og jeg kunne afhente til trods for at klargøring kan tage et par dage normalvis.
Kæmpe anbefaling herfra!

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Super fantastisk behandling igennem hele processen i at købe en ny ID7 der er kun 100% positiv behandling og helt sikkert der vi skal handle når vi engang skal skifte vores næste bil ….
Vi er blevet vejledt fra første øjeblik og til nu vi lige har hentet bilen

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Min bil var punkteret/flænset i dækket, og jeg måtte holde ude foran Volkswagen i Skanderborg. Af forskellige årsager kunne jeg ikke få vejhjælp. Jeg tog ind til Volkswagen, og fik hurtig hjælp af dem. De skaffede nyt hjul, og skiftede hjulet i løbet af få timer. Super flinke og stor service. Mange tak for hurtig hjælp.

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Jeg har en VW med en periodisk rasle-/resonanslyd fra bagenden. Jeg rettede henvendelse til Tilsted hos Dirksen, der fik tekniker Martin til at hoppe ind på bagsædet og lytte. Heldigvis opstod fejlen/lyden på den korte tur, og Martin kunne konkludere, at lyden kom fra bagklappen. Jeg har været utrolig ærgerlig over, at der var sådan en fejllyd i en ellers stille ID.3. De har nu haft bilen i går, og lyden er forsvundet. Beklædningen var fra fabrikken monteret forkert. Jeg er meget glad 👍👍. Tak til Tilsted og Martin for en super service og positiv indstilling til mit problem. Det blev lavet på garantien. Og oveni fik jeg via Jane rengjort forruden indvendigt. 👍👍 stor anbefaling af Dirksen herfra..

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Vi har i dag købt en brugt id3-folkevogn og har hele processen igennem haft en god dialog med Oliver, som har været pålidelig, behagelig og informativ. Også når vi ringede med ekstra spørgsmål og bekymringer. MEGET stor anbefaling herfra!

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Ny Elroq sportsline købt, Sælger Oliver gav en fantastisk service , svarede hurtigt på mail, ringede tilbage, alt i alt kanon kundepleje
Intet noget at pege finger efter
Tak for en god oplevelse Oliver

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Service og saglighed i top.
Jeg købte en Enyaq 60, hvor processen fra start til slut var meget behagelig, primært ved kontakt med Oliver.
Jeg fornemmede stor ærlig omkring fordele/ulemper, som der er ved alle valg. God kommunikation.
Stor anbefaling.

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Jeg vil på ingen måde anbefale VW Skanderborg til nogen, og jeg vælger også selv at gå andet sted næste gang.
Jeg har en længere sag kørende med dem, men nu har jeg ønsket at få tilsendt en rapport på hvad der er repareret på min bil i flere måneder, og der sker intet.
Jeg får ingen svar på mail, og bliver ikke taget seriøst. Dette er blot en af tingene af flere sager.

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Købte for 4 måneder siden en brugt Golf i bytte for min gamle bil. Havde god dialog under hele handlen, og sælgeren Oliver var særdeles imødekommende under hele processen og let at forhandle med. Bilen har kørt ca. 5.000 km siden handlen, og der har ikke været en eneste grim overraskelse undervejs. Ville klart anbefale andre at kigge her for ny bil.

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Har været i dialog med Dirksen et par gange - Hvergang fået fat i Jane.
Vi har været meget tilfredse med service og kommet hurtigt i gennem. Vi klart anbefale Dirksen og Jane.
- Christian, Njord Biler

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Jeg har erhvervet mig en rigtig fin audi a4 fra 2016 hvor jeg er blevet anbefalet at bruge dette værksted til at få mit forældet navigation opdateret.
Men efter at have prøvet at bruge deres/audis hjemmeside og ringe dem op flere gange på en periode over næsten 3 uger, har jeg givet op.
Har aldrig oplevet så sløv og dårlig kundeservice som dette, værkstedet er ikke til at komme i kontakt med og når man endelig gør lover de at ringe tilbage pga underbemanding, men høre aldrig fra dem igen

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Forrygende service, trods problemer.
Jeg har en ID3 som havde “klonk-lyde” fra hjulophæng. Et velkendt ID3-problem. Ved tidsbooking blev jeg gjort opmærksom på at jeg trængte til en software opdatering, som fint kunne klares i samme omgang. Da bilen var færdig bakkede den ind i et stativ på værkstedet og fik bule bagpå. VW tilbød at fikse det med det samme, (hvilket ville tage tre dage ekstra), eller finde ny tid. Vi blev enige om at få det fikset med det samme, mens jeg beholdt den tildelte lånebil.
Da jeg hentede bilen var den fuldt fixet og rengjort og poleret inde og ude og på sædet lå en flaske rosé, som jeg glæder mig til.
Når alt går let, er det let at være flink, men det er når der er problemer, at det virkelig afsløres, om man er kunde- og service orienteret. Det er VW I Skanderborg.

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Vi købte sidste år en ny id5 - hvor der var fuld flor fra salgsafdelingen indtil vi nærmede os slutningen...
Først og fremmest fik vi en ringere brugt vogns værdi - fredvære med det, men pludselig var ikke styr på deltajerne i kontrakten - og lånet blev lavet med forkert rente sats, ydermere var der ridsser på bilen ingen ved kom fra ( den kom fra anden forhandller)
Kudos dog til skadeværkstedet de gjorde et godt stykke arbejde.
Ud over det var der en fejl på vores id5 - som sælger egentlig var ligeglad med - ingen hjælp til til at rette aftalte finansering og ingen opfølgning på fejl ud over email dialog.
Ikke et sted jeg kan anbefale at købe ny bil - dog hvis man vælger at gøre det - insister på alt på skrift da sælger har det med løbe fra det aftalte.
alt i alt en meget trist oplevelse og mistro til en ny vw kunde.

Kæmpe ros til Søren Jespersen Reservedelschef
Som er god til at hjælpe og hurtig til at svar når man ringer til ham

Odpowiedź od Dirksen - Volkswagen og Skoda Skanderborg
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.