Vloerkledenopvinyl Recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Mooie kleden / goede service

Al enkele jaren de vinyl vloerkleden en erg tevreden over . Zeer stevig , geen slijtage en makkelijk schoon te houden. Bij vragen een snelle reactie van de klantenservice en een goede service.

12 lutego 2026

slechte kwaliteit

De kleden lijken mooi, maar kwaliteit is onder de maat, opdruk slijt ontzettend snel en kleur word vaag.

10 marca 2025
Logo Vloerkledenopvinyl

Odpowiedź od Vloerkledenopvinyl

beste ik vrees dat er iets niet goed is gegaan onze kleden gaan niet stuk en slijten niet u had beter met ons contact op kunnen nemen we maken u kleed dan over want dit kan niet hier speelt iets anders we horen graag van u via klantenservic@vloerkledenopvinyl.nl of bel even het is onmogelijk we bestaan al 20 jaar maar er kan altijd iets mis gaan we horen graag van u groet team vloerkledenopvinyl.nl

Omdat er maar 1 review stond had ik…

Omdat er maar 1 review stond had ik telefonisch contact opgenomen met het bedrijf. Er werd gelijk opgenomen en prettig gereageerd. Ik heb daarom de gok genomen en die is heel goed uitgepakt. Heel snel en netjes verzonden. Mooie kleuren en zoals verwacht.
Helemaal prima. Betrouwbaar bedrijf.

13 grudnia 2023

Bestel daar niets ik had placemat…

Bestel daar niets ik had placemat besteld op foto was het mooi en geweldig in werkelijkheid leek het totaal niet op de foto.trap er niet in mensen ik ben 14 euro armer door betaling voor verzenden en retouren voor nep foto*s die ze plaatsen op hun site met mooie foto*s die niet kloppen en totaal niet over 1 komen

15 lipca 2021