VIVISOL NederlandRecenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

App werkt niet. Slecht bereikbaar. Chat werd beëindigd, terwijl we het probleem nog aan het oplossen waren. De "oplossing"mislukte. Vervolgens gedurende een half uur geprobeerd via de chat opnieuw hul... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik kreeg een e-mail met de mededeling dat ik een nieuw materiaalpakket kon bestellen. Toen dat niet lukte, wilde ik gebruik maken van de knop "beantwoorden" links onder in het bericht. Dat lukte niet,... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Ik werd te woord gestaan door een zeer hulpvaardig en vriendelijk persoon. Groot minpunt vond ik de 59 minuten wachttijd aan de telefoon. Natuurlijk, je kunt ook chatten, maar chatten is niet de op... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vanaf moment 1 al heel fijn contact gehad met de mensen van Vivisol. Vriendelijk personeel, fijne service en na mijn idee heel goed bereikbaar. Nadat ik een probleem had met de grote van mijn CPAP mas... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 76% z negatywnych recenzji

Napisz recenzję

Hulp bij reisapparatuur

9 marca 2026

Beste Time,

Wij betreuren het dat u zich onvoldoende geholpen voelt.

Oceniono na 2 z 5

Ik had aangegeven dat mijn cpap al 7…

Ik had aangegeven dat mijn cpap al 7 jaar en 7 maanden oud is en dat er maar 5 jaar voor staat, misschien iets langer. Ze geven aan dat na 5 jaar de kwaliteit van het apparaat minder wordt dus heb om een nieuw apparaat gevraagd, maar dat krijg ik niet wel een nieuw waterbakje en klepje van het filter, want dat was afgebroken. Ik heb toen een mail gestuurd dat ik mijn gezondheid belangrijker vind en daarom dan zelf wel een nieuwe aanschaf. Heb daar nog geen antwoord op gehad. Heb onmiddellijk zelf al een nieuwe besteld.

2 lutego 2026

Beste Wil Plaisier,

We vinden het erg vervelend dat u zo'n negatieve ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Wij nemen uw review uiterst serieus. Dit is niet de service die wij willen bieden. Wij willen u graag helpen.

Oceniono na 4 z 5

AirTouch n30i vs Airfit

Ik heb de AirTouch N30i besteld, maar kreeg een AirFit geleverd. Toen ik hierover belde om dit op te lossen, kreeg ik geen normale hulp maar een hele preek over protocollen en allergieën.
Ik heb uitgelegd dat ik uitslag en jeuk in mijn gezicht heb gekregen door het stofgedeelte van mijn huidige masker, maar de medewerker bleef volhouden dat dit “niet door het masker kan komen” en dat de AirTouch “geen verschil maakt”.
Dat bepaal ik toch echt zelf, ik ervaar de klachten namelijk. Uiteindelijk kwam er geen oplossing en werd ik totaal niet serieus genomen.
Zeer teleurstellende en onprofessionele klantenservice.

Update 19-03
Ben gebeld door de klantenservice en goede uitleg gekregen hoe het zit, zo hoort het. Sterren aangepast.

12 lutego 2026

Beste ACC TAXI,

Wat fijn om te horen dat u voor alsnog goed geholpen bent!

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Alex bedankt

Een chauffeur die meedenkt, als het mijn werknemer was gaf ik hem opslag en veel. Alex hartelijk dank. Een voorbeeld voor alle chauffeurs in Nederland, ze moesten hem een lintje geven.

11 lutego 2026

Odpowiedź od VIVISOL Nederland

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Slecht / niet bereikbaar

Slecht / niet bereikbaar. Heel lang wachten aan de telefoon uiteindelijk opgehangen en via de mail gestuurd. We proberen binnen 4 werkdagen te beantwoorden. Nee dus. Problemen met het masker en heb nog steeds geen inlog gegevens voor Mijn vivisol.nl. Als je een afspraak krijg toegestuurd staat er dat je die eventueel online zelf kan verplaatsen, dan krijg je echter alleen dezelfde datum en tijd te zien.

2 lutego 2026

Beste Ina,

Oceniono na 1 z 5

Geen keuze uit datum voor een afspraak

Ze plannen zelf 1 datum in en als je de desbetreffende dag niet kunt kom je weer op de wachtlijst wat weer 2 maanden duurt. Belachelijk dat er niet telefonisch een afspraak te maken is. Verder heeft de medewerker ook geen begrip hiervoor en zegt dat je maar gewoon weer moet wachten op een nieuwe datum. Als je dan eventueel weer niet kan kost het je weer 2 maanden en ben je een half jaar verder

21 stycznia 2026

Top bedrijf

Sinds jaren klant bij Vivisol, altijd contact via de telefoon, nooit enige problemen gehad ivm wachttijd. Atijd keurig en snel geholpen met bestellingen,vragen,hulp met aanpassingen C-PAP ed

17 stycznia 2026

Hallo Aydin,
Wij zijn heel blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Positieve ervaring

Ik wil ook reageren na al die negatieve reacties.
Ik deel die gelukkig niet.
Inderdaad moet je soms lang wachten aan de telefoon maar wordt vervolgens keurig te woord gestaan
Ook heb ik al drie keer iets toegestuurd gekregen en had het de andere dag al in huis.
Ze denken echt met je mee.
Jammer dat veel mensen een negatieve ervaring hebben.
Ik ben zeer tevreden ook toen ik mijn C-PAP apparaat mee kreeg.
Vriendelijke dame die alles keurig uitlegde.

16 stycznia 2026

Beste H,
Bedankt voor uw review. Wij waarderen de moeite die u heeft genomen om uw positieve ervaring hier te delen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Telefonisch niet bereikbaar

Belabberde customer service. Telefonisch niet bereikbaar.

12 stycznia 2026

Beste van der Velden,

Wij willen u graag helpen. Omdat we via dit kanaal niet persoonlijk op uw situatie in kunnen gaan, vragen we u contact met ons op te nemen via klachten@vivisol.nl. Dan kunnen we samen met u kijken hoe we dit kunnen oplossen en hoe we u het beste verder kunnen helpen.

Oceniono na 1 z 5

Slechte bereikbaarheid lange wachttijden aan de telefoon en mails worden niet beantwoord

Slechte communicatie niet bereikbaar

12 stycznia 2026

Hallo Albert,

Oceniono na 1 z 5

Niemand te bereiken 45 min in de wacht…

Niemand te bereiken 45 min in de wacht daarna telefonisch maar verbroken.
Code voor de jaarlijkse bestelling word niet teruggestuurd.
Word tijd dat deze organisatie word aangepakt wel de centen beuren maar geen service bieden.

9 stycznia 2026

Beste Sjon,
Wat vervelend dat u zo'n negatieve ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Wij nemen uw review uiterst serieus. Dit is niet de service die wij willen bieden.

Oceniono na 1 z 5

EXTREEM slechte bereikbaarheid; min. 30 minuten wachten is geen uitzondering !

EXTREEM slechte bereikbaarheid, zowel per telefoon als per chat !! (en dit keer op keer !!)

6 stycznia 2026

Beste A.F,
Wat vervelend dat u zo'n negatieve ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden.

Hele slechte bereikbaarheid

Hele slechte bereikbaarheid. Lange wachttijd zowel telefonisch als via de chat.
Ik heb vorig jaar mijn adres gewijzigd en stond nu weer 33 minuten in de wacht omdat het blijkbaar niet is aangepast.
Adres/gegevens wijzigen kan alleen telefonisch en onder werktijd. Ik heb de verbinding verbroken en een klacht gemaild naar klacht@vivisol

Niet meer van deze tijd dat dit zo omslachtig moet.

5 stycznia 2026

Beste Miranda,
Wat vervelend om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Wij begrijpen uw frustratie en nemen uw bericht serieus. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Bedankt dat u uw klacht naar ons gemaild heeft. Wij gaan zorgen dat dit opgepakt wordt.

Betere bereikbaarheid.

Betere bereikbaarheid.. ik zie dat er veel klachten zijn maar er wordt hier niet op geacteerd. Er zou bv een terugbelverzoek ingesteld kunnen worden oid. Jammer

29 grudnia 2025

Beste Dilek,
Wat vervelend om te lezen dat u zo'n negatieve ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Vivisol is behoorlijk chaotisch

Vivisol is een behoorlijk chaotisch bedrijf. Ik heb er nu ongeveer zes maanden ervaring mee. Als ik bel, word ik vaak tien minuten in de wacht gezet en dan hangen ze gewoon op. Toen ik eindelijk een afspraak telefonisch kon maken, stuurden ze me later een e-mail met de verkeerde datum, dus moest ik opnieuw bellen. Ik krijg nooit dezelfde persoon te spreken of zie dezelfde tandarts twee keer. De eerste tandarts die ik zag, dacht dat ik mijn lengte en gewicht verkeerd had doorgegeven, maar hij had geen meetlint of weegschaal om te controleren dat wat ik zei klopte. Ze hebben slaapsensoren in de verkeerde maat opgestuurd, maar ze zeggen dat ik het slaaponderzoek moet doen. Vervolgens zeggen ze dat de gegevens onbruikbaar zijn en dat ik toch een tweede slaaponderzoek moet ondergaan. Toen ik het mondapparaat kreeg, deed het zo'n pijn dat ik er 's nachts wakker van werd. Dit is een belangrijke bijwerking die al vroeg in het proces met patiënten besproken moet worden. Na vijf nachten pijnlijke slapeloosheid en steeds gevoeliger wordende tanden ben ik gestopt met het gebruik van het apparaat. Nu wacht ik weer op een telefoontje, een afspraak die drie weken geleden is ingepland. Ze beweren nu dat mijn telefoonnummer niet werkt, terwijl zij en iedereen me de afgelopen zes maanden wel op dat nummer hebben gebeld. Tot nu toe heb ik heel veel tijd, geld en energie gestoken in een apparaat dat mijn slaap verslechtert en tandpijn veroorzaakt.

15 grudnia 2025

Beste THartley,

Zeer slecht te bereiken

Zeer slecht te bereiken. Het lijkt wel of ze er alles aan doen om klanten niet aan de lijn te krijgen.

8 grudnia 2025

Beste Han,
Wat vervelend dat u zo'n negatieve ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Waardeloos

Al jaren ervaring met diverse medische instanties en bedrijven. Maar dit slaat echt alles. Het draait ze alleen maar om het geld.

Autisme word geen rekening mee gehouden, hulp word niet geboden. Al weken geleden gestopt met de machine (dit ook meerdere malen aangegeven) en doodleuk bellen ze elke week hoe het gaat 🤣🤣

Ik zal mijn zorgverzekering ook even contacten. Want hier hoeven ze niets naar uit te keren.

We hebben al gevraagd naar een terugkoppeling maar NSI, maar daar gebeurd niks mee.

1 grudnia 2025

Beste Karlijn,

Therapie zonder controle

Sinds Juni 2023 heb ik een cpap app. gekregen.
Na 1 week terug om te kijken of alles klopte en in September 2023 controle bij de arts in het ziekenhuis.
In December 2023 een mail ontvangen met de uitgelezen standen.
Na deze mail bleef het stil tot heden.
Vorig jaar door lichamelijke klachten het app. 3 maanden niet gebruikt.
Dit jaar al 7 maanden niet meer gebruikt en dit alles zonder een bericht van Vivisol.
Noemen ze dit een therapie?
Ik ben al vanaf September aan het proberen om het terug te sturen .. weinig resultaat.
Jammer dit. maar ik ga dit wel melden bij mijn zorgverzekering want dit kan nooit een therapie genoemd worden.

25 listopada 2025

Beste Niek,
Wat vervelend om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Bereikbaarheid

Wat een moeilijke bereikbaarheid. Aan de telefoon ben je de zoveelste wachtende. Dan maar chatten: acht minuten wachttijd maar die verstrijkt zonder actie. Mailtje gezonden.Standaardbericht dat het wel even kan duren. Maar je kunt ook bellen. en wachten.De CPAP van resem destijds zomer vervangen door de Philips. En toen begonnen de problemen.

30 września 2025

Beste Harry Gielen,
Wat jammer om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Filter gedoe

Ik gebruik CPaP sinds 6 maanden. Officieel kreeg ik 4 filters voor een jaar. Wist het niet! Engelse sites suggereren dat je de filter vervangt iedere 2 maanden. Vroeg naar nieuwe filters omdat ik ben er doorheen. Na veel gesteggel heeft de medewerkster 2 filters gestuurd! Nog 6 maanden te gaan ermee.
Ik heb op moment veel last van hooikoorts. Er bestaan antiallergische filters ook. Maar ik kan beroep ervan maken zonder een verklaring van de huisarts.
Hoeveel kosten die filters nu eenmaal? Het lijkt alsof ze van goud zijn gemaakt!

23 kwietnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej