Tusind tak for vinrejserne! Hvor er jeg opmuntret over igennem mange år at opleve mangfoldigheden af vine på det store vinkort rundt om på kloden. Tak herfra med håbet om at det fortsætter med de go... Zobacz więcej
Du kan med sindsro melde dig ind i vinklubben. Du får hvert kvartal tilbudt en smagekasse med vin fra varierende områder, sidst fra Italien - Piemonte. Der er ingen købetvang, og du kan altid supple... Zobacz więcej
Jeg har handlet hos Vinovenue ved flere lejligheder - både ved deres super gode og meget varierede (smagsmæssigt - for kvaliteten er altid i TOP) smagskasser, men også til større arrangemente... Zobacz więcej
Har netop modtaget første smagekasse samt velkomstgave fra Vinovenue. Alt har fungeret efter planen. Har kun smagt en vin fra klubben indtil nu (en Salento rødvin) og den var intet mindre end FRE... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
VinoVenue er en dansk vinklub med mere end 8.000 medlemmer. Vi har eksisteret i 14 år. Vi administrerer Læsernes vinklub for Weekendavisen og blev Gazelle i Dagbladet Børsen i både 2009 og 2013.
Søtoftevej 74, 4100, Ringsted
- info@vinovenue.dk
- www.vinovenue.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
smagsbeskrivelserne passer i høj grad til min oplevelse af vinene
VinoVenue er blevet min hovedleverandør af vine, både til hverdag og fest fordi de er hjælpsomme, gode til at finde en løsning mht. transport og flaske med Propsmag.
Som altid - intet at udsætte
Alt fungerer - webside, bestilling, levering.....
Gennemtænkt
Masser af fin vin og det er tydeligt at den er valgt med kærlighed og omtanke.
Vin med holdning.
Inspiration, kvalitet og høj serviceoplevelse
Jeg har været medlem af Vinovenue igennem snart 8 år. Det har været en perfekt måde regelmæssigt, at blive introduceret til nye kvalitetsvine og vindistrikter og samtidig få en masse viden om den vin, jeg drikker. Helt igennem en god og berigende oplevelse.
Philip Antonakakis
Fremragende koncept
Hele konceptet er gennemtænkt og vel gennemført. Alene det gennemarbejdede magasin er klasser over hvad andre kan præstere og det lykkedes næsten altid at komme med gode vine til en rimelig pris.
Det tæller også med på positivsiden at VinoVenue hele tiden forsøger bibringe nye aspekter til de mere kendte vinlande og at de heller ikke er bange for at præsentere ukendte regioner.
Super pålidelig og velfungerende
Jeg har nu haft fornøjelsen at modtage specielt smagekasser fra VinoVenue.
Vinen er ALTID leveret som lovet og på forsvarlig vis. Yderligere - når man bestiller i god tid før levering, bliver beløbet først trukket ved leveringen. Det kalder jeg altså meget reelt.
Jens Ledgaard
Upåklagelig logistik
Overskueligt vinsortiment med gode beskrivelser og i et prislag, der ikke er afskrækkende.
En vinhandel som skiller sig positivt ud fra mængden
Her et kvalitet, oplevelser og integritet mere end volume og slagtilbud. Fornemmelsen af at kende et "hemmeligt sted"
Svingende kvalitet
Vi har købt smagskasser, hvor kvaliteten har levet op til prisen, men også modtaget vin, som ikke gør det. Derfor lidt irritation, for så kan man ligesågodt gå op i Brugsen og finde nogle gode tilbud.

Odpowiedź od Vinklubben VinoVenue
Det er en knaldhammeren god vin
Jeg syntes at det er god vin som jeg har prøvet, jeg syntes bare vinen er lidt for dyr
Uimodståelig
Jeg kan kun anbefale dig at blive medlem.
Du bliver tilbudt fantastiske spændende vine og til hver smagekasse medfølger et indbydende magasin, der fortæller om netop det område vinen kommer fra. Vi har selv benyttet os af informationerne i artiklerne, når vi har været ude at rejse og opsøgt spændende steder.
Gode oplevelser
Har købt flere smage kasser og det er virkelig gode vine. Leveringen fungere fint.
Kasserne bør beskyttes når der er udsigt til regnvejr
Vi vågnede op til sjaskvåde vinkasser- Kasserne bør beskyttes når der er udsigt til regnvejr selvom det ikke regner på afleverings tidspunktet.

Odpowiedź od Vinklubben VinoVenue
Alle vine er rigtig gode.
Jeg kan anbefale dig at købe dine vine hos Vino Venue. Du vil aldrig blive skuffet.
ambiøs og god betjening
de er ambiøse og gode til at finde nogle gode vine og fortæller godt om det land de finder vinene i. Det er vine til forskellige priser fra ca 50 til 150kr så alle kan være med de billige er også nogle gode vine.
God inspiration, smagsmæssigt og geografisk!
Synes det er god inspiration og information om mangfoldigheden i verden også i vinverdenen. Spændende og interessant at kommer omkring i verden geografisk, med vin som inspirations guide.