Tusind tak for vinrejserne! Hvor er jeg opmuntret over igennem mange år at opleve mangfoldigheden af vine på det store vinkort rundt om på kloden. Tak herfra med håbet om at det fortsætter med de go... Zobacz więcej
Jeg har handlet hos Vinovenue ved flere lejligheder - både ved deres super gode og meget varierede (smagsmæssigt - for kvaliteten er altid i TOP) smagskasser, men også til større arrangemente... Zobacz więcej
Har netop modtaget første smagekasse samt velkomstgave fra Vinovenue. Alt har fungeret efter planen. Har kun smagt en vin fra klubben indtil nu (en Salento rødvin) og den var intet mindre end FRE... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
VinoVenue er en dansk vinklub med mere end 8.000 medlemmer. Vi har eksisteret i 14 år. Vi administrerer Læsernes vinklub for Weekendavisen og blev Gazelle i Dagbladet Børsen i både 2009 og 2013.
Søtoftevej 74, 4100, Ringsted
- info@vinovenue.dk
- www.vinovenue.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Det er n god oplevelse
Jeg og mine venner har haft adskellige gode oplevelser med VinoVenues smagekasser. Vi laver en smageaften (8 personer) og giver vinene karakterer. Vi har endnu efter 3 år ikke haft brug for dårlige karakterer.
Det er for os mange nye områder som vi eller ikke kan finde ad sædvanlige veje. Bogle gange benytter vi os muligheden for købe flere - efter smageaftenen..
Jeg kan godt anbefale VinoVenue som supplement til den "daglige" vinhandler.
Spændende og anderledes
Jeg meldte mig ind, fordi jeg synes VinoVenue går deres egne veje. Det er et rigtig spændende at der bliver sat fokus på et tema, jeg får et super lækkert magasin, en smagekasse med forskellige vin i forskellige prisklasser og mulighed for at købe vinene til en meget fornuftig pris. Jeg er meget tilhænger af, at jeg aktivt skal vælge smagekassen til i stedet for at huske at melde den fra. Leveringen virker helt efter planen.Super koncept og skønt at mærke entusiasmen hos personerne bag Vinovenue.
Sikkert vinfirma
Vinene er fra områder man normalt ikke smager/hører/fra. De er af en rigtig god kvalitet - kan kun anbelales.
bedste hilsen
jens Fogt
Rigtig god vinklub
Vino Venue skaffer altid nogle gode vine til medlemmerne, og det er fra hele Verden. De finder et distrikt, sender en mand derud og snakker med de lokale om, hvordan deres historie er, og hvordan deres vine er. Dertil maden i området, alt sammen godt beskrevet i et blad, som også er udført i god kvalitet.
Det er altid en fornøjelse af modtage prøvekassen med de 6 vine, som næsten altid giver nogle rigtig gode oplevelser.
Spændende gode produkter
Jeg har fået 3 kasser, men har ikke taget hul på dem endnu, så en anmeldelse kan ikke komme nu.
Men konceptet er udmærket.
Vin til tiden
Altid fin behandling, også den gang leveringen glippede, og jeg måtte vente i tre-fire uger, før vinen ankom og blev stillet foran et ferieforladt hus. Heldigvis ringede Henrik, og vi fik naboen til at hjælpe.
Man betaler nok lidt ekstra for vinene, men til gengæld kan man smage fra ellers ret ukendte distrikter og lande.
Super koncept, lækker vin,ingen købetvang - det fungerer!
Super troværdig vinklub. Lækker vin til fornuftige priser. Hurtig opfølgning på fx leveringsproblemer.
God information og nemt overblik
Vi er glade for at være medlemmer i vinklubben. Der er ingen købstvang, og det er en rigtig god ide med smagekasser, hvor man kan komme rundt omkring i verden, og måske også smage vin fra et område man ellers ikke går i lag med.
Seriøs og usnobbet formidling af højkvalitetsvin fra hele verden
Vinovenue er en sjov og inspirerende måde at blive introduceret til de forskellige vinområder på, kan kun anbefales!
nemt at bestille, altid levering som ønsket, rigtig gode vine
Særdeles god og ordentlig vin fra varierende udvalgte vinområder
Du kan med sindsro melde dig ind i vinklubben. Du får hvert kvartal tilbudt en smagekasse med vin fra varierende områder, sidst fra Italien - Piemonte. Der er ingen købetvang, og du kan altid supplere via hjemmesiden, hvis du bl.a. ønsker at købe vin af samme slags eller fra tidligere smagekasser.
Jeg har kun oplevet, at vinen leveres til den lovede tid.
Jeg synes iøvrigt, der er en meget tilfredsstillende sammenhæng mellem kvartalstilbud, vinens kvalitet og prisen.
VinoVenue absolut et medlemsskab værd.
Jeg er netop blevet medlem af Vinklubben VinoVenue. Grunden til at jeg valgte netop denne vinklub var ideen med en smagekasse med 6 forskellige vine fra et bestemt vinområde. Smagekassen tilbydes hver tredie måned til en absolut overkommelig pris - og der er ikke nogen købetvang.
Levering af vinkassen har indtil videre fungeret udpåklaligeligt.
Noget som jeg samtidig vil fremhæve er det temablad der følger med hver smagekasse - et blad som beskriver netop dette vinområde.. Virkelig godt.
Jeg kan anbefale VinoVenue
Holder hvad de lover
Har modtaget adskillige leverancer fra VinoVenue. Produkt, logistik og det samlede indtryk har altid været i orden.
Seriøs og inspirerende vinklub
Venlig og hurtig service ved henvendelser og spørgsmål. Super spændende blad som følger med vinene fra de enkelte områder. Lækre vine. Super at man skal tilkøbe kasserne i stedet for at afmelde som ved typiske abonnementer af denne slags.
super vine til attraktive priser - leveret til tiden
overskriften siger det hele
En god, troværdig virksomhed, der satser på kvalitet - gennemsigtighed og stabiitet i leverancen er et yderligere kendemærke.
Jeg an kun udtrykke tilfredshed med virksomheden, der giver interessante og gode tilbud i vin fra forskellige områder.
Derudover er kontakten mellem virksomhed og kunde optimal, det er bl.a. let at skaffe sig forbindelse til foretagendet telefonisk.
Ligeledes er smagekasserne ikke påtvunget, men fremstår som tilvalg - det giver et rimeligt forholdt mellem leverandør og aftager.
Serviceniveauet er sjældent højt !
Slå til nu.........!!!! :-)
Fantastisk vinklub...også for folk der IKKE er vin-nørder...især den letforståelige information der altid sendes med vinen + et godt og oplysende blad.
Altid spændende at modtage en kasse vin
Leveringen ag smagekasser går problemfrit, og vinene er som regel rigtig gode. Det med hvad der er godt, er jo også en smag sag indenfor vine.
God vin lige til døren
Alt fungerer perfekt. Gode vine til rimelige priser, levering som aftalt.
Kan kort sagt anbefales