Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Goede ervaringen met Vijvermeester, zowel vorig jaar als dit jaar. Producten zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd. Er was iets verkeerd gegaan met mijn meest recente bestelling, 25 mossele... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Eén van mijn gekozen waterplanten was niet op voorraad en dus kreeg ik telefonisch de vraag of ik akkoord ging met een soortgelijke waterplant, waarbij zij de hogere kosten voor hun rekening namen.... Zobacz więcej

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Goed geholpen, veel keuze

Vandaag planten, slakken en mosselen gehaald bij de vijvermeester. Ik belde en de eigenaar vertelde dat ze eigenlijk dicht waren om 11 uur. We konden toch langskomen. We waren hier nog nooit geweest maar wat een keuze! We moesten erg lang wachten, niet omdat het heel erg druk was maar omdat de eigenaar uitgebreid de tijd neemt om klanten goed te helpen.
Heerlijk met een bak koffie in de zon zitten wachten en uiteindelijk super tevreden, met veel planten, slakken en mosselen en goed advies, naar huis gegaan. Een aanrader maar ga niet heen als je erg veel haast hebt.

25 kwietnia 2026

Klantenservice

De producten zijn erg goed, maar waar ik vooral tevreden over ben is de klantenservice. Zeer snelle reactie op een mail en uitstekende service.
Zeker aan te bevelen.

10 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Genept

Op de site mooie foto,s van bossen fonteinkruid. Na ontvangst van mijn bestelling dacht ik ze hebben een fout gemaakt en maar één bos gestuurt. Maar wat bleek die ene bos bestond uit 5 kleine bosjes. Dus let op ze sturen geen bossen maar ini mini bosjes.

8 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Eerlijk advies en super service!

We zijn op de zaak met goed advies geholpen met planten, slakjes en mosselen om de vijver volledig te vernieuwen. Als toegift is er extra plantje erbij gedaan om we die echt erbij moesten hebben. De planten zijn keurig thuis bezorgd omdat we op de route wonen en bij aankomst werden de planten ook nog eens in de vijver gezet. Dit was een uitstekende ervaring!
Eigenlijk hebben ze 6 sterren moeten hebben..

14 marca 2026

Slakken

Men is heel behulpzaam met vragen over de vijver.
Ik ben zeer geholpen met de vraag hoeveel slakken ik nodig heb in de vijver.Ik ben heel tevreden over de Vijvermeester.

25 lutego 2026

Een overzichtelijke website

Een overzichtelijke website, direct prijzen zichtbaar en vragen werden de andere dag al in begrijpelijke taal beantwoord, een voorbeeld voor andere webshops.

Bas Heil

10 listopada 2025

Vijverslakken

Nadat ze eerste verkeerde vijverslakken gestuurd hadden ontving ik meteen daarna de juiste zending.
Goeie service en uitstekende producten.

Hanneke Spoor

25 października 2025

Top klantenservice! Snelle verzending

Top klantenservice!
Een antwoord op al mijn vragen is hen niet teveel, dankuwel!
Kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen! Klantvriendelijkheid én goede service.
Snelle verzending, méér dan dik in orde!

27 października 2025

Absoluut aan te raden!

Allereerst heb ik duidelijke informatie ontvangen over het soort en het aantal planten dat ik nodig had voor mijn vijver. Vervolgens heb ik op basis daarvan een bestelling geplaats. Deze werd vlot en keurig.verpakt geleverd. Ook de kwaliteit van de planten, mosselen en poelslakken was uitstekend.

24 września 2025

Goede klantenservice

Sowieso werd mijn bestelling snel verstuurd, was alleen iets misgegaan met de aantallen. Ik heb gemaild en kreeg super snel bericht terug en de vergeten planten zitten al op de post! Hele goede ervaring met Vijvermeester!

15 września 2025

Zeer goede klantenservice

Veel problemen met de levering door postnl. Het vijvermeester team heeft dit zeer goed opgelost, is erin gedoken met postnl en een goed alternatief gevonden.

8 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Mijn vijverplantjes gingen in het begin…

Mijn vijverplantjes gingen in het begin door omstandigheden niet helemaal goed in groei en bloei. Bij contact opname en overleg van hoe we dit deden oplossen, werd mij een proefpakket aangeboden en toegestuurd, en mag ik weer genieten van mijn zelf aangelegd vijvertje. Top service van vijvermeester!

1 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Wij zijn heel tevreden met de…

Wij zijn heel tevreden met de vijvermeester.
De eerste levering is volgens ons telang onderweg geweest, waardoor het niet goed aangekomen is, maar het werd goed opgelost door de vijvermeester en de tweede levering kwam snel en goed aan.

12 sierpnia 2025

Vijverplanten

Vijverplanten, in dit geval krabbescheer- die door onduidelijke oorzaak na uitzetten zijn verdwenen, zijn zonder discussie herleverd. TOP

8 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Lange tijd last gehad van veel algroei

Lange tijd last gehad van veel algroei. Advies ingewonnen bij o.a. Vijvermeester en wij hebben toen hun advies opgevolgd. Helaas zijn niet alle planten gaan wortelen voor Vijvermeester was dit geen probleem zij hebben ons voorzien van nieuwe planten en die ook nog eens keurig ingepoot. Zulke service verdient een groot compliment..

6 sierpnia 2025

Ze denken goed mee!

Na de ervaring dat de posthoornslakken door kikkers werden opgegeten, wat ik niet terug zag op de website. Dacht het bedrijf wel goed mee voor de oplossing. En stuurde mij een ander soort op, die niet aantrekkelijk zijn voor kikkers. Fijn dat ze zo snel mee dachten en deze service bieden!

4 lipca 2025

Altijd goede ervaring!

Altijd goede ervaring met vijvermeester.
Afgelopen keer helaas door de warmte wat planten en mosselen kapot gegaan , kan gebeuren, ik had er nog genoeg over. Toch staan ze erop mij iets nieuws te sturen. Hartstikke lief! Wat een service

18 czerwca 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej