Tja, Vijverpomp als bestaande vijverpomp gekocht. Zag meteen kleinere diameter in en afvoer doorgang. Nu regelmatig vervuiling in schoepenrad. Wachtend op een oplossing die hopelijk komt zodat ik... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Nieuw set filters gekocht voor de blugarda 3611 en 5211 helaas kan je de set alleen krijgen met de blauwe en gele filter en voor de uitbreiding heb je alleen blauw. Ik heb hiervoor gebeld en het was... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goed product! Er ging helaas een UV-C lap stuk tijdens garantie periode, die hebben ze netjes gratis en snel vervangen na een diagnose gesprek. Top service voor en na bestellen.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
BluGarda is het merk voor betrouwbare en hoge kwaliteit producten voor tuin & vijver.
Dane kontaktowe
Engelenburgstraat 41c, 7391AM, Twello, Holandia
- +31850608095
- klantenservice@blugarda.nl
- blugarda.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Schone vijver, toch snel vervuilde motor
Tja,
Vijverpomp als bestaande vijverpomp gekocht.
Zag meteen kleinere diameter in en afvoer doorgang.
Nu regelmatig vervuiling in schoepenrad.
Wachtend op een oplossing die hopelijk komt zodat ik er blij van word
levering was super snel
Goed product, nette service

Bijzonder klantvriendelijk team
Mijn gemeende waardering voor de BluGarda task force! Het contact met de klantendienst verliep telkens bijzonder vriendelijk en efficiënt. Wat ik nog belangrijker vind, is dat er ook effectief gevolg werd gegeven aan mijn vraag en dat ik korte tijd later inhoudelijke feedback ontving. Naast de service die ik bijzonder knap vind, was ook het product zelf (BluFeeder 6 liter) prima. Erg tevreden en dus 5 sterren.

Super service
Had een te lichte pomp besteld, geen probleem om in te ruilen voor de huidige energie zuinige.
Super service
Onmiddelijk geleverd,product correct.
Zeer goede klantenservice!
Zeer goede klantenservice!, reageren direct op telefoon en mail en chat. Kunnen anderen voorbeeld aan nemen.
Ik had gerageerrd dat UV lamp kapot was, na overleg kreeg ik kosteloos een nieuwe toegestuurd. Later bleek dat de oude lamp toch niet kapot was. Maar mocht de nieuwe lamp houden. Dat is nog eens service !!

Odpowiedź od BluGarda
Colis reçu dans les temps
Colis reçu dans les temps. Matériel qui fonctionne parfaitement bien

Nieuw set filters
Ik heb hiervoor gebeld en het was inderdaad een volledige set. Gezien ik net onder het bestelbedrag voor gratis verzending zat heb ik een code ontvangen voor gratis verzenden wat er top is.

Hervorragend - Top Filtersystem zu einem super Preis
Unkomplizierter und reibungsloser Ablauf. Zügige Lieferung und die Pumpe hält was sie verspricht. Nach 4 Tagen war das Wasser glasklar und wir können uns an endlich an den Teichbewohnern erfreuen.

Snel bezorgd
Snel bezorgd. Filter doet wat het moet doen. Vijver is weer mooi helder. Mooi ook dat er een reiniging functie op zit. Zeker een aanrader.

Odpowiedź od BluGarda
Wat is het toch een top bedrijf
Wat is het toch een top bedrijf, fontein is een maand voordat de garantie zou verlopen defect geraakt.
Aanvraag netjes in behandeling genomen, reparatie bleek niet mogelijk en per omgaande een nieuwe fontein toegestuurd gekregen.
Bij deze een groot compliment voor de verleende service en wat geeft dit vertrouwen in Blugarda!
Sehr guter und hilfreicher Kontakt
Sehr guter und hilfreicher Kontakt. Unkomplizierte Bearbeitung auch bei etwas komplizierten Randbedingungen.
Die gelieferte Ware entspricht der Beschreibung und ist von sehr guter Qualität.

Odpowiedź od BluGarda
Een goed werkende waterpomp die weinig energie verbruikt
De waterpomp gekozen vanwege zijn geringe verbruik.
Gemakkelijk te installeren.
Werkt tot nu toe prima.
Snelle en goede service
Goed geholpen. Duidelijk antwoord op mijn vraag gekregen! Een goede service.

Ein guter Kauf.
Der Preis ist super und die Lieferung war schnell und problemlos. Danke!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.