Jeg har idag fået en læsning , i Krystalkompasset på mit virke i Kvindetemplet . Súsannas skarpe evne til klarsyn og hendes unikke værktøj til at dykke ned i kompleksitet , gør at jeg nu er me... Zobacz więcej
Súsannas viden inden for det magiske mindset og hendes øvrige værktøjskasse er fænomenal. Hun ved lige hvor hun skal sætte ind for at hjælpe med åbne op for de bånd der snager og se ens sande potent... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Súsanna Vígdá – clairvoyant, medium, healer, livscoach og hypnoterapeut. Súsanna Vígdá er en anerkendt clairvoyant, medium og spirituel rådgiver med mere end 20 års erfaring i arbejdet med den åndelige verden og energiarbejde. Hun er skaberen af det unikke redskab Krystal Kompasset, der hjælper mennesker med at finde deres indre visdom og styrke. Hun er kendt for sine personlige sessioner indenfor clairvoyance, afdødekontakt, healing, husrensning og hypnoterapi, samt for sine workshops, foredrag og gruppeforløb, hvor hun underviser i intuition, energi og spirituel udvikling. Súsanna har medvirket i færøsk radio, danske podcasts, lokal-tv og på DR1, hvor hun deler sin viden og erfaring med et bredt publikum. Hun kombinerer dyb spirituel indsigt med jordnær vejledning, så spiritualitet bliver nærværende og tilgængelig for alle. Uanset om du søger personlig udvikling, spirituel klarhed eller støtte i en udfordrende livssituation, møder Súsanna dig med kærlig og kontant vejledning, der giver dig styrken til at gå din egen vej.
Dania
- www.vigda.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg har idag fået en læsning
Súsannas skarpe evne til klarsyn og hendes unikke værktøj til at dykke ned i
kompleksitet , gør at jeg nu er mere afklaret i forhold til mit og mit virkes videre vej ..
så hvis du har en spirituel virksomhed og ønsker faglig sparring og få stillet skarpt
medgiver jeg hermed mind varmeste anbefalinger .
Bolette Gaia Heggum
Kvindetemplet Center for Livskraft .
Anbefalelsesværdigt!
Meget skøn clairvoyanceoplevelse. Følte mig set og hørt. Súsanna skabte et trygt og hyggeligt rum. Der var positiv stemning og tydelig formidling. Meget anbefalelsesværdigt!

Odpowiedź od Súsanna Vígdá
Jeg havde min første oplevelse med…
Jeg havde min første oplevelse med afdødekontakt hos Susanna. Hun var rigtig god til at formidle de glimt hun fik i stor detaljegrad, hun gjorde rummet trygt og der var også plads til latter i en ellers lidt følsom setting. Virkelig en god oplevelse.

Nærværende
Altid overraskende klar, og spot on, også en god lytter og godt humør🙏♥️

Odpowiedź od Súsanna Vígdá
Er du i tvivl, så gør det!
Jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte, da Susanna har gjort en kæmpe forskel for min familie og jeg.
Tror det er ca. 6 år siden jeg besøgte hende, men bruger stadig de redskaber i dag som hun lærte mig🙏 Ville ønske at alle kom i hendes stol og fik den energi at mærke der sker i ens krop, når man er der og efter besøget ❤️ Jeg har blandt andet lært at stole mere på mig slev, fået mere ro i min krop (særligt når jeg skal sove) , samt åbnet op for hjælp “fra den anden side” som jeg virkelig har haft brug ❤️
Ud over det, sendte jeg et familie medlem til hende, der slet ikke troede på noget alternativt, men han gav det en chance for min skyld, og da han gik ud af hendes dør viste han med det samme hvilken beslutning han skulle tage, en beslutning der var svær, men pludselig gav ham ro fordi han viste det var det rigtige.
Her 6 år senere, har Susanna fået ret i alt det hun har sagt til mig😂

Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling, jeg fik de svar samt klahed jeg gavde brug for🙏

Odpowiedź od Súsanna Vígdá
Når ord ikke slår til...
Súsanna Vígdá er en dygtig og etisk clairvoyant med en helt særlig forbindelse til det guddommelige. Ikke bare er hendes forudsigelser gået i opfyldelse. Jeg oplever mirakler ske efter vores samtaler, og uløselige vanskeligheder løse sig.
Súsanna Vígdá er livsklog, menneskeklog, varm og et helt særligt menneske, som ønsker at gøre godt for andre, og at skabe positive forandringer. Jeg har set hende transformere andres liv. Og jeg har oplevet hende, både som klient og som vidne til hendes arbejde med mine veninder.
Hvis I ønsker et menneske med helt særlige evner, som kan bygge bro mellem det menneskelige og det guddommelige eller spirituelle, vil jeg på det varmeste anbefale Súsanna Vígda. Hun har væltet, rystet og transformeret mit liv. En klog kvinde, som er værd at lytte til.

Odpowiedź od Súsanna Vígdá
Min store datter har længe haft et…
Min store datter har længe haft et ønske om at lave afdøde kontakt med hendes far. Vi besøgte Susanna og det var en fantastisk oplevelse for os begge. Jeg har prøvet det før, men det havde min datter ikke. Derfor var det vigtigt at det blev en der var dygtig. Tak til Susanna for at give min datter ro, glæde og ikke mindst - være en forbindelse mellem hende og hendes far for en stund ❤️🙏

Krystal kompasset.
Krystal kompasset gav mig det svar, jeg havde brug for og satte gang i en masse andre positive ting.
TAK 🙏

Odpowiedź od Súsanna Vígdá
Klare svar og skønt selskab
Jeg gik til Susanna med en helt konkret udfordring og fik en læsning med Krystalkompasset.
Det var en virkelig god oplevelse, som får stor anbefaling herfra.
Jeg følte mig set og forstået, og jeg fik nogle svar, som jeg kunne bruge til at komme ud af det sted, jeg stod i.
Fra en følelse af at stå fast og ikke selv kunne løse min udfordring, gik jeg fra læsningen med selvsikkerhed, motivation og klare svar på, hvad jeg kunne gøre.
Det gav en fantastisk følelse af at kunne tage ansvar og gøre noget ved min situation.
Og så er Susanna altid så skønt selskab.

Odpowiedź od Súsanna Vígdá
Susanna er en virkelig dygtig og meget…
Susanna er en virkelig dygtig og meget kompetent behandler, som til stadighed har udviklet sig og derfor nu kan give en behandling i forhold til de udfordringer man har OGSÅ dem man ikke selv er bevidst om. Jeg kan til hver en tid anbefale Susanna.

Odpowiedź od Súsanna Vígdá
Suveræn præcis afdødekontakt - Fantastisk - er så taknemlig!
Súsanna Vigdá er meget professionel - og gør et fantastisk arbejde. Hun spurgte, hvad jeg havde jeg havde brug for. Min kæreste er lige død af corona - og kunne ikke tale med mig fra den 18/12 til hans død den 5/2/24 pga respiratortube i halsen - og han ønskede sådan at sige så meget. Jeg fik givet ham lejlighed til at fortælle og sige det, han ønskede. Han kommenterede bla. på hans mindehøjtidelighed, at han er så lykkelig for at alle får lov at skrive en hilsen på hans kiste - hvor pokker kunne hun vide det fra. Hun var også præcis mht hilsner til hans venner, til mig, min datter og hans to døtre (hvoraf han kun så den ene). Han håbede, de ville få en god relation, men hvis ikke, var det også ok. Han ville kigge forbi mig med en duft af skovbær (han røg e-cigaret m skovbær). Alt i alt en mindeværdig og fantastisk oplevelse, som gav mig ro inden i. Nu er jeg klar til at holde hans mindehøjtidelighed - som skal være en fejring af livet - helt i hans ånd. Tusind tak Susanna - for al din hjælp!

Odpowiedź od Súsanna Vígdá
skarp og spot on clairvoyance
Jeg har fået en meget skarp og spot on clairvoyance hos Susanna. Hun så tydeligt, hvor jeg stod i livet og gav mig de input og den healing, jeg havde brug for for at komme videre. Jeg følte mig i rigtig gode hænder i Susannas selskab og hun var naturlig, ukompliceret og direkte på en kærlig måde. Hun har mine bedste anbefalinger.

Fantastisk dygtige Súsanna
Jeg er så taknemmelig for have at fået mulighed for at deltage på Súsannas manifesteringsforløb.
Súsanna er enormt dygtig, tydelig og direkte.
Det er tydeligt at Súsanna arbejder med hjertet og ønsker at hjælpe og støtte os i processen til at skabe det liv vi ønsker os.
Jeg var meget glad for den strukturerede undervisningsgang, hvor Súsanna havde forberedt sig med PowerPoints og en gennemgang af hvad vi skulle nå at gennemgå for dagen, som både indeholdt teori og praktiske øvelser samt guidet meditationer.
Vi har bla. arbejdet med identitet, kærneværdier, fortællinger og progammeringer, som forhindre os i at leve det liv, som vi ønsker os samt de 7 hermetiske love, frekvenser og energi.
Det har været så utrolig spændende, lærerigt og udviklende.
Der blev igangsat en udviklingsprocess hos mig, hvor jeg arbejdede med mine overbevisninger, mine mønstre, fortællinger og programmeringer.
Bevidsthed, bevidsthed, bevidsthed 😉
Jeg blev mere bevidst omkring mine skyggesider og jeg fik tilegnet mig værktøj og teknikker til at arbejde med disse.
Jeg kunne tydeligt se min positive udvikling fra uge til uge og jeg glædede mig til hver gang.
Jeg har bl.a gjort brug af tappingøvelser, affirmationsøvelser, visualisering mm. som hjælper til at ændre energifrekvens, så jeg kan vibrere højere og dermed tiltrække højere/mere.
Det har været en vild udviklingsprocess, som jeg er dybt taknemmelig for.
Dette forløb kan på det varmeste Anbefales. Det er så udviklende, transformerende og magisk.
Af hjertet tak for at have givet mig muligheden for at være kommet på dit fantastiske manifesteringsforløb, kære Súsanna.
Súsanna er knald dygtig
Súsanna er knald dygtig. Det kan ikke siges mere direkte!!
Hun formår at danne hurtigt og skarpt indblik i din situation, skærer igennem alle narrativer og fortællinger som holder dig tilbage - og hjælper dig på vej mod nye som er klart mere gavnlige for vejen mod dit autentiske jeg. Jeg havde en seance med Súsanna og behøvede spirituel rådgivning for fremtiden. Det tog hende få sekunder at tune ind på mig, og allerede her vidste hun mine inderste tanker, følelser, frygt og drømme som havde hun kendt mig i flere år! Situationer som jeg følte havde holdt mig tilbage så længe, formåede hun at hjælpe mig med at sætte i perspektiv på en helt ny måde! På trods af at hun lærer en at hjælpe sig selv, er jeg kommet trofast hos hende siden. Og hver eneste gang har jeg lært meget mere!
Kan varmt anbefales!

Odpowiedź od Súsanna Vígdá
Susanna is one of most gifted mediums I…
Susanna is one of most gifted mediums I have met in my life. Few years back, she helped me to connect with my departed husband who died suddenly in accident. Her reading contained information that nobody could know, and it gave me assurance that I was surely connected to my beloved husband. He reading helped me to relive some of the grief and say last goodbye to my beloved husband. I am so grateful to Susanna for giving me such opportunity.
Recently I had another section with Susanna, and again she helped me to get an insight into the difficult situation. It actually provided me with the answers I was looking for several years.
I will recommend Susanna’s spiritual guidance and services to anyone who is in need of it.
Mit magiske mindset ❤️
Jeg har taget flere personlige udviklingsforløb hos Súsanna og jeg er elsker hendes måde at arbejde på.
Du for et ærligt møde og hun bruger no-b*llsh*t, så du er nød til at forholde dig til, om de ting du går og fortæller digselv, virkelig gavnet dig.
For mig er det noget der rykker. Jeg kan varmt anbefale Súsanna Vigdá ❤️
Præcis og omsorgsfuld vejleder der rammer spot on.
Súsanna ved virkelig, hvad hun gør. Hun er en "lige ud af posen" vejleder, der hjælper dig med at finde dine blinde vinkler, så du kan skabe de forandringer, du har brug for, så du kan realisere dine potentialer. Krystalkompasset er et interessant hjælpeværktøj, som Súsanna benytter til at vise dig, hvad du med fordel kan tage fat på. Hun ramte spot on i mit tilfælde, og jeg fik en masse at arbejde med. Jeg giver 4/5 stjerner, men det kunne godt have været 5/5. At jeg vælger at gemme den sidste stjerne skyldes kun, at denne anneldelse baserer sig på en virtuel reading. Der skal derfor lige være plads til at kunne give 5 stjerner efter en fysisk konsultation, hvor der vil være mere tid og mulighed for uddybende samtale. Hvilket jeg varmt vil anbefale dig at booke tid til hos Súsanna, hvis du søger en god sparringspartner med et spirituelt udgangspunkt. ❤️

Powerfuld og magiske Sùsanna
Jeg har flere gange fået hjælp af Súsanna - og hver gang er jeg gået glad hjem, med følelsen af at alt nu er ok.
Der gives hjælp, og hjælp til selvhjælp omsorg :-)

Súsanna er helt fantastisk
Súsanna er helt fantastisk. Jeg har haft glæde af hendes evner flere gange. Sidste gang var det krystaller, som guidede mig i en retning, som gjorde at jeg fik “ryddet op” so to speak. Hun bad mig lytte til min mavefornemmelse og til de alarmklokker, som bimlede. Hun var SPOT ON, så jeg er blæst helt bagover. Nu er der nemlig ro på og livet ser meget lettere og lysere ud nu ❤️

Odpowiedź od Súsanna Vígdá
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.