Christin er meget kompentent og god til at formidle og lærer Reiki fra sig. Jeg kan kun anbefale Christin, både som healer og hendes kurser.
Reakcja na opinię
Kurser i Reiki healing efter den oprindelige metode Usui Shiki Ryoho, Chakra Balancering, Meditation og Regressionsterapi. Personlige sessioner med spirituel coaching og kanaliserede budskaber, healing, chakra balancering, regressionsterapi. Christin Bjergbakke er Reikimester, spirituel mentor, terapeut, forfatter.
Gilleleje Hovedgade 3, 1., 3250, Gilleleje, Dania

Odpowiedź od Energy Healing
Reiki er smukt og meningsfuldt - og det er faktisk svært at forklare andre, hvor vild effekten af behandlingen er, hvis de ikke har prøvet det. Jeg valgte, at tage Reiki 1 fordi jeg ønskede at stå stærkere i mig selv. Samtidig ønskede jeg at kunne hjælpe andre.
På én weekend og i samarbejde med en række skønne mennesker, har jeg oplevet en dyb indre ro og styrke. Jeg står stærkere i mig selv, og oplever ikke vrede eller bekymringer som før. Samtidig er jeg styrket i min spiritualitet, og har bl.a. lært at give en fuld kropsbehandling, som skal bruges på venner og familie.
Jeg er dybt taknemmelig for at have fået en kompetent og grundig introduktion til Reiki af Christin. Christin formår at viderebringe og formidle Reiki-traditionen i et let, tydeligt og konkret sprog, mens hun samtidig deler ud af egne erfaringer, etiske og moralske overvejelser, og ikke mindst lærer kursisterne hvordan de udøver den konkrete behandling. Christin er sig selv og medbringer humor og smil, og sørger samtidig for god struktur i henhold til tidsplanen, og behagelig vejledning, når hænderne skal lægges anderledes.
Undervisningen er nøje tilrettelagt, og da weekenden var omme, var jeg kun sulten efter mere.
Tak tak tak

Odpowiedź od Energy Healing
At tage Reiki 1 hos Christin var en fantastisk oplevelse – noget, jeg aldrig vil glemme. Det har virkelig inspireret mig til at tage næste skridt med Reiki 2. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker at fordybe sig i at hjælpe sig selv og andre

Odpowiedź od Energy Healing
Fantastisk oplevelse. Jeg har været til Reiki 1 hos reiki master Chistin og det var virkelig godt oplevelse, med god energi, masser af grin og lærerig. Christin er ned på jorden med stor af viden om energi og spirituelle verden. Helt sikkert anbefales fra min side.

Odpowiedź od Energy Healing
Efter at have taget Reiki 1, der var en fuldstændig fantastisk oplevelse, må jeg også have Reiki 2 ved sensei Christin.
Christin underviser med dyb seriøsitet, høj faglighed og stor respekt for traditionen.
Det var en meget smuk oplevelse og stor læring.
Tak Christin for, at indvie mig i Reiki.
Stor og dyb taknemmelighed til Christin, fra mig.

Odpowiedź od Energy Healing
Det var et dejligt rum for introduktion til og undervisning i Reiki hos Christin.
At lære at kunne bruge Reiki hos Christin har været meget givende. Oplevelsen af, hvordan Reiki strømmede gennem vores hænder, har været overvældende.
Samtidig formåede Christin på en dygtig måde med dyb respekt for de enkelte deltageres forudsætninger og situation at samle op på de enkeltes indre rejse gennem forløbet. Reiki kursus hos Christin kan varmt anbefales.
Kærlig hilsen Regina

Odpowiedź od Energy Healing
Helt fantastisk!! Christin er utrolig dygtig og nærværende. Jeg var på hendes Reiki kursus 1 og det ændrede mit liv. Har fået mere ro i mig selv og i min hverdag. Jeg kan kun anbefale hende om det er til en enkelt session, eller hendes Reiki healing kursus!

Odpowiedź od Energy Healing
Min nysgerrighed er mere en vagt, efter en weekend med Christin! Hun er dejligt tydelig, guidende og ægte. Jeg kunne mærke at Reikien er hendes hjertebarn, det var et skønt rum at lande i. Hendes undervisning, er inspirerende, spændende, kærlig og sjov. Jeg kom i mega proces, allerede lørdag og er stadig ved at integrere og begribe oplevelsen.
Jeg føler mig heldig og taknemmelig over måske at ha fundet min vej videre frem i livet sammen med Christin (og min bedre halvdel der heldigvis havde mig med på slæb).
Jeg glæder mig og venter i utålmodighed, på Reiki 2, chakra kursus m.m.
Af hjertet Tak Christin for at indvie mig og tage kærligt men sikkert hånd om min skrøbelighed i processen❤️ Det glemmer jeg aldrig.
Ann-Sofie

Odpowiedź od Energy Healing
Christin er en virkelig god formidler og gør Reiki 1 til en god forståelse af hvad Reiki kan og gjorde mig i stand til at have klienter på min briks fra første dag efter kurset.
Jeg skal helt sikkert tilbage og tage både Reiki 2 og Chakra afbalancering.

Odpowiedź od Energy Healing
Hvis du ønsker at arbejde seriøst med dig selv i tæt parløb med en, anbefaler jeg kraftigt Christin. Jo mere disciplineret du investerer i dig selv, så vil du opleve at få nye input til vækst, næsten på daglig basis. Jeg har arbejdet i det spirituelle felt siden tidlig ungdom, anden og næsten glemt vej åbnede sig igen og Christin blev min guide. Det har jeg været glad for, hun er en sikker, ærlig og kærlig guide.
Tak Christin :-)

Odpowiedź od Energy Healing
Jeg har netop taget Reiki healing kursus 1 igennem Christin. Christin er professionel, meget ordentlig og formår på samme tid, at holde et kærligt og åbent rum. Giv dig selv en gave for livet og lær Reiki healing, kæmpe anbefaling her fra.

Odpowiedź od Energy Healing
Har taget første del af Reiki healing hos Christin - vidste ikke hvad jeg skulle forvente, men det var en positiv oplevelse fra ende til anden. Har ikke fortrudt det et sekund - kan kun anbefale det.

Odpowiedź od Energy Healing
Jeg har deltaget på Reiki 1 hos Christin, og det var en fantastisk god weekend i kærlige trygge rammer.
Christin er med sin store erfaring og kærlige væsen en rigtig god underviser. Der var god tid til spørgsmål og fordybelse og frem for alt praktisering af en masse Reiki. Den største anbefaling herfra.

Odpowiedź od Energy Healing
Jeg har netop afsluttet Reiki 1 kurset hos skønne Christin og kan varmt anbefale det til alle som måtte have interessen✨
Det var sådan en hjertevarm og balanceret weekend, med fokus på læring og integrering.

Odpowiedź od Energy Healing
Jeg har været på Reiki 1 ved Christin i København. Det var en god oplevelse at opleve hvad healing kan gøre og det at Reiki er både til dig selv og andre er yderst tiltalende. Christin er en god lærer og giver nemt og let ud af hendes store viden at det er let at forstå. Det var nogle gode dage i godt selskab.

Odpowiedź od Energy Healing
Christin Bjergbakke har guidet mig til en dybere kontakt med mit inderste potentiale. En smuk, vis og tryg oplevelse, hvor Christin med sine helt unikke evner har guidet mig til at skabe forbindelse til niveauer og sider i mig selv, som længe har villet udtrykke sig. Et stort tak for at du med dine fantastiske evner og skønne personlighed har støttet mig, i at få dybere sjælskontakt og dermed leve livet fuldere og i større meningsfuldhed og overenstemmelse med mit livsformål.

Odpowiedź od Energy Healing
Tusind tak for en hjerteåbende og transformerende weekend på Reiki 1 denne weekend. Christin formidler på fornemmeste vis reiki traditionen og holder rummet, så man trygt kan hengiver sig til processen.

Odpowiedź od Energy Healing
Jeg har været på Reiki 1 hos Christin - og det var en virkelig skøn weekend. Christin er meget empatisk og varm og hun holder et rum så alle i gruppen bliver set og mødt. Man bliver grundigt oplært i reiki, så man går beriget og glad fra weekenden. Jeg giver Christin min varmeste anbefaling.

Odpowiedź od Energy Healing
Jeg har taget Reiki 1 hos Christin og vil helt sikkert også tage Reiki 2 hos hende. Christin underviser med høj faglighed og respekt for Reiki-traditionen i tråd med Reiki Alliance. Det var en smuk oplevelse og en enorm læring. Christin skabte trygge og åbne rammer, hvor der var plads til alle. Jeg er meget taknemmelig for den støtte, Christin gav mig, og alt, hvad jeg har lært under kurset hos hende.

Odpowiedź od Energy Healing
Jeg tog Reiki1 hos Christin og kommer helt sikkert også til at tage Reiki2. Christin er en lærer, der kommer til sagen og ikke fortaber sig i gamle anekdoter om egne evner. Hun gør Reiki til noget nemt og overskueligt og samtidig blev det meget tydeligt for mig, hvor effektivt det er. Hvis man leder efter en Reikimester, der kan sine ting, vil jeg på det kraftigste anbefale Christin.

Odpowiedź od Energy Healing
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.