Viasat Danmark

Oceniono na 2 z 5

Sad og så programmet Tiny House Hunting. Jeg undrede mig over den ringe oversættelse i programmet. De amerikanske måleenheder "kvadratfod" og "mil" blev direkte oversat i underteksterne uden deres... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Sikke en knaldhamrende dårlig service. Telefonen tager i kun med ok ventetid hvis man trykker sig ind som ny kunde😡og i lover sende nyt udstyr pga der altid er noget galt med jeres harddiske eller tv... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Viasat tilbud en gratis prøve periode for 15 dage. Jeg ved misforståelse skrived op til en full pakke fordi deres hjemmeside forvirrede mig og jeg valgt at se sport. Viasat bekræfted at jeg har... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Pas På, Viasat ! De har lukket forbindelsen for en gæld på 100 kr., som vi ikke mener vi skal betale. ( Rykker gebyr, hvor vi ikke havde modtaget nogen form for RYKKER, hverken på m... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Dostawca usług telekomunikacyjnych

O Viasat Danmark

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Du er velkommen til at besøge vores Facebook-side på facebook.com/viasatdk Her sidder vi klar til at hjælpe dig alle hverdage fra 09.00 - 18.00 (Fredage 09.00 - 17.00) samt i weekenderne fra 10.00 - 16.00 🙂

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Fup firma

Havde opsagt mit abonnement men vupti et halvt og efter er det kørende igen. De havde sat det i bero hvis jeg nu fortrød og trækker så automatisk 1539 kr når det halve år er gået. Man kommer aldrig ud af dette l.... firma..

12 maja 2022
Oceniono na 1 z 5

Hvor er det dog underligt at i…sender de samme sæsoner af ALT i op til 10 år!

Hvor er det dog underligt at i overhovedet har kunder tilbage i jeres butik??
Jeg har haft Viasat i 7-8 år de programmer jeg så dengang har nu kørt i loop i alle disse år..
I har feks vist kun seson 2 af "Last stop garage" i 7 år!,
Det samme gælder ALLE jeres programmer! Jeg kan jo se på feks youtube at der findes masser af Sæsoner af alle jeres serier men i viser een måske 2 sæsoner fra start 10'erne!, Kom nu ind i kampen og forny jeres sende flade oftere end hver 10 ende år!!
Jeg er 2 sek fra at droppe jeres evige genudsendelses kanal!

30 kwietnia 2022

Ændring af tv program.

Her i dag d. 8. april skulle der kl. 14.00 have været James Bond filmen "Goldfinger", men der var i stedet en kedelig film, der ikke har noget med James Bond at gøre. Hvor klager man over, at programmet pludselig bliver ændret, uden at det står nogen steder ? I følge jeres tv guide skulle der komme James Bond film hele april måned.

8 kwietnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Totalt umuligt og komme i kontakt med…

Totalt umuligt og komme i kontakt med jer,,, der er gang på gang problemer med jeres app eller som i øjeblikket på smart tv,,, men er der nogen form for kompensation, næ nej, vi skal bare betale fuld pris , det er så tæt på jeg opsiger mit abonnement,,
Og lad nu være med og komme med en udenoms tale som i plejer, det ville klæde jer og gøre noget andet for kunderne

17 lutego 2022

INGEN HJÆLP AT FÅ

INGEN HJÆLP AT FÅ.
Vi har for tiden ingen kontakt til Viaplay. Alt teknisk udstyr er tjekket, men at komme i kontakt med en service medarbjeder er virkelig svært.
VÆLG ALDRIG VIAPLAY.

13 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

Det giver ikke rigtig mening

Det giver ikke rigtig mening, at i viser afsnit af Politipatruljen på TV3MAX samme tidspunkt som i viser afsnit af Cops på TV3+

2 grudnia 2021

Kære Mathias
Tak for din anmeldelse 🙂

Viasat er en del af Allente, som er en nordisk tv-indholdsdistributør, der tilbyder tv-løsninger af høj kvalitet via satellit. Viasat hverken ejer eller producerer indhold, da Viasat blot distribuerer/formidler et parabol tv-signal til vores kunder.

Har du spørgsmål eller kommentarer til en/flere tv-kanaler, bedes du derfor rette direkte henvendelse til produktionsselskabet bag disse.

Sandra
Allente kundeservice

Oceniono na 1 z 5

Hold da op hvor blir vi seere trætte af…

Hold da op hvor blir vi seere trætte af at jens hansen siger det ene vrøvl efter det andet under formel 1 magen til amatør kommentater skal man lede længe efter fyr ham og få formel 2 kommentateren på den post UD med jens det fjols

10 października 2021

Kære Filip

Oceniono na 1 z 5

Telefonisk henvendelse fra Viasat 6/10…

Telefonisk henvendelse fra Viasat 6/10 2021.
Blev telefonisk kontaktet af Viasat fra telefonnr. 69912784. Han påstod, at andre på vores vej havde haft problemer med TV-forbindelsen, så han ville vide, om vi også havde haft det.
Da jeg spurgte, om han havde tjekket Robinson-listen, sagde han, at jeg havde været med i en konkurrence, så derfor var henvendelsen berettiget. Da man kun må kontakte folk et halv år efter at man har medvirket i en konkurrence, sagde jeg til ham, at det var han ikke berettiget til. Så lagde han røret på uden at sige mere. Jeg har forsøgt at ringe tilbage til nr. 5 gange, men han tager ikke telefonen. Utroligt at de ikke kan respektere Robinson-listen.

6 października 2021

Kære Kirsten og Konrad
Mange tak for jeres anmeldelse 🙂

Først og fremmest, vil vi gerne beklage for denne episode. Det er super ærgerligt håndteret, og vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere.
Send os gerne en e-mail med emnefeltet "Trustpilot Mie" sammen med jeres telefonnummer, og vi vil efterfølgende ringe jer op, så vi kan få talt om hændelsen samt få fjernet jeres oplysninger fra vores database.

Vi ser frem til at høre tilbage fra jer.

Oceniono na 1 z 5

Totalt umuligt at komme igennem til…

Totalt umuligt at komme igennem til kundeservice???
Umuligt at gennemskue de fakturaer de konstant fremsender - Allente som selskabet nu hedder???
Føj for en service der ikke findes
Når men vil logge ind på siger de kundenummeret ikke findes. Det står da på faktura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Endnu engang føj for den

28 września 2021

Kære Lene
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot 🙂

Vi oplever desværre udfordringer med vores telefoniske linjer på nuværende tidspunkt, hvorfor det ikke er muligt at komme igennem til vores kundeservice.
Send os gerne en e-mail via kundeservice@allente.dk med emnefeltet "Trustpilot" hvori du vedhæfter dit kundenummer samt dit telefonnummer, og vi vil efterfølgende ringe dig op.

Oceniono na 1 z 5

viasat er spild af penge

må jo så konstatere at i ikke er de penge værd man betaler og er ikke kunde længere tak for ingenting til alle nye kunder hold jer langt væk fra viasat de er ikke pengene vær

15 września 2021

Kære Thomas
Tak for din anmeldelse 🙂

Vi er kede af at høre, du ikke føler, vores virksomhed er pengene værd. Kontakt gerne vores kundeservice via kundeservice@allente.dk hvis du har konkrete eksempler på ting, som du synes vi kan forbedre!

Hav en rigtig skøn dag,

Oceniono na 3 z 5

Deres program tider passer overhovedet…

Deres program tider passer overhovedet ik, ser det via stofa

30 lipca 2021

Kære Hans-Henrik
Mange tak for din anmeldelse 🙂

Da det er Stofa, du er kunde igennem, skal vi venligst henvise dig til deres kundeservice. Måske dit tv-udstyr trænger til en opdatering.

Hav en rigtig skøn formiddag!

Oceniono na 3 z 5

Vanvittig forvirrende afmeldningssystem…

Vanvittig forvirrende afmeldningssystem (og formentlig intenderet) hvis man får betalt Viaplay pakken af anden udbyder (Telmore) og SAMTIDIG skal aktivt opsige en fuldstændig identisk pakke, for at undgå egenbetaling!

Det er simpelthen et for forvirret afmeldingssystem (med behov for at gentage sit samtykke x 2 om afmelding af en pakke?? - Ikke set hos andre udbydere end hos Viasat).

I det mindste kan I gøre det mere overskueligt på jeres betalingsoversigt at tydeliggøre hvis der er en betaling i vente for brugeren eller hvis betalingen går til anden samarbejdspartner (Telmore).

I det mindste er jeg tilfreds med indholdet i Viaplay..

7 lipca 2021

Kære Anna
Tak for din anmeldelse 🙂

Da det er Viaplay, du henviser til, vil vi anbefale dig at tage kontakt til dem.

Hav en rigtig en god dag.

Sandra // Viasat Kundeservice

Utrolig dårlig kommentator-lyd

Utrolig dårlig kommentator-lyd. Ofte på samme lydniveau som tilskuerlyd.

29 czerwca 2021

Kære Flemming

Virkelig dårlig dækning af EM

Virkelig dårlig dækning af EM . Nu kan jeg ikke streame Holland - Tjekkiet . Som jeg har betalt for at kunne se .

27 czerwca 2021

Kære Annette
Mange tak for din anmeldelse 🙂

Vi er kede af at høre, at du henover weekenden oplevede udfordringer med at streame EM2020. Såfremt du i fremtiden oplever problemer med at streame, bedes du venligst kontakte Viaplay via e-mail support@viaplay.dk

Hav en rigtig skøn eftermiddag.

Jens Hansen😣

Jens Hansen. Den værste kommentator ever,værre er ikke hørt siden Claus Borre. Fjern ham og stop seer flugten til RTL og andre.

26 czerwca 2021

Kære Leo

Mie // Viasat Kundeservice

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej