Vi har været kunder i mange år og har alle forsikringer samlet hos Vestjylland. Sidste år fik vi en vandskade, som medførte et stort renoveringsarbejde i badeværelse. Taksator var effektiv og behjælpe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er for nogle måneder siden vendt tilbage til Vestjyllands Forsikring, efter at have haft vores forsikringer i et andet selskab i nogle år. Så fik vi en grim skade på vores kloak, og selvom taksat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hej,har været kunde hos vestjylland i 46 år det har altid været rigtig godt.Har lige haft skade på min bil lastbil tabte grus fronthjelm og vindue var ramt,fik det ordnet uden problemer,så meget tilfr... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Bredgade 19, 6920, Videbæk, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Når man synes det er til fem stjerner. ser jeg ingen grund til at uddybe. tror der er mange der har det lige som jeg.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Jeg har haft mange forsikringsselskaber igennem mit liv, og Vestjylland er ikke bare den billigste, men også den bedste for mig. Min far var assurandør i 30 år ved Hafnia, Codan og alm. brand. så jeg har altid været godt forsikret. Dan han gik på pension, flyttede han straks alle sine forsikringer til Vestjylland. Han flyttede mine med, og sparede mig omgående en masse penge. De dækkede da min bil blev stjålet, smadret og efterladt uden bøvl og behandlede mig rigtig godt.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
I skaber en trykhed hver gang jeg har haft kontakt med jer, og der har aldring være problemer når der har være en skade.
og så har i endda nedsat præmierne ned på autocamperen.

Meget ubehagelig kunderådgiver.
Ville slet ikke svare på hverken priser eller andet. Kun fortælle om hvor dyrt det ville blive hvis ikke man flyttede alle sin forsikringer over til dem.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Der er aldrig noget vrøvl, hvad enten det er en stor eller lille skade ! Og så er de lokale og ved hvad det vil sige at bo i midt og vestjylland.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
De er meget venlig at snakke med og man kan få sine forsikringer fordelt over 12 mdr

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Når man har brug for jer er der aldrig problemer
Derfor har jeg været hos jer i mange år

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Nem at komme i kontakt med. God service og hurtig ekspedition.
Mange gode anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Jeg føler virkelig at de giver en dårlig rådgivning, og de ikke dækker en skid når man har brug for det.
Umuligt at få dækket bl.a. iphone Skade.
Min anbefaling er VÆLG ET ANDET SELSKAB.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
I kan roligt melde jer ind i Vestjylland Forsikring, for det er et super godt selskab og med venlige og imødekomne medarbejdere. Jeg har selv en bilforsikring der koster lige knap 4000 kr. årligt med fuld kasko og ansvar ved 7års anciennitet, hvilket er en meget god pris. Ved siden af har jeg en indbo til 1100 kr. ish årligt
/Jacob Nygaard

Vil kun give 1 stjerne .
Vi har flere gange oplevet at de nu vælger dem selv frem for kunderne/ borgerne
Senest er en anmeldes om en taske.
Med alt indhold i. Man skal Virklig mener virklig tænke sig godt om hvordan man formulere sine anmelderes for ellers så afviser de dem.
Jeg er en kunde der er udfordret kognitiv og det ved de udmærket. Jeg har så gar fået hjælp til at udfylde skades anmeldes men de ligger vægt på ordlyden de skal jo bare huske de er ikke alle der er udlært dansk lære, og ikke på at borger har gjort og undersøgt alt hvad de kunne for få en ret mæssig billede og ikke skulle indmelde en skade.
- men denne gang er ikke eneste
De har 3 gange fejlet selv sidst var da vi skulle ud og rejse hvor vi tjekkede op med dem om vores forsikring papir.
Der oplyser de forkerte oplysninger. Hvilket vi selv måtte finde ud af, da vi er grundige og tjekker op med sos. For en sikkerheds skyld. Hvilket vi er virkelige glade for i dette tilfælde. Ellers havde det endt i en kæmpe regning det år.
Vi har haft ringet ang. flere ting for spørger og der mistænkelig gøres man, selvom det er et helt helt naturligt spørgmål den ansatte kunne ikke engang svare på reglerne i forhold til policerne og måtte vende tilbage.
Vi ville igen bare gerne vide om vi var dækket eller skulle tegne en ekstra
Jeg kunne skriver mange flere tilfælde men de sidste 5 år har de virkelige ikke ydet hvad de skulle tvæti mod. De er ikke der for kunderne
De er faldet af på halv vejs og det er ægte trist.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
God og kvalificeret dialog, med hurtig og tilfredsstillende svar og dækning.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Gode priser, god dækning, de få gange jeg har haft behov for dem, har jeg ikke opdaget fejl eller mangel, men en enorm positiv kundesupport.