Vestjylland Forsikring Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi har været kunder i mange år og har alle forsikringer samlet hos Vestjylland. Sidste år fik vi en vandskade, som medførte et stort renoveringsarbejde i badeværelse. Taksator var effektiv og behjælpe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi er for nogle måneder siden vendt tilbage til Vestjyllands Forsikring, efter at have haft vores forsikringer i et andet selskab i nogle år. Så fik vi en grim skade på vores kloak, og selvom taksat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft mange forsikringsselskaber igennem mit liv, og Vestjylland er ikke bare den billigste, men også den bedste for mig. Min far var assurandør i 30 år ved Hafnia, Codan og alm. brand. så jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hej,har været kunde hos vestjylland i 46 år det har altid været rigtig godt.Har lige haft skade på min bil lastbil tabte grus fronthjelm og vindue var ramt,fik det ordnet uden problemer,så meget tilfr... Zobacz więcej

1. Agencja ubezpieczeniowa

O Vestjylland Forsikring

Napisane przez firmę

Vestjylland Forsikring er anderledes
Vi er nemlig ejet af vores kunder, og vores vision er at have Danmarks mest tilfredse kunder.

Du er i centrum
Fordi vi er ejet af kunderne, arbejder vi ikke for at skaffe afkast til aktionærer. Vi arbejder for din og andre kunders tilfredshed.

Ingen telefonkø
Det har betydning i hverdagen. Fx har selskabet ingen telefonkø, så man kommer til at tale med en medarbejder inden for 20. sekunder. Det er også nemt at kontakte os på mail, chat eller via kundeportalen Mit Vestjylland.

Velkommen – også når du har en skade
Vi er der, når du har brug for os. Det er nemlig vigtigt for os, at du også er velkommen, når du har skader. Det er netop dér, vi beviser vores værdi for dig.

Nem og hurtig behandling af skader
45 % af alle tingskader er behandlet inden for et døgn. Du kan anmelde skader via telefon eller online.

Ens pris til nye og gamle kunder
Vores prispolitik er, at du får den bedste pris, uanset om du er gammel eller ny kunde.

Vi forbedrer jævnligt dækningerne og sænker priserne
Når selskabet har økonomisk overskud til det, kommer det kunden til gode. Fx er prisen på hus- og bilforsikringer sænket med hhv. 15 % og 10 % de seneste år.

Kompetent og personlig rådgivning
Vores assurandører tager gerne hjem og besøger dig, når der er behov for at tale om forsikringer. Du kan også møde engagerede medarbejdere i telefonen eller på kontoret i Videbæk. Uanset hvor, arbejder vi for at give dig, de forsikringer, du har brug for, og en hurtig og kompetent behandling af skader.

Kundernes værdier
Vestjylland Forsikringer har sikret vestjydernes værdier i mere end 180 år. Det moderne forsikringsselskab har det til fælles med de tidligere, at forsikringerne afspejler kundernes hverdag og virkelighed. Det er stadig kundernes værdier, der er vigtigst for Vestjylland Forsikring.

Vores værdier
Vestjylland Forsikrings værdier har rødder i den midt- og vestjyske kultur. Det betyder, at vi er troværdige, ihærdige og proaktive. Kundernes hverdag er vigtig for os. Derfor støtter vi lokalt, der hvor vi og vores kunder bor. Vi har tradition for at gøde jorden dér, hvor vi også høster.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

5 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 684

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

venlige mennesker i den anden ende

venlige mennesker i den anden ende, har ikke behov for at pynte på historien, alt i alt en super partner..
Mvh
Henrik Jeppesen.
Ps. ja, så selvfølgelig, en god pris😉

25 sierpnia 2026

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever venlige mennesker i den anden ende, en ærlig dialog og konkurrencedygtige priser 😊 Det er netop sådan, vi gerne vil møde vores kunder.

Godt forsikringsselskab

Vi oplever en rigtig god kommunikation, og at de altid har været behjælpelige. Hos os er vi meget tilfredse!

25 sierpnia 2026

Hej Johanne,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐ Det er dejligt at høre, at du oplever god kommunikation, og at vi altid har været behjælpelige, når du har haft brug for os. 😊

Hej Kristian,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐ Vi er glade for at høre, at du altid oplever god service og venlig betjening hos os – sådan skal det gerne være. 😊

Oceniono na 5 z 5

Hej,har været kunde hos vestjylland i…

Hej,har været kunde hos vestjylland i 46 år det har altid været rigtig godt.Har lige haft skade på min bil lastbil tabte grus fronthjelm og vindue var ramt,fik det ordnet uden problemer,så meget tilfreds,vh john

21 sierpnia 2026

Hej John,

Tak for din anmeldelse og for at have været kunde hos os gennem så mange år. Det er dejligt at høre, at skaden på bilen blev ordnet uden problemer, og at du er godt tilfreds med forløbet. 😊

Seriøs selskab

7 kwietnia 2026

Hej Flemming,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐ Det glæder os, at du oplever Vestjylland Forsikring som et seriøst selskab – det er vi rigtig glade for at høre.

Oceniono na 1 z 5

Hund smidt ud af Vestjylland

Vi har været kunder hos Vestjylland Forsikring i mange år og har været meget tilfredse - men i dag var dråben!
Vi er simpelthen blevet opsagt på vores hundeforsikring uden videre.
Vores hund har haft meget allergi, og Vestjylland har været rigtig gode til at hjælpe med udgifterne. Sidste år smækkede de dog kassen i i forhold til alt allergirelateret, hvilket vi har forståelse for. Men derudover besluttede de også at hæve vores selvrisiko betragteligt. Det accepterede vi også.
I foråret blev vores hund ramt af den flåtoverførte sygdom anaplasmose,og har haft brug for forskellige undersøgelser og behandlinger for at blive rask.
Den sag oprettede vi hos Vestjylland og fik dækket dyrlægeregninger minus selvrisikoen naturligvis.
Men i dag kom så et brev om at de ikke længere vil forsikre vores hund.
Selv om denne skade intet har med allergi at gøre og kan ramme alle hunde.
Vi er meget skuffede og påtænker at flytte alle vores forsikringer - to biler, et hus, et fritidshus, en indbo og to ulykkes til et andet selskab.
Det var alligevel kun hundeforsikringen, som bandt os til Vestjylland, da vi på grund af hundens historik med allergi ikke kan få ham forsikret andre steder.
Men hvis det er sådan, de behandler gamle, trofaste kunder, så ønsker vi ikke at bidrage til den virksomhed længere.

14 sierpnia 2026

Hej Fie

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du er skuffet over vores beslutning.

Vi har fuld forståelse for, at det kan være frustrerende at modtage en opsigelse af en forsikring, særligt når man har været kunde hos os gennem mange år.

Som kundeejet forsikringsselskab har vi et ansvar over for alle vores kunder for løbende at vurdere risici og skadeshistorik. I enkelte tilfælde kan det betyde, at vi må ændre vilkår eller opsige en forsikring. Sådanne beslutninger træffes altid på baggrund af en samlet vurdering og ikke alene ud fra én enkelt skade.

Vi kan ikke gå i dybden med den konkrete sag her på Trustpilot, men du er meget velkommen til at kontakte afdelingsleder for Tingskade, Jesper Hebsgaard, på 96 94 93 34, hvis du ønsker at drøfte sagen nærmere.

Oceniono na 2 z 5

Hk på elbiler

Har altid været tilfreds med dem, men når det kommer til hk på biler bliver det godt nok et problem. Vi går ind i tider hvor elbil bliver mere fordelagtigt og de har en del flere hk end fossil biler. Ekstrem træls at man skal rykke forsikring selskab, fordi man som 23 årig ikke kan forsikre en bil med kun “231” hk.

Det tror jeg virkelig bliver et stort problem i fremtiden, hvis man som ung ikke kan forsikre sin elbil. De får jo flere og flere hk i fremtiden.

13 sierpnia 2026

Hej Frederik

Tak for din anmeldelse og for at dele din pointe.

Vi forstår godt din frustration. Udviklingen på elbilmarkedet betyder, at mange elbiler i dag har flere hestekræfter end tilsvarende fossilbiler, og det gør spørgsmålet mere relevant end tidligere.

Vores nuværende grænse på 210 hk for bilister under 25 år er fastsat ud fra vores skadesstatistikker og den risiko, vi oplever i vores bestand. Derfor har vi valgt at have denne begrænsning i dag.

Når det er sagt, følger vi løbende udviklingen i markedet og evaluerer vores regler, så de fortsat afspejler den virkelighed, vores kunder møder. Din tilbagemelding er derfor både relevant og værdsat.

Hvis du har spørgsmål til din konkrete sag eller ønsker at drøfte den nærmere, er du meget velkommen til at kontakte driftsansvarlig, Alexandra Kristensen på 96 94 45 51.

Oceniono na 5 z 5

Så dejligt at træffe en personlig…

Så dejligt at træffe en personlig betjening i tlf når jeg ringer til Vestjylland.
Hurtig og venlig tilbagemelding på et spørgsmål.

Hej Tove

Mange tak for de 5 stjerner her på Trustpilot.

Det er dejligt at høre, at du værdsætter den personlige kontakt og den hurtige tilbagemelding. Vi tror på, at god service handler om at møde kunderne i øjenhøjde og være klar til at hjælpe, når behovet opstår.

Tak for de pæne ord og for din tillid.

Oceniono na 5 z 5

Når man ringer er man igennem inden for…

Når man ringer er man igennem inden for 2min 😊ikke timevis kø👍

Hej Rene

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplevede kort ventetid og hurtig kontakt. Det skal helst være nemt at få fat i sit forsikringsselskab 😊

Tak for de 5 stjerner og for tilliden.

Vestjylland Forsikring

Oceniono na 5 z 5

Hej i er en meget meget good …

Hej i er en meget meget good vestjylland forsikring

Hej Bent

Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord.

Det gør os glade, at du har det godt med Vestjylland Forsikring. Tak for tilliden og de 5 stjerner.

Oceniono na 5 z 5

Har haft brug for forsikringen i forbindelse med skjult rørskade

Har haft brug for forsikringen i forbindelse med en skjult rørskade. Er fult ud til freds med den behadling vi har fået, hele vejen gennem forløbet.

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse og for fem flotte stjerner.

En skjult rørskade kan være en frustrerende oplevelse, så det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med vores hjælp gennem hele skadeforløbet. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

Oceniono na 3 z 5

Fik et opkald om at jeg har fået anden…

Fik et opkald om at jeg har fået anden bil
Sælgeren havde ikke styr på hvad jeg kørte i før
Det blev en rodet samtale
Plejer ellers at være styr på den slags fra dem

Hej Hans Christian

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du oplevede samtalen som rodet, og at vi ikke levede op til den oplevelse, du normalt har af os.

Vi bestræber os altid på at give en god og professionel rådgivning, og derfor sætter vi pris på din feedback.

Du er meget velkommen til at kontakte vores driftsansvarlige, Alexandra Kristensen, direkte på 96 94 45 51, hvis du har lyst til at tage en snak om din oplevelse. 😊

Oceniono na 5 z 5

Nem at komme i kontakt med og hurtige…

Nem at komme i kontakt med og hurtige afgørelser

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplever både, at det er nemt at komme i kontakt med os, og at du får hurtig afklaring, når du har brug for hjælp. Det er vigtigt for os at gøre forsikring så enkelt og trygt som muligt.

Oceniono na 5 z 5

Har altid fået den hjælp vi har haft…

Har altid fået den hjælp vi har haft behov for uden problemer, meget imødekommende personale at snakke med.

Hej Jonna

Mange tak for din positive anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er glade for at høre, at du altid har fået den hjælp, du har haft behov for, og at du oplever vores medarbejdere som imødekommende.

Vi gør os umage for at møde vores kunder i øjenhøjde og finde de løsninger, der passer bedst til den enkelte.

Tak for tilliden og for 5 flotte stjerner ⭐

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse, tager telefonen hurtigt

Hej Holger

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du altid har en god oplevelse, når du kontakter os. Vi lægger stor vægt på at være tilgængelige og klar til at hjælpe, når vores kunder har brug for os.

Altid god service

Altid god service, og selvfølgelig fornuftige priser på forsikringer.

Hej Lars

Tusind tak for fuldt hus på stjerner.

Det glæder os at høre, at du oplever både god service og fornuftige priser. Vi mener, at forsikring skal være til at forstå, og at hjælpen skal være lige ved hånden, når man har brug for den.

Tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab.

Oceniono na 5 z 5

Vestjylland Forsikringsselskab er mit forsikringsselskab.

Rimelige priser og godt overblik over alle forsikringsforhold.
Nem at kontakte på telefonen. Fyldestgørende oplysninger. God og venlig kommunikation - også efter en skadesanmeldelse.
Kalder det faktisk: Mit Forsikringsselskab.

Hej Carl Otto

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde Vestjylland Forsikring her på Trustpilot.

Det glæder os at høre, at du oplever både rimelige priser, et godt overblik over dine forsikringer og en god service, når du har brug for os.

Vi gør os umage for at være nemme at få fat på og give en kompetent og personlig rådgivning, både i det daglige og når en skade skal håndteres.

Og så varmer det ekstra meget, at du kalder os "Mit Forsikringsselskab". Det er et stort skulderklap og præcis den relation, vi gerne vil have til vores kunder.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Det er nemt at komme i kontakt med

Det er nemt at komme i kontakt med
Har fået en god betjening , såvel ved første kontakt, som den man bliver viderestillet til

Hej Astrid

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at det er nemt at komme i kontakt med os, og at du har oplevet en god betjening hele vejen igennem.

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder føler sig godt hjulpet, uanset om det er ved første kontakt eller hos den medarbejder, de bliver stillet videre til.

Hej Bo

Tusind tak for de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du oplever en god og hurtig respons, når du har brug for os. Vi arbejder hver dag for at være tæt på vores kunder, når behovet opstår.

Oceniono na 5 z 5

Vi har aldrig haft problemer når vi har…

Vi har aldrig haft problemer når vi har anmeldt en skade.
Vi har kun mødt venlige og hjælpsomme medarbejdere, når vi har haft kontakt med Vestjylland Forsikring.

28 lipca 2026

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at du har haft gode oplevelser, når du har anmeldt en skade, og at du har mødt venlige og hjælpsomme medarbejdere undervejs.

Netop dét arbejder vi hver dag for at give vores kunder.

Tak for tilliden og for, at du deler din oplevelse med os.

Venlig hilsen, Vivian, Vestjylland Forsikring

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej