Vi har været kunder i mange år og har alle forsikringer samlet hos Vestjylland. Sidste år fik vi en vandskade, som medførte et stort renoveringsarbejde i badeværelse. Taksator var effektiv og behjælpe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er for nogle måneder siden vendt tilbage til Vestjyllands Forsikring, efter at have haft vores forsikringer i et andet selskab i nogle år. Så fik vi en grim skade på vores kloak, og selvom taksat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har haft mange forsikringsselskaber igennem mit liv, og Vestjylland er ikke bare den billigste, men også den bedste for mig. Min far var assurandør i 30 år ved Hafnia, Codan og alm. brand. så jeg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hej,har været kunde hos vestjylland i 46 år det har altid været rigtig godt.Har lige haft skade på min bil lastbil tabte grus fronthjelm og vindue var ramt,fik det ordnet uden problemer,så meget tilfr... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Bredgade 19, 6920, Videbæk, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
venlige mennesker i den anden ende, har ikke behov for at pynte på historien, alt i alt en super partner..
Mvh
Henrik Jeppesen.
Ps. ja, så selvfølgelig, en god pris😉

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Vi oplever en rigtig god kommunikation, og at de altid har været behjælpelige. Hos os er vi meget tilfredse!

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Hej,har været kunde hos vestjylland i 46 år det har altid været rigtig godt.Har lige haft skade på min bil lastbil tabte grus fronthjelm og vindue var ramt,fik det ordnet uden problemer,så meget tilfreds,vh john

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Vi har været kunder hos Vestjylland Forsikring i mange år og har været meget tilfredse - men i dag var dråben!
Vi er simpelthen blevet opsagt på vores hundeforsikring uden videre.
Vores hund har haft meget allergi, og Vestjylland har været rigtig gode til at hjælpe med udgifterne. Sidste år smækkede de dog kassen i i forhold til alt allergirelateret, hvilket vi har forståelse for. Men derudover besluttede de også at hæve vores selvrisiko betragteligt. Det accepterede vi også.
I foråret blev vores hund ramt af den flåtoverførte sygdom anaplasmose,og har haft brug for forskellige undersøgelser og behandlinger for at blive rask.
Den sag oprettede vi hos Vestjylland og fik dækket dyrlægeregninger minus selvrisikoen naturligvis.
Men i dag kom så et brev om at de ikke længere vil forsikre vores hund.
Selv om denne skade intet har med allergi at gøre og kan ramme alle hunde.
Vi er meget skuffede og påtænker at flytte alle vores forsikringer - to biler, et hus, et fritidshus, en indbo og to ulykkes til et andet selskab.
Det var alligevel kun hundeforsikringen, som bandt os til Vestjylland, da vi på grund af hundens historik med allergi ikke kan få ham forsikret andre steder.
Men hvis det er sådan, de behandler gamle, trofaste kunder, så ønsker vi ikke at bidrage til den virksomhed længere.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Har altid været tilfreds med dem, men når det kommer til hk på biler bliver det godt nok et problem. Vi går ind i tider hvor elbil bliver mere fordelagtigt og de har en del flere hk end fossil biler. Ekstrem træls at man skal rykke forsikring selskab, fordi man som 23 årig ikke kan forsikre en bil med kun “231” hk.
Det tror jeg virkelig bliver et stort problem i fremtiden, hvis man som ung ikke kan forsikre sin elbil. De får jo flere og flere hk i fremtiden.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Så dejligt at træffe en personlig betjening i tlf når jeg ringer til Vestjylland.
Hurtig og venlig tilbagemelding på et spørgsmål.

Når man ringer er man igennem inden for 2min 😊ikke timevis kø👍

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Har haft brug for forsikringen i forbindelse med en skjult rørskade. Er fult ud til freds med den behadling vi har fået, hele vejen gennem forløbet.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Fik et opkald om at jeg har fået anden bil
Sælgeren havde ikke styr på hvad jeg kørte i før
Det blev en rodet samtale
Plejer ellers at være styr på den slags fra dem

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Nem at komme i kontakt med og hurtige afgørelser

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Har altid fået den hjælp vi har haft behov for uden problemer, meget imødekommende personale at snakke med.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Altid god service, og selvfølgelig fornuftige priser på forsikringer.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Rimelige priser og godt overblik over alle forsikringsforhold.
Nem at kontakte på telefonen. Fyldestgørende oplysninger. God og venlig kommunikation - også efter en skadesanmeldelse.
Kalder det faktisk: Mit Forsikringsselskab.

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Det er nemt at komme i kontakt med
Har fået en god betjening , såvel ved første kontakt, som den man bliver viderestillet til

Odpowiedź od Vestjylland Forsikring
Vi har aldrig haft problemer når vi har anmeldt en skade.
Vi har kun mødt venlige og hjælpsomme medarbejdere, når vi har haft kontakt med Vestjylland Forsikring.