Min telefon gik i stykker og blev sendt til reperation hos Vesterbro Telecom, men jeg hørte aldrig fra dem, og jeg har aldrig set min telefon igen. Mails og telefon... glemt det, for de ignorere... Zobacz więcej
Vesterbrotelecom
Bestilte telefonen den ene dag og havde den to dage senere,ringede for at få hjælp,og fik en meget behagelig og hjælpsom person,men det viste sig det var mig som ikke havde læst ordentlig,men ha... Zobacz więcej
Jeg kan kun give Vesterbro Telecom den allerbedste anbefaling. En super proffessionel høflig behandling over tlf. og varen kom prompte. En udsøgt fornøjelse at handle hos dette firma og indehaver... Zobacz więcej
Vesterbrogade 111, 1620 , København V
- +45 3322 2517
- info@vesterbrotelecom.dk
- www.vesterbrotelecom.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Flink fyr... hjælpsom
Jeg hat købt en Nokia mobiltelefon i butikken og fik en stor hjælp til hvordan jeg kan benytte menuen. Han var meget hjælpsom og troværdig.
Meget dårlig
Har bestilt en mobiltelefon og endnu ikke modtaget denne, nu er der gået over en måned og vesterbrotelecom nægter at svare på mine mails og tager aldrig telefonen når jeg ringer, pr telefon har en såkaldt willy lovet at skaffe et tracking nr og hvad skete der så , INGENTING.
Det kan ihvertfald ikke anbefales af mig, det er for ringe.
Det værste er, at det har trukket pengene for 40 dage siden!!!!!
dårligt, dårligt, dårligt
Jeg har for snart to måneder siden bestilt en telefon. Den er ikke kommet og jeg har ikke kunnet komme i kontakt med Vesterbro Telecom. De smider røret på når jeg ringer, og svarer ikke på mine e-mails. Er meget skuffet. Lad være med at handle hos Vesterbro Telecom! Hvis jeg havde kunnet give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Knap 1000kr smidt ud af vinduet. Hvem kan jeg klage til?
Bestilte 2 mobiltelefoner. På den ene var der dog kun engelsk tekst på. Ringede til dem og jeg kunne bare sende den retur og de ville betale for portoen. Arbejdede dog næsten lige ved siden af, så jeg gik derned i stedet for og fik den ombyttt med det samme.
Hurtigt og nemt
Bestilte en ny mobil. Deres hjemmeside var nem og overskuelig.
Og telefonen kom to dage efter. Ingenting at klage over. Alt var som det skulle og det gik rigtig hurtigt og var utrolig nemt.
Kan klart anbefales
Super hurtig levering det eneste minus er at man ikke får en mail med berkræftigelse af at ens ordre er blevet sendt.
En handel der bare fungerede!
Er meget tilfreds med handlen. Lidt mere info pr. mail ønskes dog.
Super kundebetjening
Jeg sad selv og ledte efter anmeldelser af Vesterbro telecom da jeg skulle have ny mobil men syntes der var så få, så derfor skriver jeg en selv. Jeg bestilte en Sony Ericsson C510. Jeg bestilte den en lørdag og sad med den i hånden to dage senere. Jeg åbnede æsken med telefonen i, men opdagede, at der manglede et MicroSD kort som jeg var blevet lovet fulgte med. Derfor ringede jeg og klagede, og fik straks en undskyldning og fik af vide det var deres forhandler der havde lavet en fejl og at jeg selvfølgelig skulle have mit sd kort, så det ville sende det med det samme. Dagen efter havde jeg også det. Super kundeservice. Jeg kan kun sige jeg er 100% tilfreds. De laveste priser, mere for pengene (sd kort var med i prisen og den var stadig lavere end andre billige netbutikker f.eks monatel eller goblue) lynhurtig levering, tingene er iorden, det er som det skal være og derfor vil jeg anbefale andre at købe hos Vesterbro Telecom.
God oplevelse
Efter undersøgelse af forskellige telebutikker på nettet faldt valget på Vesterbro Telecom.
Da der kun var to tidligere anmeldelser på Trustpilot, var det med en vis spænding at, der blev trykket på 'Køb' knappen.
Men der har ikke været nogen problemer og leveringen har været som skrevet - 1-3 dage. Bestilte søndag, modtog pakken tirsdag. Så det har helt klart været en hurtig ekspedition.
Der er dog én ting, som holder mig fra at give den sidste stjerne.
Man får en ordrebekræftelse, men ingen status herefter. Det ville være rart, hvis man kunne få en mail om ekspederet ordre.
Det skal dog ikke afholde mig fra og anbefale Vesterbro Telecom. Det har været en positiv oplevelse og jeg vil klart overveje Vesterbro Telecom næste gang, der skal købes en telefon e.lign.
Uheldigt forløb, men god og hurtig service
Bestilte c905 mobiltelefon hos butikken, som viste sig at have slør i slidermekanismen. Blev tilbudt at handelen skulle gå tilbage eller at få ombyttet telefonen til ny.
Den nye telefon blev defekt efter en måneds brug. Første reparation hos mobildoktoren.dk var uden effekt og herefter gik handelen tilbage og pengene blev tilbagebetalt til min konto indenfor en uge.
Det uheldige forløb blev reddet af at vesterbrotelecom.dk leverede god og hurtig service.
Mobildoktoren.dk der bruges til reparation af sonyericsson telefoner leverede dog ikke reparationen. De brugte desuden lidt over 3 uger på ikke at få telefonen repareret.
Rigtig god service
Dejlig overskuelig hjemmesider, gode priser og rigtig god kundebetjening når man kommer i butikken.....en sikker vinder, som leverandør af mobiler til mig og min familie fremover.