Vesterbrotelecom

Oceniono na 1 z 5

Min telefon gik i stykker og blev sendt til reperation hos Vesterbro Telecom, men jeg hørte aldrig fra dem, og jeg har aldrig set min telefon igen. Mails og telefon... glemt det, for de ignorere... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte 2 mobiltelefoner. På den ene var der dog kun engelsk tekst på. Ringede til dem og jeg kunne bare sende den retur og de ville betale for portoen. Arbejdede dog næsten lige ved siden af, så jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte telefonen den ene dag og havde den to dage senere,ringede for at få hjælp,og fik en meget behagelig og hjælpsom person,men det viste sig det var mig som ikke havde læst ordentlig,men ha... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun give Vesterbro Telecom den allerbedste anbefaling. En super proffessionel høflig behandling over tlf. og varen kom prompte. En udsøgt fornøjelse at handle hos dette firma og indehaver... Zobacz więcej

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super betjening og levering

Jeg ringede lige over, for at sikre mig, at der var nogen på lager. Jeg talte med en flik fyr, som oplyste, at det var der og de kunne sende den afsted samme dag, så jeg havde den næste dag.

21 sierpnia 2010

tak for en god service

Jeg kom forbi vesterbrotelecom og købte 2 telefoner. De var meget venlige. Mange af mine venner har købt deres mobil telefoner hos Vesterbro Telecom.
Besøg dem og se selv.

20 sierpnia 2010

Absolut verdensklasse

Jeg tager kontakt til firmaet, 17:30 - aftaler med en yderst venlig gut, at hvis vi laver ordren NU - så sørger han for vi har den i morgen. (altså idag)
Og sørme om den ikke også dukkede op med postdanmark. Helt fantastisk, og ikke nogen problemer der. (dog undrer det mig at der ikke bliver gjort opmærksom på at telefonen er tysk importeret.
Men hvad skal jeg da også bruge det til - jeg har købt en telefon ved et E-handelsgodkendt firma - og selvfølgelig med dansk købelov i ryggen, så halleluja.

8 lipca 2010

kan anbefales

jeg har bestikt 3 nokia 3720 og fik dem llige næste dag. De har e-mærket og det har meget betydning for mig og netkøb.

Udmærket

Vi har købet 2 Iphones som er never locked. Vi er meget tilfredse med telefoner samt den gode service vi fik.

Oceniono na 2 z 5

om'er

Varen kom mere end to uger for sent og var i forkert farve.

Oceniono na 3 z 5

Billig, men dog med fejl og forbehold.

Jeg købte en Nokia 2300 Classic og de var rent klart de billigste. Det var naturligvis en tysk telefon, som havde fået lagt dansk software på, men det var også at forvente til den pris og de skrev også på deres side at der var lagt dansk software på.

Leveringen forgik fint, den blev sendt efter 2 dage. Jeg bestilte dog en rød model, men fik en i sølv, så det trækker lidt ned.

Jeg valgte ikke at bytte den, da det var lige meget og det drejer sig om en telefon til 350 kr.

Dog er det bekymrede at de har smidt et E-mærke op på deres side og så er det fra en anden side og at der findes en vesterbrotelecom.com i e-mærke oversigten, men ingen vesterbrotelecom.dk

Sådanne ting skal på plads, før det kan blive en bedre score.

6 czerwca 2010

Købt 7 mobiltelefoner .... ingen problemer

vi har købt 7 mobiltelefoner hos Vesterbro Telecom de sidste 3 mdr. Vi har kun oplevet god service . Det står tydeligt på fderes hjemmeside ( Forsiden) at de køber deres mobilere fra forskellige lande. De fleste af forhandere har parallelleimporteret producter. Derfor er de billigere end andre.
Vi anbefaler dem .... besæg deres butik og I vil olpleve den bedste service.

19 marca 2010
Oceniono na 5 z 5

Rart at møedes med dem i butikken

min ven har købt en Nokia 3720 og kunne ikke finde ud af det med funktioner. De har brugt ca. 1/2 time på at vise ham hvordan den fungerer. De har været meget hjælpmsomme.

16 lutego 2010

super super ....

vi har bestilt 20 nokia 3720 til vores medarbejdere og fik dem dagens efter . vi har købt alle vores mobiltelefoner hos dem og INGEN PROBLEM...

30 stycznia 2010

ingen mobil

Man har bestilt en mobil, og den er ikke kommet, som mange andre også havde problemer med. De siger at de vil sende den hele tiden, men kommer aldrig

27 stycznia 2010
Oceniono na 1 z 5

Useriøs forretningsmetode og parellelimporteret produkt

Selve leveringen af telefonen gik meget hurtigt.
Mobiltelefonen var dog parallelimporteret, dvs. ved opdatering af softwaren kunne man ikke få dansk sprog igen. Telefonen blev sendt til dem, og det tog evigheder at få den igen, med mange useriøse undskyldninger på hvorfor den ikke kom. De reagerer ikke på mailhenvendelser. De lovede også at refundere fragtomkostninger hvilket ikke er sket. Jeg skal ikke købe noget der mere.

7 stycznia 2010
Oceniono na 2 z 5

For lang tid til levering.

Fik først varen (som var på lager) over en uge efter, at pengene var hævet fra min konto, og det var kun fordi vi blev ved med at rykke efter varen!

18 grudnia 2009
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej