Hurtig levering og så at man selv tænkte at det kunne være i post kassen , og ikke ved hovdedøren. Jeg er dog kedaf at jeg ikke kunne bestille flere bh'er
Bestilte over nettet og opdagede dagen efter at jeg havde kommet til at skrive jeg ville hente i butikken, jeg skrev at jeg havde lavet en fejl og om de kunne hjælpe, svaret var send din adresse så se... Zobacz więcej
Super gode produkter, super søde medarbejdere og hjælp med f.eks. at få lagt lange bukser op. Købte nye habitter her for ganske nyligt. Habit-buksebenene var for lange og de hjalp ved alle par... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har gennem tiden købt forskellige beklædning til både damer og herrer ved Venus og Mars XL og hver gang har det været en fornøjelse. De vedlægger en returlabel, som man først betaler for hvis ma... Zobacz więcej
- Sklep z odzieżą dla puszystych
- Sklep z dodatkami
BEMÆRK VENLIGST AT VIRKSOMHEDEN VENUS & MARS XL ER LUKKET
Rødovre Centrum 123, 2610, Rødovre
- info@venusogmarsxl.dk
- www.venusogmarsxl.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
God kvalitet .
God kvalitet .. Hurtig levering …der sendes Returlabel med ..nemt at sende retur hvis varen ikke skulle passe..
Det gjorde den denne gang ,.heldigvis . 😊
Pia
Hurtig og god service
De vedlægger en returlabel, som man først betaler for hvis man gør brug af den og det synes jeg er en god løsning i stedet for at have højere priser, men 'gratis tilbagelevering' som så mange andre butikker.
Fuldt tilfredsstillende service og…
Fuldt tilfredsstillende service og meget lækkert tøj.
Jeg har altid fået en god behandling
Jeg har altid fået en god behandling, i forretningen. Har aldrig prøvet at handle på nettet, det ligger ikke til mig normalt, men kan kun sige at,denne levering var perfekt, og venlig.👍👍
Super god oplevelse
Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering , bestilt sent eftermiddag og leveret næste formiddag. Produktet var perfekt, så intet at klage på.
Lynhurtig levering og den dejligste…
Lynhurtig levering og den dejligste vare, som desværre var for stor, så jeg måtte sende den tilbage. Her var der også super service, penge tilbage på kontoen dagen efter de modtog varen, så fantastisk service og jeg vil helt sikker gerne handle der igen.
Hej jeg var oppe for at finde tøj til…
Hej jeg var oppe for at finde tøj til begravelse og fest og hende der hjalp mig var sq ikke til noget gavn hun viser gammel tøj som er blå og hvis i ternet mønster det kan man sq ikke komme til begravelse i og flok vil tro jeg var sindsyg og i påstår i tøj til store mennesker hvor kunne jeg så ikke finde nogen bukser jeg kunne passe ja jeg spørger bare simpelthen så sætter jeg ikke min ben i den butik mere dårlig kundeservice og ingen forstand på tøj.
Mvh Alex Nielsen

Odpowiedź od Venus & Mars XL
Topkvalitet og service og lynhurtig…
Topkvalitet og service og lynhurtig levering- gode produkter 👍😀👍
Meget fin og hurtig service
Meget fin og hurtig service. Hjælpsomt personale
Der må have været travlt i julehandlen!
Jeg nåede ikke at få besked om, at varen var klar til afhentning førend jeg blev bedt om at evaluere min oplevelse.
Det var uheldigt timet. Også Ifht.julen, for det var en gave, jeg havde bestilt.
Jeg endte med at panikshoppe en anden julegave og kommer derfor til at returnere den vare, jeg bestilte hos Venus og Mars.

Odpowiedź od Venus & Mars XL
Altid en fornøjelse
Altid en fornøjelse at komme hos Venus og Mars.
Denne gang bestilte jeg fra nettet.
Præcis og hurtig levering 😃🤙
God hjemmeside og levering til aftalt…
God hjemmeside og levering til aftalt tid. Kan varmt anbefale Venus og Mars XL.
nem hjemmeside og hurtig levering
og fin t-shirt, så kan kun anbefale 😊