Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Är gråtfärdig. Beställde ved när det var som kallast utan att höra ett knyst. Tio dagar senare skulle den tydligen komma. Har angivit att vi bor tre trappor utan hiss över gården. Vedkillen har tidiga... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde veden den 26 oktober och fick hem den idag 3 november som utlovat. Trevlig chaufför som ringde innan han lastade av snyggt och prydligt där jag ville ha pallen. Har prövat annat vedföretag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kontaktade Vedkillen och bad om offert på fyra pall björkved i mitten av juli månad. Fick svar redan samma dag ang kostnad samt leverans i slutet av juli månad. Men pga en ombyggnad på vår fastighet k... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Drewno opałowe

Napisane przez firmę

Vedkillen.se erbjuder endast förstklassig torr björkved från Svenska skogar till marknadens bästa priser. Vi är idag en av de största leverantörerna och erbjuder alltid gratis hemleverans i Stockholm, Västerås, Uppsala, Enköping och Norrköping.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Allmänna reklamationsnämnden

Det verkar som att vedkillen har satt detta i system. Han låter sina kunder beställa, höjer priset och sedan levererar till de som beställt efter prishöjningen. Han bryr sig inte ett dugg om de kunder som försökte ha lite framförhållning och beställde i tid. Skamlöst som företag att bedriva sin verksamhet på det sättet.

När man kritiserar bolagets förfarande så hävdar han att det är så för alla vedbolag då det är så stor efterfrågan så att han ej hinner köra ut, detta är dock en sanning med modifikation. Jag ser här att det är fler kunder som beställt efter mig som verkar ha fått sin beställning i tid. Och hör och häpna, jag fick ved veckan efter när jag beställde från annan leverantör.

Jag har varit i kontakt med allmänna reklamationsnämnden och de sa att han troligtvis kommer att behöva betala mellanskillnaden på det nya köpet jag behövt göra för ett högre pris då vi har ett avtal (orderbekräftelse) som är dokumenterat på mail.
Jag råder er till att fylla i en anmälan på allmänna reklamationsnämndens, arn.se

Han är ingenting utan sina kunder och att utnyttja vår rädsla över att stå och frysa vid eventuella elavbrott eller att elpriserna är så höga att man hellre eldar är omoraliskt, enligt mig.

Ju fler vi är som anmäler desto svårare blir det för honom att komma undan med sitt beteende.

Till er som bara vill kunna beställa bra ved och inte orkar med att anmäla rekommenderar jag bättre leverantörer som tex. Vedab, Stockholms vedlager. T.o.m granngården har i nuläget bättre priser än den här skojaren.

15 września 2022

Anlita ej detta företag!

Likt tidigare recensioner så meddelade Vedkillen helt plötsligt en månad efter beställning att de inte levererade till vårat område pga brist på chaufförer. De sa att vi istället kunde hämta veden själva och då löste vi den transporten eftersom vi beställt via offert till oss och fem andra hushåll i grannskapet. Då svarade de istället att de kunde leverera om 1-2 månader vilket skulle ge ved i slutet av november och 3 månader efter beställning. Då hörde jag av mig till konsumentverket och det råder jag er andra att göra också.
Har ni inte fått veden ni beställt inom 30 dagar så har ni rätt att häva köpet, beställa från annat företag och få mellanskillnaden betald av det första företaget (Vedkillen)
Läs på konsumentverkets hemsida om "sen leverans av vara" och stå på er!! Inte ett ok företag!!
Vi fick till slut våran ved efter hot om konsumentköplagen men jag kommer aldrig att anlita detta företag igen.

10 września 2022

VARNING!!!!

VARNING!!!!! BESTÄLL INTE FRÅN DETTA BLUFFÖRETAG!!!!!!

Vi gjorde vår beställning precis efter sommaren via deras hemsida, får en automatiserad bekräftelse - och sedan hör man INGENTING, får INGA svar över huvudtaget via Mail och telefonnumret de angett går till en allmän växel där de inte ens har någon som HELST kontakt med Vedkillen och inte kan svara på NÅGRA frågor utan även de kan ENDAST hänvisa till vedkillens mailadress!!!!!!!

Vi har nu via Mail meddelat att vi häver beställningen, men inte heller det får vi något svar på!!!!!

19 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Varning, vedkillen är ett blufföretag

Kunder, varning för vedkillen. Han håller inte alls vad man kommer överens om. Ett riktigt skojarföretag. För den som orkar, läs om mitt ärende nedan.

Hej vedkillen.
Eftersom det inte kommer någon ved så cancellerar jag härmed min order.
Jag måste ändå säga att ni hanterat detta under all kritik, riktigt skitdåligt på ren svenska.

1. Jag beställer 160 säckar den 25juli och ni bekräftar ordern
2. Jag hör av mig några veckor senare hur det går, får svar att veden är på gång
3. Jag hör mig nån vecka senare igen, ni säger att ni behöver dela upp leveransen, vilket jag accepterar.
4. Nån vecka senare, fortfarande ingen ved och nu säger ni att ni kommer ha svårt att leverera över huvudtaget och ber mig kontakta annan leverantör.
5. Efter jag frågat vad som pågår så säger ni att priset gått upp…med 65%! Om jag betalar nya priset så kan jag få ved. Ni bryter alltså den redan bekräftade ordern med mig.
6. Jag är godtrogen och beställer 30 nya säckar för 65% dyrare och ni lovar leverans samma vecka. Trots att jag egentligen behöver 160 säckar ihop med grannen.
7. Veckan efter säger ni att den kommer nästa vecka.
8. Nu har det gått nån vecka till eller 2 och jag avbokar min vedleverans helt.
9. Jag får nu beställa dyr ved trots att jag fick orderbekräftelse på lägre pris redan i juli, innan priserna blev dyrare.

Hur tror ni att ni kommer ha några kunder i framtiden när ni behandlar en ganska stor kund såhär? Jag är så sjukt besviken på att ni behandlar kunder på det här sättet. I vilken annan bransch som helst hade ni inte haft några kunder kvar.
Jag brukar inte vara den som klagar i första taget men ni är så sjukt dåliga att jag måste säga vad jag tycker.

16 września 2022
Oceniono na 3 z 5

Hej , vänta o se , det blir nog bra

Hej ! tror han kommer att leverera ved , det tar sin tid bara , många som vill ha på en gång ... priset när man beställde i augusti måste ju gälla annars är det avtalsbrott ...vintern är inte här ännu ...

14 września 2022

Hej Tommy!
Du har helt rätt, självklart kommer vi att komma med veden men i år tar det längre tid än vanligt. Vi har ett extremt högt tryck detta år, aldrig har efterfrågan varit högre. Vi har anställt fler och skaffat fler lastbilar men vi räcker ändå inte till för att möta den stora efterfrågan.

Pga bristen på ved i allmänhet i hela Sverige så har priserna stigit varje vecka. Men självklart är det priset som du fått när du beställde som gäller för dig!

Vänliga hälsningar, Vedkillen

V A R N I N G

V A R N I N G Detta är ett blufföretag man får ingen VED !!!

13 września 2022

Hej Kurt!
Vad tråkigt att du känner så, som vi har meddelat innan har vi svårt att möta den stora efterfrågan just nu vilket resulterar i långa leveranstider.
Du kommer självklart att få din ved, men som vi nämnt tidigare så tar det mycket längre tid i år än vanligt.
Om du har några tankar eller funderingar får du gärna maila till oss så besvarar vi dig!

Vänliga hälsningar, Vedkillen

Fick ett ordernummer

Fick ett ordernummer. Sen helt tyst trots flera påstötningar. Trist.

12 września 2022

Hej Klas!
Vi får just nu extremt mycket e-mails varje dag, svårt att hinna svara på alla. Kan tyvärr inte hitta något mail från dig som inte är besvarat. Maila gärna igen ifall du har några funderingar så ska vi självklart besvara dem!

Vänliga Hälsningar, Vedkillen

Oceniono na 1 z 5

Så dålig stil och oseriöst agerande!

Så dålig stil och oseriöst agerande!
Vi gjorde en stor beställning för ca 1.5 månad sedan och fick en order bekräftelse. Men sen kom ingen återkoppling på 3 v, mailade och fick till svar att vi inte skulle vara oroliga, dom hade bara mkt att göra o lite svårt att hitta transporter för hemkörning.
När ytterligare 2 v gick och efter mkt ringande o mailande svarade dom och då fick vi till svar att dom tyvärr inte kunde leverera som lovat enligt beställning men att vi kunde få komma och hämta ( xx antal kubik) .Tack för den återkopplingen nu när all ved är slut eller finns till överpriser hos andra försäljare...så jä..a fult gjort.

6 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Girigt och oseriöst företag som struntar i kunder som beställt före sin massiva prishöjning.

Precis som tidigare recensioner så beställde jag för länge sedan, 1/8. Efter någon vecka kontaktade jag dem och fick besked att det finns gott om ved och att leverans sker i god tid till eldningssäsongen. Nu svarar de inte ens på mail och jag ser på era recensioner att de uppenbarligen struntar i de kunder som beställde innan de i stort sett dubblerade priset. De försöker mjölka ut varenda krona och agerar oseriöst och otroligt dåligt. Senast för fyra dagar sedan skrev de på sin Facebook att ved finns och att de kör för fullt. Att de inte skulle leverera till ditt område mer i år är bara svepskäl för att reservera veden till de som de kan skinna på mer pengar.
Vi har beställt från vedkillen många ggr tidigare och alltid varit nöjda, snabb leverans, bra ved, OK pris - men nu vill jag aldrig mer ha med dem att göra och kommer i resten av livet att beställa veden från någon annan. Ni förlorar i slutändan bra mycket mer än ni tjänar på denna girighet Vedkillen.

Jag har nu förlorat över en månad och kommer både få betala mer och ha svårare att få tag i veden tack vare er. Tack Vedkillen!!

Kommentar 220920: Jag ser att vedkillen kommenterat på en del av de som klagat men inte på mig. Uppenbarligen "lovar" de fortfarande att leverans skall ske till utlovat pris. Jag har nu snart väntat två månader, men tar gladeligen emot den utlovade leveransen från er om den sker snart. Det kommer dock fortfarande bli den sista leveransen jag beställer från er. Jag tror tyvärr att risken är större att jag blir träffad av blixten samtidigt som jag hittar en fyrklöver och ser en enhörning diskutera värdsläget med snömannen än att leveransen från er verkligen kommer att ske.

Uppdatering 221005:
I dag kom äntligen veden, men det krävdes upprepade hot om ARN för att de skulle ta notis om mig. De lovade först leverans tre dagar tidigare - vilket inte blev av, helt utan information om varför. Senare fick jag höra att orsaken var att veden tagit slut.
Till Vedkillens fördel är att de faktiskt bad om ursäkt och att det kändes genuint. Jag har full förståelse för att detta år varit kaotiskt för alla vedleverantörer. Det jag aldrig accepterat är att de nedprioriterade oss som beställde "billigt". Hade jag inte varit så bråkig och jobbig hade jag nog aldrig sett röken av någon ved *pun intended*

7 września 2022

Beställde ved den 14 juli

Beställde ved den 14 juli. I mitten av augusti frågade jag om när veden skulle levereras och fick svaret att det finns gott om ved men vi vet inte riktigt när vi kan leverera och det är fortfarande lång tid kvar till eldningssäsongen.
Den 7 september fick jag nytt besked, efter ytterligare påtryckning, att vedkillen inte levererar till mitt område denna säsong. Det hade man ju gärna velat veta redan den 14 juli. Så dåligt!

7 września 2022
Oceniono na 2 z 5

Utebliven leverans ?!?

Beställde ved i slutet av juli och har fortfarande inte fått någon leverans. Beskedet jag fått är att leverans är åtm 1 månad bort - om de har någon ved kvar då. Är förvånad över att läsa recensionen nedan... leverans nästa dag. Låter som ett skämt.

31 sierpnia 2022

Odpowiedź od Vedkillen

Skicka ett mail till leverans@vedkillen.se så ska vi se vad som har hänt med din leverans.

Fin ved, enkel process

Leverans ca 3 veckor efter beställning, och hade inte chauffören lastat av hos grannen istället för hos mig hade allt varit perfekt! (han erbjöd sig att vända och åtgärda misstaget men jag sa att jag kunde ta det). Fakturan kom sen och den stämde mot orderbekräftelsen.

26 sierpnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Beställde ena dagen, fick levererat dagen efter. Bra jobbat!

6 sierpnia 2022

Odpowiedź od Vedkillen

Tack för din fina recension! Vi önskar dig en härlig och varm vinter😊

Oceniono na 5 z 5

Fick 30 st säckar med björkved på en…

Fick 30 st säckar med björkved på en pall.
Enkelt att beställa🙂
Leveranstiden var på ca 2 veckor👍
Enkelt och smidigt.
Rekommenderas varmt⭐️

31 maja 2022

Odpowiedź od Vedkillen

Hoppas du är nöjd med veden, Vi önskar dig en härlig och varm vinter!

Oceniono na 5 z 5

Extremt snabb och felfri leverans

Tjänsten är väldigt enkel att använda, jag beställde på förmiddagen och på eftermiddagen var leveransen på plats, faktura dagen efter. Exemplariskt, har handlat hos Vedkillen i flera år och det har alltid fungerat perfekt, men den senaste leveransen slog rekord i snabbhet. Själva veden håller också mycket hög kvalitet.

4 kwietnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Omöjliga att få kontakt med

Efter 1,5 månad, fortfarande ingen ved. Vi ringer, mailar, skickar sms och meddelade på messenger, inget svar. Efter hot om anmälan läser dom plötsligt mitt mail och erbjuder leverans nästa dag med extraved som kompensation. Lämnar veden i ösregn,men ingen extraved. Efter många mail, däribland ett där dom hotar med inkasso ger dom sig och går med på att justera fakturan. Men när fakturan kommer är den inte justerad. Ytterligare mail från mig resulterar i ett avdrag på 170 kronor på ursprungligt belopp 4999 kr. Pinsamt. Vill verkligen varna för detta företag.

23 lutego 2022

Värdelösa

Vedkillen har fortfarande inte levererat den ved jag beställde i november. De skriver i sina leveransvillkor att de normalt levererar inom en vecka. De svarar inte på mail. Deras så kallade växel ger absolut ingenting, kan inte svara på frågor om leverans och ringer inte tillbaka. Värdelös tjänst med andra ord.

21 grudnia 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej