Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben voor een eenmalige container reiniging gekozen. De volgende dag werd ik gebeld door een keurige dame, die de planning doorgaf en vroeg naar de vindbaarheid van de container. Daarnaast had z... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf. Ondanks een contract met vaste dagen voor het schoonmaken van onze bak, wordt dit regelmatig vergeten. Ook afspraken om de groene bak de volgende dag alsnog... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik vind vccs een betrouwbaar bedrijf. Container wordt goed schoongemaakt, helaas juist minder vaak in de warme zomermaanden vanwege vakanties. Meldingen. En bevestiging zijn fijn.enkele keer gaat t m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I've been a VCCS client for 7 years and have never had a second thought. Just last week the lids of the green containers were left open after the garbage truck came. Then I could see right away the... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi kontenerowe

Napisane przez firmę

Wij staan altijd voor u klaar! Nare geuren en hardnekkige afvalresten in uw vuilcontainer? Bespaar uzelf de tijd, energie en ergernissen die gepaard gaan met het reinigen van uw containers: schakel VCCS in! Sinds 1998 reinigen wij restafval-, GFT- en DUO-containers op grondige en milieuvriendelijke wijze voor particulieren, bedrijven en organisaties. Vincent Container Cleaning Services reinigt uw container met een biologisch afbreekbaar middel en schoon water, dat door onze wagens direct weer afgevoerd wordt. Zo is onze oplossing niet belastend voor het milieu en heeft u een schone en fris ruikende container!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 1 z 5

Ik schrijf niet snel reviews maar zo slecht als dit….

Ik schrijf niet snel reviews, maar zo slecht als dit bedrijf is heb ik nog nooit meegemaakt. Het begon redelijk goed, kliko werd maandelijks gereinigd, niet heel goed en de buitenkant werd niks mee gedaan maar het was voldoende zodat de kliko niet al te vies werd. Maar sinds juni dit jaar is het alleen maar drama.
Ze zijn geen een keer meer langs geweest, je kan contact blijven zoeken maar krijgt 0 gehoor, ondertussen incasseren ze wel al het geld en geven ze niks terug.
Op dagen wanneer er geen leging of reiniging gepland staat rijd hun busje doodleuk door het dorp en doet dan een brief in de brievenbus dat de kliko er niet stond.

Ik vindt het onvoorstelbaar dat dit bedrijf nog bestaansrecht heeft.
Laat dit een waarschuwing zijn voor alle potentiële nieuwe klanten, ga niet met dit bedrijf in zee. Hoe mooi de praatjes ook zijn en hoe goed de prijs ook is, het is pure oplichting op dit moment.

6 listopada 2025

Beste Brent,

Dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening niet naar wens is verlopen. Wij willen graag benadrukken dat wij zeker geen oplichters zijn. Het is nooit onze bedoeling om onze klanten te frustreren.

We vragen altijd vriendelijk om de container tot 20:00 uur buiten te laten staan, zodat we deze kunnen reinigen. Als de container eerder wordt binnengehaald, kunnen we helaas geen reiniging uitvoeren.

Wij nemen uw feedback serieus en komen graag met u in contact om te zorgen dat dit probleem wordt opgelost. U kunt ons bereiken op alle werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur via e-mail of telefoon.

Oceniono na 1 z 5

Waardeloze communicatie, slechte reiniging maar wel blijven innen

Waardeloze communicatie, fouten maken mag maar consumenten misbruiken niet!!!
Binnen drie maanden na het afsluiten van ons abonnement al 4 klachten gehad: ofwel geen schoonmaak gehad ofwel niet goed gereinigd. Abonnement opgezegd en krijg doodleuk te horen dat ik mij aan mijn verplichting van het jaar contract mag houden. Consument moet zich netjes houden aan het contract, maar het bedrijf zelf mag doen en laten wat hij wil. Het feit dat ze ook niet reageren op mijn e-mails vind ik schandalig!

29 października 2025

Beste,

Dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening niet naar wens is geweest. Dit is absoluut niet onze bedoeling en wij nemen uw opmerkingen serieus.

Wij streven er altijd naar om binnen één werkdag te reageren op e-mails en berichten. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

We komen graag met u in contact om de situatie op te lossen en ervoor te zorgen dat uw containerreinigingen correct worden uitgevoerd.

Slecht bedrijf!

Slecht bedrijf!
Helaas is van de 3x reinigen geen 1x goed gegaan.
Steeds moet ik er achter aan mailen om nieuwe afspraken te maken omdat ze het vergeten zijn.
Daarnaast is de bak niet heel goed gereinigd.
Het contact is ook slecht. Ik wacht nu al 4 dagen op een reactie omdat ze het weer vergeten zijn te legen.
Ze reageren ook bijdehand en helemaal niet begripvol.
Ik wilde mijn service eindigen en geld terug vragen maar dat doen ze niet.
Dus ik voldoe aan mijn plichten van betaling maar zij niet in plichten van service bieden.
Heel slecht bedrijf. Ik raad het niemand aan.

2 września 2025

Odpowiedź od Vccs

Bedankt voor uw review! Wilt u contact met ons opnemen? We bespreken het graag en zoeken samen naar een passende oplossing, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u straks een 5-sterrenervaring heeft. U kunt ons elke werkdag bereiken via telefoon, e-mail of de chat op onze website.

Oceniono na 1 z 5

Beloven en veel flauwe onware beloftes.

Beloven en veel flauwe onware beloftes.
Je sluit een abonnement af en verwacht dat het bedrijf vccs zijn leveringsvoorwaarden nakomt. Niets van dit alles.na vele correspondentie en telefonisch contact en na de bekende valse en flauwe excuses en beterschap belovende correspondent uiteindelijk restitutie gevraagd van het abonnement geld. Helaas geven ze natuurlijk niet thuis. Waarschuwing ga niet met dit bedrijf in zee. Het riekt naar oplichting.

27 października 2025

Oceniono na 1 z 5

Ik ben zeer ontevreden over de service.

Ik ben zeer ontevreden over de service.
Het is in nog geen half jaar tijd al minstens 4 keer voorgekomen dat zij de bak (met excuus kapotte auto of ziek personeel) op een andere dag schoon komen maken of dat het zelfs weken uitgesteld wordt.

16 października 2025

Vaak niet gereinigd

Regelmatig wordt onze container niet gereinigd. Op vrijdag aan de weg en als je er achteraan gaat soms pas dinsdag gereinigd. Als het een keer gebeurt kan, maar de hoeveelheid keren is niet meer op 1 hand te tellen. Waardeloos

17 października 2025

Oceniono na 2 z 5

Om te huilen zo slecht

Na een prima eerste jaar is het sinds de verlenging van het abonnement echt om te huilen. Sinds de zomer is onze gft bak 1 keer schoongemaakt en zijn alle andere reinigen gemist. De communicatie hierover komt niet aan en zodra je contact met ze zoekt, komt er geen enkele reactie. Ik ben ondertussen al een week bezig om contact te krijgen met ze en ik heb welgeteld 1 mailtje gehad. Hierin werd gevraagd om mijn adres en hierna niets meer. Het is echt schandalig.

3 października 2025

Geen eens 1 ster waard

Geen eens 1 ster waard! Dit bedrijf komt aan je deur met de vraag of je tevreden bent over een concurrent van hen. Dit zijn wij niet, vanwege niet komen opdagen op een reinigingsdag. ‘Ja mevrouw, dit is een bekend verhaal, wij laten het tegenovergestelde zien’. Wij zijn overgestapt naar VCCS tot grote spijt. Wat een ballentent! De eerste 3 keer zijn ze netjes geweest en daarna niet meer. Geen compensatie niks is mogelijk, gezien je al betaald hebt voor een jaar. Jouw reiniging inhalen kan ook niet vanwege een vaste planning. Wat een drama dit bedrijf, wees gewaarschuwd als zij bij je aan de deur staan met een praatje pot verhaal!

1 października 2025

Oceniono na 3 z 5

Een heel jaar vooruitbetaald voor…

Een heel jaar vooruitbetaald voor containerreiniging, maar er is geen enkele keer iemand geweest. Hun eigen fout (e-mailadres verkeerd genoteerd), maar toch weigeren ze restitutie of compensatie. Zo is het natuurlijk makkelijk geld verdienen zonder service te leveren. Erg teleurstellend en absoluut geen aanrader.

Als ik een cijfer/ ster kan geven is 0!

Na klachten ingediend werd ik voor de helft van het jaarlijkse bedrag terug betaald.

29 września 2025

Odpowiedź od Vccs

Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te horen dat uw ervaring niet naar wens is geweest. We begrijpen dat de situatie frustrerend was, en we hebben inmiddels stappen ondernomen om de klacht op te lossen. We willen graag met u in contact blijven om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid wordt afgerond. U kunt ons elke werkdag bereiken via telefoon, e-mail of de chat op onze website, zodat we alles verder kunnen bespreken en oplossen.

AFrader, aanfluiting

Na een goed begin, ging het helemaal mis. De ene na de andere reinigingsdag werd gemist. Telkens weer melding hiervan gemaakt en na 3x mailen en bellen ging het een aantal keer goed omdat de container actief afgemeld moest worden. Toen dit weer werd ingetrokken, begon het weer van voor af aan. Geen reiniging en telkens gemeld. De klantenservice is vriendelijk maar niet effectief. Ze beloven wel, maar er gebeurt niets. Het abonnement is vooraf betaald en dit geld zijn we dus kwijt. Ik raad iedereen aan een bedrijf te zoeken die zijn woorden WEL kan waarmaken. Wat een aanfluiting is dit. Een absolute AFrader.

26 września 2025

Waardeloos !!!!!!!!

19 września 2025

Ongelofelijk onbetrouwbaar

Ongelofelijk onbetrouwbaar. Container wordt 9 van de 10 keer niet gereinigd. Ik sta erbij terwijl ze mijn container gewoon voorbij rijden. Ik ga zelf wel schoonmaken. Heel vervelend voor de mensen van de klantenservice want die doen hun uiterste best.

5 września 2025

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. Komt afspraken niet na en je kan niet het contract tussentijds beëindigen omdat ze voor 1 jaar in 1 keer afschrijven

17 września 2025

Geen betrouwbare dienst

Geen betrouwbare dienst. Van 12 weken contract per jaar, na 8 maanden zijn ze er twee keer langskomen. Chantage is dat, geen service.

Herhalend excuses aangeboden en zogenaamd herhaling gepland wat ook niet is nagekomen.

9 września 2025

Zeer ontevreden!

Zeer ontevreden!

Ik heb een abonnement afgesloten voor 3 containers, restafval,plastic en gft. Dit afgelopen kalenderjaar zijn mijn containers 6 keer niet gereinigd. Je kunt een mail sturen maar je krijgt iedere keer een standaard mail terug. De laatste weken komen ze een dag na legen de reiniging doen, althans dat beloven ze…. De container moet dus langer langs de straat staan wat vervelend is voor de buren maar ook dat je je afval niet kwijt kunt. Maar goed, in mijn geval zijn ze sowieso niet geweest! Waardeloos ! Ik sluit geen nieuw abonnement meer af bij dit bedrijf. Bovendien wil ik mijn geld terug voor de niet verleende diensten.

9 września 2025

Blijft in gebreke

Abonnement afgesloten op basis van: de reiniger rijdt achter de vuilniswagen aan. Tot op heden is dit nooit gebeurt, als het plaats vindt is het om 20:00 of de volgende dag. Nu hoor ik net dat t weer een dag , dus 2 dagen, wordt uitgesteld. Buitenkant wordt niet meegenomen. Kortom afrader.

4 września 2025

NIET AAN BEGINNEN

Gelijk de eerste twee keer achter elkaar niet op komen dagen. Tweede keer zelfs zonder bericht.

Opgezegd en wil nooit meer iets met deze partij te maken hebben.

7 sierpnia 2025

Service is just terrible

Service is just terrible. Either awful cleaning or not even cleaned at all. Total waste of money and do not fall into this trap, like I did. Once you write to them, they just put generic answer.

28 lipca 2025

Oceniono na 2 z 5

Bakken worden vaak niet schoon gemaakt.

Ik had eerst een ander bedrijf en op een gegeven moment werden om de haverklap de bakken niet gereinigd, strontvervelend. Je betaalt ergens voor en ze doen het gewoon niet. Toen ben ik naar VCCS overgestapt. Het 1ste jaar werden de bakken op tijd en redelijk goed schoongemaakt, het 2e jaar werden de bakken bijna nooit schoongemaakt (andere medewerker?) en het 3e jaar nu worden de bakken wel weer vaker schoon gemaakt, maar de kwaliteit van schoonmaken is niet meer je van het. Nu zit ik weer met een niet schoongemaakte GFT bak, lekker in de zomer…. Ik zit te denken om deze ook maar op te zeggen. Hoe moeilijk kan het zijn om je werk goed te doen, waar je voor betaald wordt.

25 lipca 2025

Oceniono na 1 z 5

Herhaaldelijk niet komen opdagen en/of…

Herhaaldelijk niet komen opdagen en/of container niet gereinigd met een of andere smoes. Voor de overname door VCCS nooit last van gehad

15 lipca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej