Kontakt z firmą - na 6+. Bardzo przyjaźnie nastawieni na klienta. Poprosiłam, że względu na stan męża, aby paczka dotarła już w sobotę.....i proszę.... mówisz i masz. Klient jest tutaj na pierwszy... Zobacz więcej

Zamówiłem złożyłem w VF bo było najtaniej, dodatkowo zgarnąłem fajne gratisy. Paczka wyruszyła do mnie niemalże natychmiast po opłaceniu zamówienia i jej zawartością mogłem cieszyć się już następnego... Zobacz więcej

Poruszanie się na stronie VapeFully jest bardzo przejrzyste i intuicyjne, bez żadnych utrudnień znalazłem produkty, które mnie zainteresowały, dodatkowo w świetnej cenie dzięki kilku rabato to wszystk... Zobacz więcej

1. Na miejscu 1. wśród 1 najlepszych firm w kategorii Sklep z e-papierosami i akcesoriami
  2. Na miejscu 2. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Sklep z akcesoriami do aromaterapii

O VapeFully

A range of almost 100 vaporizers ✔ Best price guarantee ✔ Quick and free delivery ✔ Full discretion ✔ 30-day money back guarantee!

💚 OUR MISSION

We are in love with vaporisation! VapeFully service is a perfect example of a combination of passion and business. We are true lovers of vaporisers and we recommend them to anyone, not only in our professional, but also in private life. Since 2011 we’ve been constantly bringing that vision to life, delivering the best available devices, at affordable prices and with an excellent service.

💚 WE WANT YOU TO BE HAPPY

We are pros and we are happy to help you choose the right equipment. We had to choose our first vaporiser, too and we know it’s not an easy task. Not everyone feels like spending time on reading long descriptions of the specifications of all the devices – and there are a lot of them. Portable or stationary? Powered with gas or electricity? With regulated temperature or not? If you have no previous experience using vaporisers, we know that the choice of the equipment can give you sleepless nights. That’s why we are at your disposal – contact us via chat, e-mail or by phone.

We’ll be happy to help you choose the perfect device for you. We will answer all the questions you have and we will point out the differences between various units. Feel free to ask!

💚 From VapeFully with 💚

4,6

Doskonała

2 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

4,6

Najlepszy sklep pod słońcem i nie…

Najlepszy sklep pod słońcem i nie tylko. Fachowa ,kompetentna obsługa gotowa pomóc z każdym problemem który dotyczy szeroko pojętej waporyzacji. Znalazłem w innym sklepie interesujący mnie waporyzator który był tańszy niźli na VapeFully. Napisałem na messenger z zapytaniem czy możliwe jest zakupić tenże produkt w cenie którą oferuje konkurencja...W przeciągu kilku godzin dostałem kod do zakupu w niższej cenie. Waporyzator już zakupiony. Dzięki VapeFully 👏. Polecam wszystkim ten sklep 👍

23 kwietnia 2024

Bardzo dobra i żetelna obsługa

Widziałem gdzieś reklamowany ten młyneczek i spodobał mi się. Czy się zastanawiałem podczas zakupu...nie nie nie od razu było klik i zamówione. Rozmowa telefoniczna z obsługą była wyśmienita, wszystko zostało mi wyjasnione. Polecam bardzo.

19 kwietnia 2024

Fantastyczne doświadczenie zakupowe i niezwykła Obsługa Klienta!

Moje doświadczenie zakupowe w sklepie Vapefully było absolutnie fantastyczne! Po kilku początkowych trudnościach, z którymi się spotkałem, Zespół Obsługi Klienta szybko i profesjonalnie rozwiązał moje problemy. Otrzymałem dokładnie to co chciałem, pomimo trudności z dostępnością towaru a także wraz z miłą obsługą i błyskawiczną dostawą. Dodatkowo, otrzymałem gratisowy dodatek, co było miłym zaskoczeniem i sprawiło, że czułem się naprawdę doceniony jako klient.
Moje wrażenia są absolutnie pozytywne, a zaangażowanie zespołu obsługi w zapewnienie zadowolenia klienta jest naprawdę godne pochwały.
Bardzo polecam sklep Vapefully każdemu poszukującemu wysokiej jakości produktów oraz doskonałej obsługi klienta. Dzięki! 420 :)

17 kwietnia 2024

Powyżej oczekiwań

5 gwiazdek za możliwość modyfikacji zamówienia po opłaceniu i przemiłą obsługę :) Serio, myślałem, że nic się nie da zrobić, a tu cyk, dało radę :)

16 kwietnia 2024

Kultura

Kultura, profesjonalizm, atrakcyjne promocje i piękna atmosfera. Polecam :)

3 kwietnia 2024

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, szeroki wybór produktów, sprawna i miła obsługa na linii w razie pytań lub pomocy. Polecam

2 kwietnia 2024

Niespotykanie dobra obsługa

Bardzo dobra i sprawna obsługa - zamówienie został bardzo szybko zrealizowane i wysłane. Poza tym obsługa klienta sprawia wrażenie, jakby mu zależało na kliencie - jakieś porady, informacje co do zakupionego produktu, coś co normalnie byłoby bezwartościowym newsletterem, tutaj jest miłą, ciekawą i uczącą informacją

1 marca 2024

Polecam sklep

Świetny doradca produktowy bardzo miły, cierpliwy i fachowy człowiek. Z uwagi na to że to nie mój pierwszy wapek pan Michał trafił w punkt !!!

29 lutego 2024

To już mój kolejny zakup w VapeFully

To już mój kolejny zakup w VapeFully i na pewno nie ostani. Po pomocy Vapomaniaka w dobraniu sprzętu do moich potrzeb, w VapeFully dostałam sprzęt w najlepszej rynkowej cenie. Bardzo miła obsługa, fachowe porady, bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam szczególnie tym, którzy zaczynają swoją przygodę z waporyzacją.

19 lutego 2024

"TinyMight 2: Nowa era w waporyzacji"

Na pewno! Tinymight 2 jest doskonałym wyborem dla osób poszukujących wydajnego i przenośnego vaporyzatora. Jego szybkie nagrzewanie, regulowana temperatura i wyjątkowa jakość pary sprawiają, że jest to solidna opcja dla wielu użytkowników. Sklep Vapefully oferuje wysoką jakość obsługi i szybką dostawę, więc zakup vaporyzatora Tinymight 2 z ich platformy to pewny krok w kierunku satysfakcji z zakupu.

21 lutego 2024

Nie liczą się pieniądze, liczą na zadowolonego klienta

Świetny kontakt z firmą, ta firma nie chce tylko zarobić na sprzedaży urządzenia, chce Ci dać to czego potrzebujesz i dba o to by wszystko było w jak najlepszym porządku. Mieszkam w Holandii duzo zeczy tam kupuje, mogli by się uczyć od tej firmy jak postępować z klientem:) polecam w 100%

16 lutego 2024