Duidelijke communicatie en snelle levering. Enige punt van kritiek is de levering via.B post ze bellen aan ik doe de deur open postbode weg en het pakje ligt op de grond. Gelukkig waren wij thuis a... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb via mail contact gehad na 45minuten bericht wat ik nodig had , meteen besteld en 2 dagen later netjes afgeleverd 👍👍Alleen de watsup duurt eigenlijk wat lang als je wat wilt vragen , iets om... Zobacz więcej
Een paar nieuwe mtb schoenen gekocht van Nordwave na enkele weken werkte de sluitingen niet goed meer. Mocht ze terug in ruilen en kreeg een paar nieuwe . Prima service van van Eyck Sint- Pauwels e... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Van Eyck Sport: Fietsen, accessoires & kledij kopen online - Geniet van voordelige prijzen & snelle levering. Fietsen, accessoires en kledij, dat bestel je bij Van Eyck.
Dane kontaktowe
Gentsesteenweg 89, 9300, Aalst, Belgia
- +3253781278
- info@vaneycksport.com
- www.vaneycksport.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 5% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
top klantenservice
Ik wil graag een speciaal woord van dank richten aan Louis van Van Eyck Extra voor zijn uitstekende service en betrokkenheid.
Na een erg vervelend voorval waarbij mijn pakketje (met een nieuwe bril) aan mijn voordeur werd afgeleverd maar vervolgens gestolen werd – zonder enige handtekening of aftekening van ontvangst – liet Bpost het volledig afweten. Ondanks hun fout weigerden ze verantwoordelijkheid te nemen of zelfs maar een oplossing te bieden.
Gelukkig kon ik rekenen op Louis. Hoewel dit absoluut niet zijn fout was, noch die van Van Eyck Extra, heeft hij het dossier meteen ernstig genomen en de verantwoordelijkheid op zich genomen. Dankzij zijn inzet en klantgerichte aanpak heb ik ondertussen een nieuwe bril ontvangen.
In tijden waar klantenservice vaak te wensen overlaat, maakt iemand als Louis écht het verschil. Dikke merci!
Van Eyck Sport levert top kwaliteit aan…
Van Eyck Sport levert top kwaliteit aan de scherpste prijs. Na de continental 5000 S TL(2x) bestelde ik de zomeractie Michelin Power Cup TLR 25mm (2x). Beide zijn aan elkaar gewaagd, rolweerstand, comfortabel, wegligging, drukhoudend en makkelijke montering. Tot nog toe geen enkele keer lek.
Producten betaald maar niet ontvangen
Producten besteld en meteen betaald. Na 10 dagen nog niets geleverd of gehoord, reageren ook niet op mails. Volgens de website zijn producten nochtans geleverd binnen de drie dagen of de klant wordt op de hoogte gebracht indien ze niet op voorraad zijn. Communicatie onder nul.
een lichte robuuste helm
een lichte robuuste helm. Een kleinere maatvoering, dus neem gerust 1 maat groter dan je gewoon bent (je kan nog altijd 'finetunen' ;-) )
Enorm snel geleverd
TELEFOONCONTACT VAN EYCK
Ik probeer VAN EYCK telefonisch te contacteren .
GEWOON HOPELOOS !!!!!!!!!!!!!!!!!
Reactie op uw antwoord ;
MIJN MAIL NAAR U KRIJGT OOK GEEN ANTWOORD !!!!

Odpowiedź od Van Eyck Sport
zeer tevreden van de service
zeer tevreden van de service, bedankt team Van Eyck Sport
Correcte bestelling mooi op tijd…
Correcte bestelling mooi op tijd geleverd
Commande en ligne facile et excellent…
Commande en ligne facile et excellent prix. Livraison rapide et correcte.
1 étoile est encore de trop.
1 étoile est encore de trop.
Problème dans la livraison, l’article est retourné à la société.
Plusieurs mails avec 2 ou 3 réponses me disant qu’on allait me contacter, puis une vingtaine d’appels téléphoniques sans jamais avoir d’interlocuteur, il a fallu près d’un mois pour enfin avoir mon article.
Gemakkelijk besteld en snel geleverd.
Gemakkelijk besteld en snel geleverd.
Wordt goed opgevolgd via mails.
Absolutely dissatisfied
Absolutely dissatisfied! My order hasn't arrived yet, yet the payment was debited! PostNL hasn't received the package from Van Eyck Sports yet, and after an initial email contact last week, there's been no further response and no refund! Not a trustworthy store, and I've been patient for over 10 days! I'm curious to see how things continue! I don't recommend it yet, but maybe everything will work out; hope dies last!
Product is goed en efficient
Product is goed en efficient, levering was correct.
Livraison rapide et matériel de…
Livraison rapide et matériel de qualité. Je recommande ce site.
Duidelijke website vlotte afrekening en…
Duidelijke website vlotte afrekening en 1 tot 2 dagen later thuis geleverd.
Prima
Livraison rapide
Livraison rapide , article conforme et à un prix intéressant.
Livraison rapide et matériel de…
Livraison rapide et matériel de qualité. Je recommande ce site.
Commendé le mardi et reçu le lendemain…
Commendé le mardi et reçu le lendemain matin via Bpost.
Overzichtelijke website
Overzichtelijke website, je kan gemakkelijk een bestelling plaatsen en twee dagen later hadden we de banden al. Top service, top kwaliteit
Doświadczenie Trustpilot