Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ich habe kürzlich Winterstiefel bestellt und musste sie leider retournieren, ich habe mich auf der Homepage in einem Chat nach dem Ablauf erkundigt. Mir wurde erklärt ich könne es bei einem beliebig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik schrok eerst van de reviews hier, nadat ik mijn bestelling had geplaatst bij Van Arendonk (was voor mij een onbekende website). Door de sneeuw drukte duurde mijn bestelling wat langer door post... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Oplichters zijn jullie! Pakket is - ondanks dat ervoor getekend zoumoeten worden - op afgeleverd gezet door PostNL. Gelijk gemeld bij Klantenservice van Van Arendonk. Wilden geen onderzoek starten omd... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Bufet na przyjęcie dla dzieci

Napisane przez firmę

Een actief kinderfeestje met pizza's versieren en onbeperkt limonade? Bij Van Aren beleef je een onvergetelijk verjaardagsfeest!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

2,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Bizarre verzendkostenregeling

Wat een vreemde manier van omgaan met verzendkosten heeft Van Arendonk zeg. Als koper wordt je benadeeld omdat je bij het houden van een bestelling meer (verzend)kosten betaalt dan bij het retourneren van alles.

Ik heb meerdere paren schoenen besteld en betaal daarvoor bijna 7 euro verzendkosten. Als ik besluit om alles te retourneren betaal ik 4,95 retourkosten, maar worden de verzendkosten vergoed. Als ik echter producten hou, betaal ik zowel de retourkosten maar ook de 7,- euro verzendkosten! Hoe krom is dat?

Kijken kost dus 4,95, maar kopen bijna 11,- euro extra! Dat is natuurlijk de wereld op zijn kop.

30 czerwca 2021

Arendonk online schoenen besteld

Bij Arendonk schoenen besteld, helaas kreeg ik de verkeerde kleur schoen geleverd. Na telefonisch contact te hebben gehad is er gelijk nieuw paar opgestuurd. Medewerker vroeg mij om nog even de maat te checken zodat ik juiste maat schoen kreeg, mocht mijn eigen maat niet lekker zitten. Daarna keurig een mail gekregen met de nieuwe track en trace. De volgende dag nieuwe schoenen binnen gekregen. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling en klantenservice.

4 marca 2021
Oceniono na 5 z 5

Super snelle levering van prachtige Dr…

Super snelle levering van prachtige Dr Martens. Die een dag na mijn bestelling onder de actie van 20,- korting bleken te vallen. Na prettig contact met de klantenservice kon ik een mailtje sturen met daarin bestelnummer en mijn reknr.
Na een dag stond het bedrag alweer bijgeschreven op mijn rekening.
Bedankt voor jullie snelle en vriendelijke service!

7 stycznia 2021

Niet bestellen

Contact gehad met de klantenservice omdat ik niet snapte waarom er nog een bedrag open stond op Klarna na het retourneren van mijn producten. Kreeg een arrogante reactie of ik de retourvoorwaarden niet goed had gelezen. Vinger leggen dat het dus mijn fout is dat ik het niet snapte. Jammer dat er niet gewoon een vriendelijk iemand de telefoon opneemt die het even goed uit kan leggen. Hierdoor zal ik ook zeker geen schoenen meer aanschaffen en daarnaast erg jammer dat de retour kosten volledig voor de klant zijn tenzij je de schoenen op andere webshops ook aan kan schaffen waarbij je geen verzend kosten hoef te betalen.

Conclusie: niet bestellen op deze webshop

5 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Leuke schoenen en fijn geholpen.

Wat een mooi aanbod heeft Van Arendonk. In de webshop goed geholpen en schoenen helemaal naar mijn zin!

Odpowiedź od Spam Account

Goed om te horen Vera. Dank voor je review.

TOP!!!

Super shop! Mooie merken, perfect geleverd en vriendelijke klantenservice!

Odpowiedź od Spam Account

Dank voor je compliment Sandra!

Super! Erg tevreden!

Super! Heel tevreden! M'n bestelde schoenen binnen drie werkdagen in huis, zoals staat vermeld op de website. Super! Ik ben erg tevreden en kom zeker nog eens terug bij Van Arendonk.

Odpowiedź od Spam Account

Tot snel en dank voor je beoordeling Esmee!

Oceniono na 1 z 5

Hier geen schoenen kopen!!!!

Hele slechte ervaring met deel van vanarendonk; p'leisure in de herestraat. Schoenen gekocht die niet goed waren, communicatie met de medewerkers is heel slecht. Tot 3 maal toe beloofd om wat te horen, tot 3 maal toe niks gehoord van het bedrijf. Hele slechte service en echt geen aanraden. Ik raad iedereen aan om deze winkels te ONTWIJKEN!!!!!!! Had ik deze website maar gecheckt voordat ik naar de winkel was gegaan.. 180 euro weg

19 marca 2020

Odpowiedź od Spam Account

Je schrijft een review over P 'leisure in de Herestraat. Deze pagina gaat over van Arendonk dus je haalt wat zaken door elkaar.

Oceniono na 1 z 5

Vraag om informatie voor reparatie van…

Vraag om informatie voor reparatie van Dubarry laarzen. Krijg alleen als antwoord dat men geen zaak in Sappermeer heeft, maar toch wel aan de Herestraat in Groningen, maar krijg helemaal GEEN antwoord op mijn echte vraag. Dom Dom.

21 października 2019

Odpowiedź od Spam Account

Dag. U kunt voor uw vraag het beste zich richten tot onze winkel. Trustpilot verzamelt reviews aangaande de webshop en betreft niet onze fysieke winkel.

Slechte service

Slechte service, order is geannuleerd zonder overleg. Ik zou de schoenen nogmaals willen bestellen maar ze willen niet meer leveren omdat het model niet meer in de sale is?! Had betere service verwacht van dit bedrijf.

2 września 2019

Odpowiedź od Spam Account

Dag Niels. De order is geannuleerd en dit is gemeld aan je per e-mail omdat je telefonisch niet bereikbaar was. We hebben je ook nog een ander aanbod gedaan, maar helaas kon je je hier niet in vinden. We zijn erg service-gericht , maar kunnen helaas geen ijzer met handen breken.

Geweldige service

Wat een geweldige service! Ik had een aantal maanden geleden hele mooie gympen gekocht via de webshop. Helaas ging er een schoen kapot en heb ik ze een mail geschreven wat ik nu moest doen.
Ik heb een foto opgestuurd en er werd meteen gereageerd, ik krijg nu een nieuw paar schoenen opgestuurd. Super blij mee! Ik ga hier zeker vaker bestellen! Een aanrader!

12 marca 2019
Oceniono na 3 z 5

Snel geleverd, maar mooi geen vergoeding retour,-en verzendkosten

De levering is snel en ze houden je netjes op de hoogte van je bestelproces, maar ik vind het niet meer van deze tijd dat zowel de verzend.- als retourkosten niet worden vergoed (bij een sale artikel) als je je bedenkt. Ik weet dat het geen recht is, maar de concurrenten betalen wel alles terug aan de klant of in ieder geval de verzendkosten (ook bij sale). Het blijft altijd gokken hoe de maat valt. Dus helaas, ik zal hier niet zo snel nog een keer bestellen.

8 lutego 2017

Odpowiedź od Spam Account

Dank voor je beoordeling. We hebben dit ondertussen aangepast. Je betaalt bij ons tegenwoordig enkel de verzend -of retourkosten. Dank voor je feedback.

Niet fijn!

Geen prettige ervaring met het personeel. Laarzen van bijna 300 euro gekocht en er kon geen vriendelijk woord van af. Ongeïnteresseerd en bijna onbeschoft behandeld door twee verschillende werknemers.

16 stycznia 2017

Odpowiedź od Spam Account

Dank voor je beoordeling. We hebben je feedback doorgezet naar onze filiaalmanager. Onze excuses voor deze negatieve ervaring in onze fysieke winkel.

Oceniono na 2 z 5

Vervolg van onderstaande uggs bestelling v. Arendonk

Mijn vorige beoordeling ging over dat de verkeerde uggs geleverd waren.
2 dagen later dat ik op de hoogte gebracht was hier over, kon ik het vandaag niet laten om even op de site te kijken of ze er mss weer waren, iemand teruggestuurd oid? je weet nooit.
Ze hebben ze weer:) Huh? Nu alleen voor 159,95. Ik had ze van de week besteld voor 80,-. Na 3 dagen dan een mail dat ze verkeerd ingepakt waren en de fabrikant ze niet meer op voorraad had? Krijg ik mijn geld terug.
Maar nu hebben ze ze wel (weer) alleen voor het dubbele bedrag!
Hier krijg ik een raar gevoel bij.....

7 lutego 2015

Odpowiedź od Spam Account

Dank voor je Monique. Hier is sprake geweest van een vergissing. We zullen contact met je opnemen om dit recht te zetten. Dank voor je feedback.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej