Valizo - Bagageservice til flyrejsende Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Super service. Vi har brugt Valizo mange gange efterhånden. Og vil fortsætte med det. Vi får en fantastisk service. Søde chauffører som kommer og henter bagage og levere boardingkort. De kommer altid... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vores bagage blev afhentet præcist til den aftalte tid. Alt blev klaret i en arbejdsgang: bagageafhentning og check-in. Det gav en rolig og nem afgang dagen efter. Vi bruger Valizo fremover.

Oceniono na 5 z 5

Vi har brugt Valizo flere gange, og det har fungeret perfekt hver gang. Kufferterne bliver hentet i København inden vores rejse, så vi slipper for selv at slæbe dem med til lufthavnen. Afhentning... Zobacz więcej

1. Międzynarodowy port lotniczy

Napisane przez firmę

HVEM ER VI En dansk virksomhed stiftet i 2016 med det formål at gøre det lettere at være rejsende. VORES SERVICE Vi tilbyder at afhente bagage hjemme hos dig og transporterer bagagen til lufthavnen. Vi udleverer boardingkort, transporterer og sikrer checkin af din bagageså du kan slippe for stress, kø, slæb og bare gå direkte til Gate, Vores Service Vi tilbyder at afhente bagage hjemme hos dig og transportere bagagen til lufthavnen - og retur igen selvfølgelig. Vores Vision Vi har sat os som mål, at vi vil hjælpe alle flyrejsende med at få en bedre start og slut på rejseoplevelsen – rejsen starter og slutter hjemme! Vores egne rejseoplevelser har ofte været præget af stress og jag i begyndelsen af rejsen, med kufferter, der skal slæbes, utålmodige børn, ventetid i kø – oplevelser som ikke er forenelig med den følelse af ro, glæde og forventning, der ellers skulle kendetegne rejsen. Det vil vi gerne ændre på, med vores check-in og bagageservice på hjemmeadressen.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 291

Napisz recenzję

Fantastisk og med en medmenneskelighed der er 5 stjerner værdig

Vores ferie til grækenland/Lesbos med Spies blev desværre aflyst i allersidste øjeblik på grund af pludselig opstået sygdom, og midt i ærgerligheden og det kaos, det skaber, fik vi den absolut bedste oplevelse med Valizo og deres personale og her især Mette.De havde hentet vores bagage derhjemme, og den var nået indchecket og indleveret til rejseselskabet,vi mødte en fantastisk og medmenneskelig service i en svær situation og de mødte os med en enorm medfølelse, hurtig handling og en professionel omsorg, der virkelig rørte os. Personalet hjalp os med at få styr på det hele og sørgede for, at bagagen kommer sikkert retur i dag og er ude af vores hænder, så vi udelukkende kunne fokusere på det vigtigste: at tage os af sygdommen.Det viser et firmaberedskab og nogle medarbejdere af en helt særlig støbning, når de kan omstille sig så hurtigt og levere en service, der føles som et varmt klem, når man har mest brug for det.De varmeste anbefalinger herfra – Valizo er ikke bare professionelle til det, de gør; de er også utroligt menneskelige. Tak for hjælpen! til jer alle i firmaet. kommer vi afsted en anden gang benytter vi altid Valizo og hermed en varm anbefaling til andre om at gøre det samme.

24 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Endnu engang benytter vi os af Valizo

Endnu engang benytter vi os af Valizo, har prøvet en gang før. Nem og overskuelig bestilling af kuffert afhentning, rar og kvalificeret betjening hele processen igennem. Løbende mail info og sms samt punktlig afhentning.
Fantastisk start på rejsen.

15 sierpnia 2026

Nemt og bekvemt

Som et ældre ægtepar var det en stor lettelse ikke selv at skulle bære tunge kufferter op og ned fra tredje sal.
Det var nemt at bestille afhentning og hjemtransport af vores bagage, og Valizo yder en meget fin og hurtig kundeservice.
Vi fik også stor hjælp i forbindelse med en forsinket kuffert, så vi giver Valizo vores bedste anbefalinger.

28 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

En service vi bruger igen og igen

Afhentningen har altid været til tiden, og kommunikationen via både SMS og mail har været rigtig god og overskuelig. Det giver virkelig en dejlig og mere afslappet start på ferien.

Vi har kun haft gode oplevelser og vil 100 % bruge Valizo igen. Kan varmt anbefales.

1 sierpnia 2026

Genialt koncept

Genialt koncept! Vi sidder i metroen tidligt om morgenen, afslappet og klar på ferie, imens andre rejsende bokser med deres kufferter, og slæber og maser. Vi går direkte til Security, de andre knokler igennem menneske mængderne. Bruger altid Velizo, når vi kan!

22 lipca 2026
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej