VAIVA
Jeg har været fuldt ud tilfreds med min behandling af min odre, som jeg lavede via VAIVA 😊 Jeg modtog hurtigt min bestilling, efter jeg havde trykket "godkend" på deres hjemmeside og bruger tit min... Zobacz więcej
Jeg må sige hver gang jeg har handlet med vaiva har det været en god oplevelse og service. priserne er gode, leveringstiden er kort og altid venlig personale når man ringer ind ang spørgsmål. Det er o... Zobacz więcej
Jeg er utrolig tilfreds med mit seneste køb fra denne butik! Jeg bestilte nogle varer, herunder et par luftige sko, og jeg er især begejstret for dem. Prisen på kun 29 kr var virkelig en overraskel... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
VAIVA er et dansk smykkebrand. Bag os står Dansk Smykkeimport, som har solgt smykker til danskerne i over 20 år og haft mere end 500.000 kunder gennem butikken. Nogle af vores kollektioner designer vi selv, resten udvælger vi med samme krav: moderne, tidløse smykker, der kan holde til hverdagen og stadig passer til de særlige dage. Vi køber direkte hos vores producenter uden mellemled – derfor kan vi holde priserne nede uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi laver fejl som alle andre. Forskellen er, at vi retter dem hurtigt og uden diskussion. Alle anmeldelser bliver læst – også de kritiske. Det er dem, vi bliver bedre af.
Kertemindevej 1 - Hal 1, 9220, Aalborg Øst, Dania
- kundeservice@vaiva.dk
- www.vaiva.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
SURPRISED 😮
Bought a bag for my grand daughter, really surprised with the quality due to the low price. She absolutely loves it. The delivery time was excellent. I would recommend this company.
Medlemskab skjult ved køb gennem Facebook annonce
Jeg købte en taske gennem Vaiva, efter et klik på en Facebook annonce. Jeg kan se på hjemmesiden at man bliver medlem ved at købe en vare. Det fremgik ikke af købsprocessen, da jeg i oktober 2020 købte via annoncen. Jeg har så betalt 99 kr hver måned siden, hvilket jeg først opdagede i går! Jeg prøvede at afmelde medlemskab via hjemmesiden, men jeg har ikke et ordrenummer (eneste relaterede email jeg kunne finde var fra DAO om at pakken blev sendt). Jeg ringede så til Vaiva support i dag, for at opsige, men jeg har endnu ikke fået en bekræftelse på opsigelsen. Jeg var desuden ikke imponeret over taskens kvalitet, men det forventer man til den pris.
Opdatering: Efter kontakt med Vaiva fik jeg pengene tilbage + en gratis taske oveni. Jeg har derfor ændret min bedømmelse fra 1 til 3 stjerner, da deres support var meget venlig og rådede bod på problemet.
Super god kundeservice
Jeg har idag snakket med Lasse fra jeres firma,da jeg har haft en dårlig oplevelse hos jer,og må ærligt indrømme at jeg har været utrolig skuffet,men efter en snak med Lasse må jeg ærligt indrømme at jeg har fået en hel anden oplevelse af jeres firma,og det er kun positivt takket være Lasse og rigtig god service fra jer. Så i får 4 stjerne i stedet for 1 og det kan i takke jeres gode kollega Lasse for.
Super god og hurtig service !
Super god og hurtig service !! Også når varer ikke helt er som forventet . Tak !!!
GOD SERVICE.
GOD SERVICE.
Jeg har handlet hos VAIVA nogle gange, og hver gang har det været en god oplevelse, varen bliver sendt til tiden og priserne er rimelig gode. Medarbejderne er rigtig flinke og nede på jorden, det synes jeg er god stil for en virksomhed
Mvh
RAFAT
Stor respekt til jer. 🙌🏼
Der bliver reddet samme dag som man sadler. Efter 30 minutter jeg havde skrevet omkring min oplevelse fik jeg en mail, de ønskede flere oplysninger som jeg udfyldte og 2 minutter efter havde jeg en Lasse i røret, meget professionel håndterede han det hele og fortalte at jeg ville få refunderet mine penge for medlemskabet og er blevet meldt ud, da de som en lille virksomhed går op i god service. 👍🏼
Jeg har også fået tilbudt at finde 2 vare inde hos dem, kvit og frit, så jeg kan se at deres vare ikke er “dårlig kvalitet”. ✨
Jeg er meget imponeret over at man ser sine penge igen, det var det sidste jeg havde forventet og må ærlig indrømme at det virkelig er god og ærlig service.
Så selvom man skal være forberedt på at binde sig hos dem i form af medlemsskab, skal man også 110% vide at de kun ønsker det bedste for deres kunder. Jeg er virkelig imponeret og sidder en smule målløs over så flot en håndtering.👌🏼
Jeg har derfor også valgt at rette min 1 stjerner til alle 5. Nogle gange dømmer man for hurtigt og tager fejl, jeg siger hvertfald 1000 tak for den meget flotte håndtering og den behagelige service. 👏🏼
Og 1000 tak for den meget flotte “julegave” i form af mine penge tilbage, det giver råd til en lille ekstra julegave. 🎁
Varerne kom hurtigt derfor 1 stjerne…
Varerne kom hurtigt derfor 1 stjerne men dårlig kvalitet (ved godt man ikke kan forvente alverden til priserne) men fik to par træningsbukser af samme mærke i forskellige farver i samme str. men de er overhovedet ikke samme længde eller pasform og det ene par var for kort og sad meget løst trods “samme str” (kan overhovedet ikke bruges) Det andet par kommer jeg heller ikke til at bruge trods “bedre” pasform men stoffet klør/kradser og ligner mest af alt et Wish produkt🙄
Har efterfølgende forsøgt at melde mig ud 7-10 gange på deres hjemmeside men fuldstændig umuligt!
Har mailet til kundeservice for 4 dage siden men har stadig intet hørt.
Ærgerligt...

Odpowiedź od VAIVA
Rigtig billig smykker og tasker til en…
Rigtig billig smykker og tasker til en billig pris.
Jeg må desværre stemme i
Jeg må desværre stemme i, hvad de andre skriver. Aldrig har jeg set en taskekvalitet så mærkelig. Filtfor 😁🤔 som andre skriver, må man forvente en vis kvalitet til førprisen uanset hvad man har givet.
Men de er skiseme hurtige til at få sendt varen ud 👍
Overvejer om barnebarnet (5 år) skal have taskerne i kalendergave 😊, men synes næsten det vil være synd for hende.
Taskerne (til kr 19,- og en før pris på Ca 2-300) står slet ikke mål med billedet, desværre
Når jeg nu læser anmeldelserne, bliver jeg lidt trist, at der ikke er rettet på tingene. Også med hensyn til retvisende billeder.

Odpowiedź od VAIVA
Fantastisk!!
Havde en rigtig dårlig oplevelse med at afmelde medlemskab. Men jeg fik simpelthen den bedste kundeservice og fik mine penge tilbage!
Jeg handler der klart igen.
Venlige og professionelle
Mega venlige og professionelle. Snakkede med en Lasse fra kundeservice som hjalp mig og sørgede for af få tilsendt min vare med det samme. Jeg var yderst tilfreds og vil helt klart købe der igen og igen :)
Der er så fin service med alt
Der er så fin service med alt , søde og venlige personer der hjælper hvis man har brug for det. Vi har bestem være glæde for at handle der. Fik vores vare som aftalt.
Er lige blevet omvendt fra at være en…
Er lige blevet omvendt fra at være en lettere utilfreds kunde og så til at blive en meget tilfreds kunde pga Line fra kundeservice.. Aldrig før har jeg da oplevet en medarbejder håndtere en utilfreds feedback så professionelt og være så kompetent til sit arbejde.. Jeg tager sgu hatten af for hende og hendes arbejde kan firmaet kun være stolte af.. Jeg vil ihvertfald gerne give dem mine varmeste anbefalinger efter at have været i kontakt med Line fra kundeservice.
Jeg er meget tilfreds med at handle…
Jeg er meget tilfreds med at handle hos…
Det beste produkt Vaiva 🙏💥🙏
Jeg er meget tilfreds med at handle hos Vaiva, de har rigtig god Kunde service, hurigt levering ,varerne er god kvalitet i forhold til prisen og der er altid rabat på varerne, jeg anbefaler folk at handle fra dem .😊
Jeg har kobte 2 gang 💪🏽💯💪🏽
Jeg er meget tilfreds med at handle hos…
Opdatering af anmeldelse.
Opdatering.
Efter min anedmeldelse på trustpilot ang Vaiva blev jeg hurtig kontaktet af Lasse som tilbød mig 3 gratis valgfri ting og æidt efter modtager jeg igen en pakke uden beregning med 2 ting i igen.?make up Pensler, samt en til urenheder der suger det væk.( Ved ik li hvordan man bruger den.) Blev meget glad for mine gaver samt mine 3 valgfrie ting som var 2 tasker og en halskæde. Mine 2 tasker var bedre kvaltitet. Og er ikke gået i stykker heldigvis:)
Desværre var halskæden i stykker låsen sad ikke på selve kæden.. Vil klart bruge vaiva igen.
Jeg har haft dette abb i meget langtid og har os købt smyker og tasker derinde fra MEN de smykker jeg har modtaget er ofte gået i stykker efter kort tid eller er blevet grimme /matte i farverne efter kort tid. Derfor bestiller jeg KUN de billigste da det er sjet ofte det er gået i stykker. Det samme er der med taskerne det hele virker lidt dom kina vare. De 4 sidste tasker jeg har modtaget er gået i stykker i lyn låsen eller i remmen/hængslerne efter max 1 uge og det bliver man lidt sur over når man har betalt 199kr pr taske og abb betaling. Så overvejer at opsige da kvaliteten ikke er som forventet. De 3 stjerner er for hurtig levering. Mvh Tanja Jakobsen
Dårligt kvalitet af alt jeg har…
Dårligt kvalitet af alt jeg har bestilt. Smykker som koster ikke 50 kr. og jeg har betalt over 200 kr. Trimmer til øjenbryn fungerer ikke, hudorme maskinen suger slet ikke😬
Og man skal betale medlemskab uden det bliver oplyst ved bestilling.
Verste jeg har oplevet ved online køb 🤥
Opdatering: Jeg blevet kontaktet meget hurtigt af Lasse, som undskyld for min oplevelse. Jeg har fået pengene tilbage og mulighed for at vælge 3 gratis tings plus en gave. Jeg sagde nej tak og det var nok med refundering af pengene.
De 3 stjerner er for kunde service.
Super god service
Et seriøst firma, som yder gode service, for at gøre deres kunde tilfredse. Helt klart anbefales til andre. 5 stjerne herfra.
Dårlig kvalitet og hævning af penge
Hej
Jeg bestilte fem sæt smykker to af dem er defækte. Jeg har også oplevet at de bliver ved med at hæve penge på min konto. Og det vil jeg have stoppet. Tak på forhånd.
god oplevelse
Jeg haft virkelig dårlige oplevelser med smykkerne fra Vaiva. Men efter og have snakket med Lasse fra Vaiva , som hele tiden ydede den bedste service , vil jeg klart anbefale Vaiva . Denne gang har jeg intet negativt og sige om smykkerne . Har virkelig fået en god oplevelse og nogle gode smykker som jeg kan tåle 👏🏻. Fik hurigt pengene tilbage på min konto og nye smykker leveret .