Vi gik Bornholm rundt i ugen før folkemødet 2026. Vi gik med uret og Vagabond Tours havde arrangeret turen med overnatninger og transport af bagage. vi var meget tilfredse med hele arrangementet og a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Veltilrettelagt tur. Gode elektroniske kort, så vi let kunne finde vej. Før turen var det frustrerende at vi fik mange påmindelser om at skulle betale regninger, som var betalt
Reakcja na opinię
Det er 6. gang vi har været på vandretur arrangeret af Vagabond Tours, denne gang gjaldt det Kyst til kyst stien, og som sædvanlig fungerede det fint. Alle overnatningssteder var gode, nogle endda ove... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi hadde en fantastisk opplevelse med Vagabond som tilrettelegger av vår tur the West Highland Way. Alt fungerte helt utmerket! Alt fra god informasjon i forkant av turen, enkle og hyggelige overnat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Om Vagabond Tours Hos Vagabond Tours brænder vi for det enkle, nære og ægte – for gode oplevelser under åben himmel, hvor du mærker naturen og får tid til at være til stede. Vi arrangerer vandre-, cykel- , pilgrims-, tømmerflåde og kanoture i Danmark og Europa – altid med fokus på kvalitet, tryghed og personlig service. Vi tror på, at rejser ikke behøver at være langt væk for at føles som eventyr. En tur på Gendarmstien, en cykelferie i England eller en stille kanoferie i Värmland kan give lige så meget ro, glæde og nærvær som en tur langt ud i verden. Når du rejser med os, er det os selv, du møder – vi kender vores ruter, samarbejdspartnere og stederne, du besøger. Vi er ikke et stort rejseselskab, men et lille team med hjertet med i alt, hvad vi laver. Vi glæder os til at sende dig ud på tur – med gode kort på hånden, bagagen transporteret og tid til bare at nyde rejsen. Vagabond Tours – rejser, der får dig ud, ned i gear og helt tæt på. www.vagabondtours.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Jeg har i september 2012 været på vandretur i Andalusien, Spanien arrangeret af Vagabond Tours. I betragtning af prisen (4.700 kr. for en uge uden fly til Malaga og lokale transporter) var vi skuffede over indkvarteringerne. En nat betalte vi for et værelse på et andet hotel, fordi vi blev anvist et lille, mørkt og tarveligt værelse ud til en befærdet vej. Firmaets hjemmeside angiver ikke den samlede tid for lokale transporter - og der er tale om meget lang transport på anden rejsedag (5,5 timer i bus), hvilket vi først fik at vide en uge før afrejse, da vi modtog informationsmaterialet.
Vi rejste to par sammen. En af os kom alvorligt til skade på vores første vandredag og måtte fragtes på hospital med ambulance. Vagabond Tours kontaktede mig sidst på den dag, da ulykken var sket. Jeg videregav Vagabond Tours-medarbejderens mobiltelefonnummer til ægtefællen til den tilskadekomne. Hun forsøgte at få fat i Vagabond Tours-medarbejderen idet hun havde akut brug for hjælp til at finde ud af hvor hun kunne sove på hospitalet sammen med sin mand, hvor hun kunne spise, hvor hun kunne få et bad og hvordan vi kunne få ægteparrets baggage fragtet fra det hotel hvor det stod og til hospitalet. Vagabond Tours-medarbejderen ringede aldrig til den tilskadekomnes ægtefælle.
Vi har skrevet til Vagabond Tours om indkvarteringerne og deres manglende angivelse af lokal transporttid. Firmaet har efter en uge ikke svaret.

Odpowiedź od Vagabond Tours
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.