Let at finde rundt på hjemmesiden og ved bestilling er der virkelig hurtig service 🙂 Her handler jeg gerne igen 👌🏻
Reakcja na opinię
Har intet andet end stor ros at give til Petersen Ure & Smykker. Bestilte online I webshop og varen blev leveret kun 2 dage senere. Havde endda ved en fejl bestilt øreclips istedet for ørestikker, hvo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte to ure på nettet, ville selv hente dem. Fik mail om de ville blive sendt, ringede dem og hurtigt svar og god telefon kontakt. God service i butikken da vi ville bytte det ene ur til et andet. Kø... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virkelig skøn og varm betjening idag, var i butikken i Helsingør for at indlevere et armbånd der skal laves og 1 diamant ørering fra mig mor, hvor jeg desværre har mistet den anden. Der var masser af... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helsingør´s største Urmager - Guldsmed butik Familie ejet siden 1966 At handle med ure, guld, sølv, og diamanter, er en tillidssag, som vi tager alvorligt.
Bjergegade 9, 3000, Helsingør, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Petersen Ure-Smykker
Godt ur til en god pris og i et let og smertefrit køb. Og ikke mindst med den sikkerhed der ligger i, at der er en rigtig butik bag, så jeg kan tage op og snakke med dem, jeg har købt uret af.

Odpowiedź od Petersen Ure-Smykker
Jeg må sige jeg er tilfreds med mit ur Seiko ur rigtig godt ur . Kan kun anbefale at købe ure og smykker hos dem og mit ur kom hurtigere end forventet .. plus jeg ringede ind og hørt om de havde uret på lageret og det havde de sagde hun og hun var rigtig flink at snakke med perfekt service jeg fik godt sted og handle på nettet 👌🏻❤️👍🏻👍🏻👍🏻

Odpowiedź od Petersen Ure-Smykker
Super god oplevelse, professionel betjening og hurtig levering, bare i top

Odpowiedź od Petersen Ure-Smykker
købte en bnh guldkæde her fra, de havde de bedste priser med det største udvalg ift andre danske smykkewebsites. Hurtig levering og godt udvalgt af fragtmuligheder hvis man som jeg ikke er super begejstret for postnord :))

Odpowiedź od Petersen Ure-Smykker
Hurtig levering og god rabat, men smykker var mast ned i en alt for lille æske. Emballagen gjorde bestemt ikke et eksklusivt indtryk og det var endda en gave…

Odpowiedź od Petersen Ure-Smykker
Købte et guldarmbånd til min datter. Ved ikke det store om guld og smykker, men på webshoppen fandt jeg god info om størrelser, forskellige faconer på led osv. Det armbånd jeg har modtaget er virkelig fint. Størrelse/proportioner er som ønsket, og 18k legeringen ser rigtig flot ud. Levering gik hurtigt og som det ellers forventes.

Odpowiedź od Petersen Ure-Smykker
Billeder snyder meget, mindre i str. (diameter) end forventet.
Dog hurtig levering

Odpowiedź od Petersen Ure-Smykker
Fantastisk oplevelse. Bestilte et ret dyrt ur, som mit første køb. Og det kom hurtigt og i perfekt stand!

Odpowiedź od Petersen Ure-Smykker
God kundebetjening og super hurtig behandling af ordre.
Jeg har haft fin dialog hele vejen.

Odpowiedź od Petersen Ure-Smykker
Jeg har i nogle år været en glad og tilfreds😀kunde i denne forretning, men det sluttede desværre fredag d. 31/1-2025!! Jeg havde fået et batteriskift på et sygeplerske-ur, som kostede 100 kr., hvilket er 5 kr. dyrere end hos Guldsmed Holmer i Herlev Bymidte, og dramatiske 30 kr. dyrere, end i en anden forretning her i Helsingør!! Da uret er en gave, bad jeg om at få en lille æske til det, og STOR var min forbavselse, da jeg af fruen selv fik at vide, at den kostede 35 kr.!!! Der står Petersen Ure og Smykker på den med guldprint, men hvorfor skal jeg betale for at reklamere for dem???
Det er da fuldstændigt optrækkeri og dybt uetisk!!!
Nu, hvor fru Greisholm har lukket sin guldsmede- butik, så mangler vi en sund konkurrence på dette område!!!
Jeg synes ærligt talt, at dit svar er lidt arrogant, Martin, og at I i almindelighed er meget dyre! Jeg vidste ikke, at mange mennesker beder om en æske, så I er nødt til at tage 35 kr. for den, og hvordan man end vender eller drejer det, så er der via jeres navn en reklame på forsiden af æsken!
Jeg ved ikke, hvor den billige forretning ligger, men mon ikke det er en, som er ejet af en tyrker eller pakistaner?!
Summa Summarum, så har vi brug for en ny guldsmed og urmager her i Helsingør, for konkurrence er sundt for alle!!!

Odpowiedź od Petersen Ure-Smykker
Venlig og proaktiv kundeservice. Kan kun anbefale butikken og vil helt sikkert handle der igen.

Odpowiedź od Petersen Ure-Smykker
I topklasse god kundeservice. Hjælpsomme og venlige mennesker i den anden ende.