Petersen Ure-Smykker Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Let at finde rundt på hjemmesiden og ved bestilling er der virkelig hurtig service 🙂 Her handler jeg gerne igen 👌🏻

Oceniono na 5 z 5

Har intet andet end stor ros at give til Petersen Ure & Smykker. Bestilte online I webshop og varen blev leveret kun 2 dage senere. Havde endda ved en fejl bestilt øreclips istedet for ørestikker, hvo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte to ure på nettet, ville selv hente dem. Fik mail om de ville blive sendt, ringede dem og hurtigt svar og god telefon kontakt. God service i butikken da vi ville bytte det ene ur til et andet. Kø... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig skøn og varm betjening idag, var i butikken i Helsingør for at indlevere et armbånd der skal laves og 1 diamant ørering fra mig mor, hvor jeg desværre har mistet den anden. Der var masser af... Zobacz więcej

1. Sklep jubilerski

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Helsingør´s største Urmager - Guldsmed butik Familie ejet siden 1966 At handle med ure, guld, sølv, og diamanter, er en tillidssag, som vi tager alvorligt.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

635 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 72

Napisz recenzję

Meget godt oplevelse.

Meget godt oplevelse.

11 lipca 2025

Hej Julia,

Tak for de pæn ord og at du også giver os fem stjerner, det er vi meget glade for.
Sant at du har taget dig tiden til dette.

Oceniono na 5 z 5

Fik svar på mit spørgsmål og derefter…

Fik svar på mit spørgsmål og derefter hurtig ekspedition. Meget glad for mit nye ur 😀

1 sierpnia 2025

Hej Åse.
Mange tak for de 5 stjerner. :-)
det er virkelig godt at du har fået svar på dine spørgsmål.
Og så dejligt at du er glad for dit nye ur.
MVH Jane

Oceniono na 5 z 5

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service - bedste anbefalinger herfra

28 lipca 2025

Hej Jesper

Tak for stjernerne og anbefalingen :-)
Vi håber at kunne hjælpe dig i fremtiden.

Oceniono na 1 z 5

Magen til uprofessionellisme og dårlig…

Magen til uprofessionellisme og dårlig kundeservice skal man lede længe efter.

1 sierpnia 2025

Hej Stepahnie,

Vi er kede af at du har haft en dårlig pålevelse hos os.
Vil du uddybe lidt nærmere hvad, der er gået galt?

Vi vil meget gerne undgå at gøre samme fejl en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og attraktive priser

Det er første gang men bestemt IKKE sidste gang, at jeg har handlet online hos Petersen Ure-Smykker.
I deres web-shop fandt jeg hurtig frem til den ønskede vare, en rigtig fin 8kt Anker facetslebet halskæde 45cm til en meget attraktiv pris, som jeg dd har modtaget med Posten.
Alt dette blev krydret med stor
hjælpsom-og venlighed. TAK
De bedste hilsner
Annelise Bess

31 lipca 2025

Hej Annelise,
Tusind tak for de pæne ord! – vi er glade for, at både service, pris og levering levede op til dine forventninger. :-) Vi håber at se dig igen!

Super hjælpsom betjening

Super hjælpsom betjening og godt udvalg af kvalitetsvarer. Finder altid det jeg skal bruge!

31 lipca 2025

Hej Tatjana!
Tak for de fine stjerner :-)
Det glæder os at du finder vores betjening tilfredsstillende og at vi har kunne hjælpe dig med at finde lige netop det du skulle bruge.

Oceniono na 5 z 5

Super god betjening og godt udført…

Super god betjening og godt udført arbejde.

29 lipca 2025

Odpowiedź od Petersen Ure-Smykker

Tak for den flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os, at du har givet dig tid til at lave en anmeldelse. Det glæder os at du er tilfreds med din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

God service og betjening ved mit…

God service og betjening ved mit ur-køb, klart et besøg værd, rigtig godt udvalg.

28 lipca 2025

Tak for stjernerne! :-)

Det glæder os meget at du har haft en god oplevelse, efter dit besøg i vores butik.- Vi håber at se dig igen, en anden gang.

17 lipca 2025

Odpowiedź od Petersen Ure-Smykker

Mang tak for de 5 stjerner :-)
Dem er vi meget glade for.
Og vi bestræber os altid på at få ekspederet så hurig og godt vi kan.
MVH Jane

Oceniono na 4 z 5

Flotte billige 🤩🤩

Jeg bestilte og 2 dage efter havde jeg mine varer,som virkelig var lækkert og stilfuldt til billig pris

16 lipca 2025

Mang tak for stjernerne.
Vi er glade for at du du synes at smykkerne er lækre og stilfulde.
MVH JAne

Oceniono na 5 z 5

En fornøjelse at handle med jer

En fornøjelse at handle med jer.
Modtog pakken allerede dagen efter bestilling. Hurtigt og nemmere bliver det ikke.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11 lipca 2025

Hej Pia,

Dejligt at du har haft en god oplevelse da du handlede med os og tak for de fem stjerner, det er altid skønt at blive værdsat.

en meget positiv oplevelse

En perfekt oplevelse:
Vi købte et guldarmbånd og oplevede hurtig levering, meget attraktiv pris og venlig og hjælpsom kundebetjening og ikke mindst: Pengene blev først trukket da varen var leveret.
Vi kan derfor varmt anbefale Petersen Ure-Smykker.

Henning

10 lipca 2025

Hej Henning,

Tak for de fem stjerner og mange tak for de pæne ord du skriver om os, det er vi meget glade for og ikke mindst at du anbefaler andre at handle hos os.

Hej Jan,

Tak for de fem stjerner og dejligt at du anbefaler os.
Skønt at du har haft en god oplevelse da du handlede hos os.

Fabulous pice of jewellery

Fabulous pice of jewellery. Fast and efficient.

17 czerwca 2025

Odpowiedź od Petersen Ure-Smykker

Mange tak for at du brugte tid på at give os 5 stjerner.
Dem værdsætter vi.
Håber at du bliver glad for dit nye smykke.
mvh Jane

Hurtig levering, søde mennesker

17 czerwca 2025

Odpowiedź od Petersen Ure-Smykker

Mange tak for at du har givet dig tid til at anmelde os og give os 5 stjerner.
Dejligt at du synes vi gør det godt.
Mvh Jane

Oceniono na 5 z 5

God pris, Hurtig levering og en personlig note

16 czerwca 2025

Hej Peter,

Tak for de pæne ord og at vi lever op til din forventninger.

Dejligt at du har taget dig tiden til at give os en anmeldelse og at du også giver os 5 stjerner, det er vi meget glade for.

God kvalitet

God kvalitet, god pris på det ur jeg købte og venligt og hjælpsomt personale🔥

13 czerwca 2025

Hej Liam,

Tak for de fem stjerner og at du har brugt tid på en anmeldese.

Det er nogle pæne ord de giver os med på vejen og det sætter vi stor pris på, tak for det.

Oceniono na 5 z 5

God butik med fair priser

God butik med fair priser, og en kundeservice.

10 czerwca 2025

Hej Kasper.

Mange tak for de flotte 5 stjerner.
Dem er vi meget glade for og dejligt at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os.
Du er altid velkommen tilbage.
Jane

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej