Ik ben altijd ontzettend tevreden met mijn behandelingen bij nagelstyliste Matta. Vooral de BIAB-behandeling is echt top! Mijn nagels zien er elke keer weer verzorgd, sterk en natuurlijk mooi uit.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
I had a really good experience with Universal Nails. The staff were friendly, professional, and made me feel comfortable. My nails turned out exactly how I wanted and the salon was clean and well-orga... Zobacz więcej
Ontzettend veel viezigheid!!! NOOIT NAAR DEZE PLEK GAAN, JE GAAT SPIJT KRIJGEN. Ze gebruiken acryl in naamloze potjes, zodat je niet weet welke acryl ze gebruiken. Verder zijn mijn handen niet eens... Zobacz więcej
I’m so happy with my nails Kimi did a great job, she was also very friendly and made me feel comfortable. I would recommend definitely going there if you want strong, pretty nails with detail.
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De leukste en gezelligste nagelstudio van Amsterdam! Voor uw nagels, pedicure, manicure, wimper extensions, epileren, waxing en IPL.
Dane kontaktowe
Kinkerstraat 319, 1053 EV, Amsterdam, Holandia
- www.universal-nails.nl
Universal Nails filiaal in de Kinkerstraat
Bij het filiaal in de Kinkerstraat, Amsterdam word ik altijd vriendelijk geholpen en nagels worden met zorg gedaan. Of ik nu gellak neem of solar nagels ik krijg passend advies. Ik krijg vooral veel complimenten als ik nail art heb gedaan. Kortom tevreden en terugkomende klant 🙏🏽❤️
Vandaag nieuwe set laten zetten door…
Vandaag nieuwe set laten zetten door Nhi ze wist precies wat ik wilde. Ze werkt snel en heel netjes. Aanrader !
Gisteren na een lange tijd weer eens…
Gisteren na een lange tijd weer eens terug geweest naar de vestiging op Tussenmeer, ik weet meteen weer waarom ik daar niet meer kwam.
Gellack op nagels is mooi gedaan maar zij lopen gewoon standaard een half uur uit!
Ik had nog gebeld om aan te geven dat ik daarna meteen weg moest maar helaas alsnog duurde het veel te lang.
Wanneer ik bij de (ik denk manager) aangaf dat ik echt op tijd geholpen moest worden bleef ze gewoon naar de nagels van een andere klant kijken en zei ze: we hebben het gewoon heel druk, ze kijkt niet op of om, Heeel asociaal!
Ik kom nooit meer daar, best jammer want ze doen het wel altijd mooi.
Als hun klanten service zou verbeteren zouden ze veel meer klanten kunnen behouden.
Ik zie ook alleen maar slechte reviews op andere sites... Jammer.
Slecht gelakte nagels
In de winkel op Tussenmeer heb ik mijn nagels met gellak laten doen.
Na nog geen week begon het al te bladeren. Omdat ik op vakantie was, heb ik gebeld en de klacht door gegeven en gevraagd of zij dit in hun agenda wilde zetten.zij zei dat ik, wanneer ik terug was langs kom komen. Ook heb ik foto’s gemaakt, waar de datum op staat.Na terug komst ben ik meteen naar de winkel gegaan, zij konden niets terug vinden in de agenda en ik kreeg te horen, dat er geen garantie werd gegeven. Dit is natuurlijk belachelijk. Normaal gesproken zit het bij mij wel zo’n 5 tot 6 weken.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.