Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ben altijd ontzettend tevreden met mijn behandelingen bij nagelstyliste Matta. Vooral de BIAB-behandeling is echt top! Mijn nagels zien er elke keer weer verzorgd, sterk en natuurlijk mooi uit.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I had a really good experience with Universal Nails. The staff were friendly, professional, and made me feel comfortable. My nails turned out exactly how I wanted and the salon was clean and well-orga... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ontzettend veel viezigheid!!! NOOIT NAAR DEZE PLEK GAAN, JE GAAT SPIJT KRIJGEN. Ze gebruiken acryl in naamloze potjes, zodat je niet weet welke acryl ze gebruiken. Verder zijn mijn handen niet eens... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I’m so happy with my nails Kimi did a great job, she was also very friendly and made me feel comfortable. I would recommend definitely going there if you want strong, pretty nails with detail.

Informacje dotyczące firmy

1. Salon manicure i pedicure
  2. Salon piękności

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

De leukste en gezelligste nagelstudio van Amsterdam! Voor uw nagels, pedicure, manicure, wimper extensions, epileren, waxing en IPL.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oplichting geld bedrag.

Echt hele slechte service! Ik belde van te voren om te vragen wat de prijs is van een pedicure. Ik kreeg een meneer aan de lijn die aangaf dat het normaal gesproken 40 euro kost en nu met de “Black friday sale” 30 euro.

Oké ik dacht het scheelt toch een heel tientje laat me maar gelijk gellak nemen erbij. Kom ik opeens uit op een bedrag van 55 euro? Dus met andere woorden 25 euro extra alleen maar voor de gellak.

Ik heb toen op een normale manier proberen aan te geven dat dat niet oké is en ik werd eigenlijk gewoon afgewimpeld.

Dit was mijn eerste ervaring hier en nooit meer! Ik zal ook zeker mijn omgeving vertellen om daar niet te gaan. Echt heel belachelijk. Jullie moeten je echt schamen!!

28 listopada 2024

Universal Nails Tussenmeer

Zeer slechte Service!
Zijn niet klantvriendelijk! Te duur voor wat je betalen moet zijn ze het bedrag zeker niet waard, want je wordt zo afgeraffeld. Ook spreken zij een tijd met je af wat ze zelf niet nakomen waardoor je makkelijk een uur moet wachtten. Er wordt niet schoon gewerkt, materiaal wordt ook niet schoongemaakt, het wordt zo weer op een ander klant gebruikt

29 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Volgens jullie website vinden jullie…

Volgens jullie website vinden jullie het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt in de salon… Oke? Toch vreemd dat mijn vriendinnetje zich vanmiddag onveilig voelde bij jullie. Ze kwam voor gellak op de tenen. De jongeman had eerst haar tenen tot bloedens aan toe geknipt en vervolgens ging alles mis met de gellak waardoor zij zonder gelakte nagels de deur uitging.
En als klap op de vuurpijl liep hij ook nog boos achter haar aan. Shame on you!

9 lipca 2024
Oceniono na 3 z 5

Resultaat van de gezette acryl nagels…

Resultaat van de gezette acryl nagels waren erg slecht. Bijna alle nagels hadden een andere vorm, bobbels en de ene nagel was dikker dan de andere. Echter wel goede service aangezien ik terug mocht komen om ze te laten fixen. Het resultaat was er iets op vooruit gegaan, maar nog steeds slecht. Het personeel was wel zeer vriendelijk!

3 lipca 2024

Vreselijk

Vreselijk! Ik kwam alleen maar om mijn biab nagels af te halen en letterlijk bij ELKE vinger zijn nu mijn nagelriemen KAPOT MET WONDJES aangezien ze met haar apparaat op de hoogste stand mijn biab hardhandig wegvijlde.

Mijn vingers doen nu veel pijn omdat ik allemaal kleine sneetjes en open wondjes heb

20 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Na 1,5 week bladdert de gellack er al…

Na 1,5 week bladdert de gellack er al van af! Gebeld, maar je hebt 5 dagen garantie. Normaal ging mijn gellack wel 3 weken mee! Slechte service en slecht opgebracht! En dat voor 43 euro! Doe het voortaan zelf wel!

7 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Gisteren mijn nagels laten verwijderen

Gisteren mijn nagels laten verwijderen, begon heel goed meneer nam de tijd, vervolgens begon het drukker te worden en dacht meneer ik moet het even wat sneller doen. Eindstand nagels afgebroken en gescheurd, geen topcoat olie niks en na het veilen was het klaar. Ik heb hem vervolgens nog de vijl gevraagd om er zelf nog even langs te gaan want het zag er niet uit en dan wel 30- hiervoor vragen echt schandalig! Haal het in het vervolg nog liever zelf weg

8 czerwca 2024

Komt afspraken niet na

Heb inmiddels al 3 keer op rij een afspraak gemaakt per telefoon. Ze houden hier echter geen rekening mee. Bij aankomst krijg ik te horen dat ik een uur moet wachten? Kan dus niet op de vertrouwen.

Vervelend dat ik nu een weekend weg ga en dus een weekend met een missende nagel loop.

7 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

Wij komen altijd in de Eerste Van…

Wij komen altijd in de Eerste Van Swindenstraat , mijn vrouw wil altijd worden geholpen voor manicure en pedicure door Mia sinds zij daar werkt, zij is professioneel en weet wat ze doet en belangrijk is dat je gezellig met haar kan praten in het Nederlands , tijdens de behandeling wordt een kopje koffie aangeboden zeer attent , mijn vrouw kan het niet laten na de bekwame behandelingen om Mia te prijzen , dus vandaar neem ik de moeite voor deze review . Mia ...tot de volgende ronde Vr. Gr. Marianne en Peter.

28 stycznia 2024

Teleurgesteld

Vrijdag middag afspraak manicure en pedicure.
Zeer onvriendelijke dam die me niet eens gedag zei, ze had er duidelijk geen zin in.
Ze raffelde de behandeling af en liet me zeer ontevreden achter, wel 60 euro lichter, maar zeer ontevreden over deze manier van werken en slechte behandeling. P.s. ik ben een man dus was alleen nagels knippen en verzorgen en eelt verwijderen.

2 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden met het eind resultaat

Er is zorgvuldig de tijd genomen bij
de locatie Linnaeusstraat om mijn
nagels op te vullen met Biab en gellak.
Ook heel tevreden met mijn pedicure
behandeling, opvullen van mijn teennagels
en gellak.
Zeer tevreden over alle lieve medewerkers.

31 stycznia 2024

Universal nails Kinkerstraat

Locatie: Kinkerstraat
Mijn nagels zien er verschrikkelijk uit. Ik heb een BIAB set met kleur gedaan.
De BIAB werd tegen mijn nagelriemen aangezet. Zitten meerdere hobbels in niet egaal. Het is 1 dikke plakaat zit onder mijn nagels. Tevens 1 nagel vergeten te doen met top coat, zag ik later pas.
Had afspraak gepland moest 3 kwartier wachten.
Echt niet waard en helemaal slecht voor je nagels.
Tevens de spullen waarmee ze werken ziet er zo verschrikkelijk onhygiënische uit, wie weet wat je daarvan allemaal kan oplopen.
Ik raad het serieus niemand aan. Erg spijtig met hoe ze vroeger waren.

9 stycznia 2024

Locatie Oost (Linneausstraat)

Locatie Oost (Linneausstraat)

Ten eerste zien mijn nagels er verschrikkelijk uit. Ik had gekozen voor een nieuwe BIAB set. Deze werd binnen een half uur erop gesmeerd maar volledig over mijn nagelriemen heen. De ene hand is ook meer gedekt met kleur dan de andere hand. Het lijkt wel gedaan door een kind. Daarnaast heel onhygiënisch wordt er gebruik gemaakt van een oude vijl en allerlei tools die niet ontsmet worden. Personeel zat onderling met elkaar te lachen en kletsen in een andere taal wat vaak over de klanten leek te gaan. Tenslotte had ik een afspraak en moest ik een half uur wachten. Heb uiteindelijk nog gemaild dat ik niet blij was, maar nooit reactie gekregen. Ik kom hier nooit weer! Echt weggegooid geld, zo zonde.

4 stycznia 2024

Xuantrang is top!

Xuantrang heeft vandaag mijn nagels gedaan. Prachtig gedaan, ontzettend lieve vrouw en neemt de tijd om alles goed aan te pakken. Velletjes en droge randjes en zelfs erboven ook goed aangepakt. Zeer tevreden en ik ga zeker bij haar terug. Linaeusstraat Oost!

18 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Ik heb in de linneausstraat een…

Ik heb in de linneausstraat een schimmelinfectie opgelopen.. ze werken totaal niet hygiënisch gebruiken hun vijlen masr opnieuw en opnieuw 2 weken geleden opvulling betaald 35 euro nu om me nageks eraf te laten halen 20 euro em een tube schimmelcreme van etos 7 euro, ik confronteerde hen met mijn schimmelnagel en er werd gewoon gezegd ja komt door de winter , vingers en nagels zijn droog lulkoek want ik gebruik elke dag handencreme dus lekker in de ontkenning fase ik wil gewoon me geld terug

9 grudnia 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej