Hier al een aantal keren een hoogwerker mogen huren. Top gasten, op tijd, goed werkende hoogwerkers. Aardige mensen en altijd luisterend oor.
Zobacz, co mówią recenzenci
Edy is een vriendelijke, no-nonsense persoon. Het huren was snel geregeld en er werd meegedacht met mijn situatie. Door het gratis transport echt een scherpe prijs. Bij vragen tijdens de werkzaamheden... Zobacz więcej
Wij huren al jaren bij ukuntmijhuren.nl tot volle tevredenheid. Maken soms gebruik van andere verhuurders, maar komen telkenmale weer terug bij ukuntmijhuren.nl. Ook in de opleidingssector hebben zij... Zobacz więcej
u kunt mij huren is ons goed bevallen. afspraken zijn gekomen en de hoogwerker is netjes op het werkadres neergezet. en de tarieven zijn scherp in vergelijking met andere bedrijven. als wij... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Maxwellstraat 35, 6716BX, Ede
- 088-1230800
- info@ukuntmijhuren.nl
- www.ukuntmijhuren.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
ongedwongen
Ik heb via internet de machine uitgezocht die ik nodig had, daarna opgebeld met de planning en gevraagd of de machine beschikbaar was in de periode dat ik hem nodig had. Dit was geen probleem en alles is volgens afspraak verlopen.
Een makkelijk bedrijf om zaken mee te doen, prima.
Goede prijs/kwaliteit en zeer goede service
Bij Ukuntmijhuren kom je nooit voor verrassingen te staan.
goede service
u kunt mij huren is ons goed bevallen.
afspraken zijn gekomen en de hoogwerker is netjes op het werkadres neergezet.
en de tarieven zijn scherp in vergelijking met andere bedrijven.
als wij weer een hoogwerker nodig hebben gaan wij zeker weer naar u kunt mij huren.
installatie techniek Rijnhuis
valse start
Voor de 1e keer bij deze firma gehuurd.
Afspraak maken ging goed.
Op de dag van levering, was de hoogwerker al geleverd ruim voor de afgesproken tijd. Hij stond ook niet op de plek die afgesproken was.
Tijdens het gebruik bleek hij niet goed te werken. Na een half uur/3 kwartier kwam de monteur, na een half uur constateerde hij dat de accu's niet goed waren en dat er een andere hoogwerker geleverd zou worden. Voor dat die er was, was er weer een uur voorbij.
Het andere apparaat werkte verder prima.
zulke dingen kunnen gebeuren, alleen jammer dat er niets met de verloren uren gedaan werd. Een beetje korting zou wel op zijn plaats zijn geweest
Klantvriendelijk en meedenkend
Wij huren af en toe een hoogwerker maar al jaren zonder problemen.
Service bij bezorgen is goed
De zaak is overdag niet altijd telefonich bereikbaar is weleens lastig.

Odpowiedź od ukuntmijhuren.nl
UITSTEKEND VERHUURBEDRIJF MET GOEDE SERVICE EN ADVIES !
dit verhuurbedrijf beveel ik aan, vanwege vakkundig personeel met goede service, adviezen en afleveringen!
Zo weer bij ze huren
Hele goede service en machines .
Goede prijs .
Voor hoogwerkers mijn vaste adres .
Gr Danny
Snelle, zorgvuldige levering
Ik ben heel tevreden over de snelheid waarmee ze aan mijn verzoek konden voldoen. De instructies waren duidelijk en de machinerie voldeed prima. Geen gevaarlijke onderdelen, alles werkte. Helemaal goed.
Een service gericht en betrokken bedrijf!!
Dit bedrijf verdiept zich goed in het maken van de juiste keuze van machine en laat de machines goed zien en legt goed uit hoe deze te gebruiken. Levering prima op afgesproken tijd. Betrokken bij de wensen van de klant!
ik hoor eigenlijk nooit van "het kan niet" en problemen worden naar behoren opgelost
apparatuur is goed, levering en ophalen volgens afspraak en bij problemen wordt direct actie ondernomen. prijs is goed.
Super service
Hele correcte en snelle service! Telefonisch perfect bereikbaar en klant vriendelijk!
Dankzij de aanhanger hoogwerker van u kunt mij huren .nl hangt het spandoek op de gevel geweldig.
De aanhanger hoogwerker achter de auto, snel en makkelijk geregeld.
Eenvoudig te besturen machine zelf een leek als ik kon met de hoogwerker alle hoekjes bereiken.
Bedankt. ukuntmijhuren.nl !!..
service is zeer goed
Hoge service, komen afspraken na voor mij de belangrijkste reden voor goede beoordeling
Prima bedrijf waar we al lange tijd mee samen werken.
Er is snel iemand aan de lijn. Zowel de lange als korte termijn huuraanvragen worden direct ingevuld. Flexibel. Alles dus wat je verwacht als klant.
Doświadczenie Trustpilot