Online een afspraak gemaakt en op gemaakte datum mooi op tijd aanwezig. De heer heeft alles heel serieus opgenomen en info gevraagd over de gegevens van ons huis. Uiteindelijk een paar dagen later e... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Snelle reactie op de aanvraag, komen de gemaakte afspraken na. Op tijd en correct. Zijn duidelijke in wat ze gaan doen, geven hierover duidelijke uitleg. Na 2 dagen Energie label ontvangen met uitgeb... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snelle planning, snelle levering van het advies. Alles digitaal ingescand, lijkt me een vrij objectieve meting van het geheel. Vriendelijke mensen, ook prettig!
De persoon was heel vriendelijk en beleefd. Ik was hooguit beetje verbaasd dat hij niet wist wat een douchepijp was als vorm wtw-applicatie. En moest hem nog herinneren aan het opnemen/checken van de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wil je hoogwaardige energielabelservices in Deventer? Bij RegioLabel ben je aan het juiste adres! Als ervaren EP-adviseur in de energielabelbranche biedt RegioLabel een breed scala aan diensten, waaronder energielabels voor zowel woningen als utiliteitsgebouwen, energielabeladvies en inmeetrapporten volgens de geldende normen. Met een focus op de regio Deventer kunnen we reiskosten verminderen en scherpe tarieven aanbieden. Onze achtergrond in duurzaamheid en uitgebreide ervaring maken RegioLabel de ideale keuze voor al jouw energielabelbehoeften. Laten we samen streven naar een beter milieu en kostenbesparingen. Neem vandaag nog contact op met RegioLabel voor meer informatie of een afspraak!
Dane kontaktowe
Staverenstraat 15, 7418CJ , Deventer, Holandia
- 0617713853
- l.assendelft@regiolabel.nl
- regiolabel.nl
Afspraken stipt nagekomen
Afspraken stipt nagekomen, constructief meegedacht en snelle service verleend. Compliment voor Luuk!
Duidelijke informatie
Duidelijke informatie, rustig objectief alles bekeken en verstand van zaken
Professioneel
Online een afspraak gemaakt en op…
Online een afspraak gemaakt en op gemaakte datum mooi op tijd aanwezig.
De heer heeft alles heel serieus opgenomen en info gevraagd over de gegevens van ons huis. Uiteindelijk een paar dagen later een mooi document met energie label. Top gedaan allemaal en een aanrader.
De persoon die bij ons kwam ,was…
De persoon die bij ons kwam ,was vriendelijk ,en wist wat hij deed met een goede uitleg .
Hij heeft goed geluisterd en een…
Hij heeft goed geluisterd en een duidelijk hoe hij te werk ging.
Rapport en label was er supersnel
Zo kan het ook
Erg tevreden over de geleverde dienstverlening. Snel, kundig en voor een goede prijs!
Dikke aanrader
De persoon die aan huis kwam was erg meelevend en geïnteresseerd. De ronde ging er vlot en werd er nauwkeurig gewerkt.
Als ik weer een dienst nodig heb meld ik mij zeker bij RegioLabel.
Prima ervaring
Prima, op de afgesproken tijd aanwezig, en snel het energielabel geleverd.
Eenvoudig een afspraak kunnen maken
Eenvoudig een afspraak kunnen maken, makkelijk vindbaar. Keurig onderzoek. Snel een label en een marktconforme prijs.
Er kwam een nette jongeman
Er kwam een nette jongeman, die vertelde wat hij allemaal ging doen.
Hij hield me netjes op de hoogte.

Odpowiedź od RegioLabel
Goed en eerlijk bedrijf met snelle afhandeling.
Zijn duidelijke in wat ze gaan doen, geven hierover duidelijke uitleg. Na 2 dagen Energie label ontvangen met uitgebreid rapport En nog een eerlijk advies wat je zou kunnen verbeteren en wat het oplevert.

Energielabel
Na telefonisch contact kon er snel een afspraak worden gemaakt.
En er werdt deskundig gemeten om het juiste energielabel te kunnen berekenen.
Daarna hadden wij ons energielabel snel in huis.

Odpowiedź od RegioLabel
Deskundigheid aan het werk.
Ik ben zeer tevreden over Regiolabel.
Deze mensen weten heel goed waar
zij mee bezig zijn.
Knap !!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.