Leuke typcursus met motiverende verhaallijn. Dyslexie variant in te stellen. Mijn zoon ervaart de cursus wel als erg lang. Daarnaast is het voor ernstig dyslecten lastig de 120 aanslagen per minuu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hoe terug op het juiste spoor? Progressie wordt wekelijks geevalueerd door feedback van persoonlijke coach.Werkt motiverend.Nuttige informatie.Nadruk om letters trefzeker aan te slaan.Snelheid in... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dochter met autisme en licht mentale beperking en DCD volgt de typcursus nu al een 3 weken. Ze oefent bijna elke dag en vindt het heel fijn. Ze kan al behoorlijk goed de letters vinden zonder te kijk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
TypeTopia heeft meer dan 30 jaar ervaring in het geven van typecursussen. Meer dan 180.000 kinderen hebben de typecursussen van TypeTopia inmiddels met succes afgesloten. Het slagingspercentage ligt nu bij TypeTopia op maar liefst 97,2 procent!
Napisane przez firmę

Boulevard 12, 3707 BM , Zeist, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Een zeer fijne methode om te leren blind typen. Het voelt als een spel, maar met een mooi resultaat.

Odpowiedź od TypeTopia.com
Leuke typcursus met motiverende verhaallijn. Dyslexie variant in te stellen. Mijn zoon ervaart de cursus wel als erg lang. Daarnaast is het voor ernstig dyslecten lastig de 120 aanslagen per minuut te halen.

Odpowiedź od TypeTopia.com
Método muy ameno y divertido a mí hija le encanta y está aprendiendo muy bien mecanografía
Dochter is en blijft gemotiveerd om sneller en blind re leren typen. Leuk gemaakt voor kinderen.

Odpowiedź od TypeTopia.com
dit help het tippen van mijn zoon voor op school zeer goed :)

Odpowiedź od TypeTopia.com
Mijn dochter gaat erg vooruit met typen,
Ze vindt het leuk.
Ik krijg elke keer een verslag.

Odpowiedź od TypeTopia.com
Mijn zoon vindt de typecursus inmiddels leuk, maar de start is wel erg lastig. Veel letters in korte tijd te leren en weinig aanwijzingen, dus veel begeleiding nodig. Prima, maar het was fijn geweest dat vooraf te weten. Dagopgaves zijn vrij groot en red hij niet in 1 dag van 20 of 25 min, daardoor krijgt hij niet vaak het gevoel iets af te ronden

Odpowiedź od TypeTopia.com
Ik vind het erg goed hoe het word gedaan voor kinderen met Dyslexie. Het gaat soms nog wat snel voor mijn dochter en daarom doet ze het wat langer op een dag vaak dan aangeraden wordt dit wil ze dan zelf.

Odpowiedź od TypeTopia.com
Goede communicatie met puders en de kinderen. Altijd ositieve feedback. Hierdoor houden kinderen het vol. Mooie oefenomgeving.

Odpowiedź od TypeTopia.com
Mijn zoon heeft ernstige dyslexie. Hierom zou een typcursus hem kunnen helpen. Typtopia heeft een stoere verhaallijn en heeft extra mogelijkheden voor kinderen met dyslexie. Onze zoon heeft echt baat bij deze cursus en helpt hem op meerdere vlakken. Hij gaat op meerdere taalkunde op school vooruit en kan zonder te kijken typen!

Odpowiedź od TypeTopia.com
Op een speelse manier leer je de letters en letter tekens. Ik stond versteld hoe snel je nieuwe letters leert. Het programma herhaald en voegt toe. Onze zoon neemt dit de rest van zijn leven mee.

Odpowiedź od TypeTopia.com
Heel fijn en leuk programma.
Het enige wat ik jammer vind is dat de gesprekken die tussen de mannetjes plaats vinden voor het verhaal compleet te maken niet voorgelezen kan worden.
Mijn zoontje heeft veel problemen met lezen door zijn taal-en spellingsachterstand waardoor dit veel van hem vraagt en hij het dus vaak links laat liggen.

Odpowiedź od TypeTopia.com
Mi hija tiene 9 años y en poco tiempo ya ha aprendido muchas letras sin mirar! La historia es divertida pero no del gusto de todos los niños y niñas
Cuando yo tenía su edad hice un curso de mecanografía y fue una de las mejores cosas que hice! Lo que aprendes es para toda la vida
Leuke omgeving voor kids, mijn zoon vind het zo leuk dat hij zelfs meerdere lessen per dag wilt doen.

Odpowiedź od TypeTopia.com
Estoy muy contenta con el curso de Typetopia para mi hijo Lope, sobre todo porque es muy motivador y divertido para que pueda avanzar sin errores en tener cada vez más velocidad

Odpowiedź od TypeTopia.com
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.