Tyg.se Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Beställde 1 m spets på nätet och hämtade i butik. Personalen var så trevlig men när jag mätte hemma så fattades åtminstone 3-4 cm och det gillar jag inte.

Oceniono na 5 z 5

Beställde varan och betalade innan jag gick in här och blev väldigt skrämd av att läsa recensionerna. Då jag köpte en symaskin som kostade flera tusen var jag riktigt orolig att jag gått på lurendre... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Helt ok utbud. Snabb leverans. Skulle ge 5 stjärnor om det inte vore för att de har seg kundservice. De har endast mejl vilket kan ta tid att få svar ifrån. Jag hade råkat beställa till det gamla hema... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Beställde ett presentkort till en födelsedag. De skriver att man kan skriva ut det fysiskt med olika mallar som val. Problemet var att länken för att skriva ut var kom till 404 sida "broken link". Jag... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Budownictwo i produkcja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hjärtligt välkommen till tyg.se - din onlinebutik för tyger som metervara och mer Tyger för alla sömnadsprojekt ... och passande sytillbehör

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Lätt att handla och ett fantastiskt…

Lätt att handla och ett fantastiskt urval av tyg. Snabb leverans. Jag är mycket nöjd med både tyg och er service

23 maja 2022

Hej Eva,
Tack för att du tog dig tid att skriva en så bra recension. Din tillfredsställelse med våra produkter och tjänster är alltid

Allt fungerade perfekt

Allt fungerade perfekt. Jag uppskattar tygproverna de som är gratis och som jag betalar för, då tygaffärer knappt längre finns i mindre städer.
Lite problem med utbudet av bomullsband kypertvävt 2 cm bredd litet sortiment av färger.

20 maja 2022

Hej Lena,

Nätsidan var bra

Nätsidan var bra, lätt att leta bland olika tyger.
Men leveransen dröjde väldigt länge. Kom inte inom utlovade 5-10 dagar utan först efter tre veckor. Trots att jag frågat fick jag ett falskt svar. Jag kommer ALDRIG beställa nåt från tyg .se igen.

Hej Ida,
Tack för din recension.
Vi beklagar att allt inte gick som förväntat.  Vi uppskattar din feedback och strävar efter att förbättra vår service.

Hej Annie,

Inget att klaga på.

Jag är nöjd! Priserna är bra och kvaliteten inte sämre än en vanlig tygaffär. Har fått vad jag förväntat mig. Skickas från Tyskland så frakten tar några dagar längre än vanligt.

Hej Lisa,

Fina varor

Fina varor, annorlunda tyg mönster för varje önskemål. Bra priser och service.

Hej Katerina,

Oceniono na 5 z 5

Köpte ett mönster som jag ska sy wn…

Köpte ett mönster som jag ska sy en kjol .
Snabb leverans bra paketerat.

Hej Anne,

Myket bra

Myket bra jobbet

Hej Fatima,

Toppen!

Bra utbud, fin kundservice och snabb leverans

Hej Nin,

Bra kundservice

16 maja 2022

Hej Christina,

Oceniono na 2 z 5

Tyget är fint att titta på men är…

Tyget är fint att titta på men är hopplöst att sy i. Luddar lätt på avigsidan, tyvärr gick tyget i soporna.

13 maja 2022

Hej Siv,
Tack för din recension.
Din tillfredsställelse med våra produkter och tjänster är alltid vårhögsta prioritet.

Toppen ⭐️

Toppen ⭐️
Vi är så nöjda

13 maja 2022

Odpowiedź od Tyg.se

Hej Ronja, Tack för att du tog dig tid att skriva en såbra recension. Din tillfredsställelse med våra produkter och tjänster är alltid

Oceniono na 3 z 5

Jag är nöjda

Jag är nöjda på båda tyger och transport

11 maja 2022

Odpowiedź od Tyg.se

Tack för din recension. Vi är mycket glada över det. Om du har några kommentarer, vänligen skicka dem till: kundservice@tyg.se

Oceniono na 1 z 5

Undvik tyg.se som pesten skälv

om jag har kunnit så har jag gett detta företag 0 stjärnor i recession.

beställde ifrån tyg.se 19/04 & beställde något från kina samma dag. fick idag 10/5 det jag beställde från kina och har ännu inte fått det jag har beställd ifrån tyg.se. vilket betyder att det går snabbare å beställa saker från kina änn det går å få grejer från tyg.se

dom skickade inte grejerna innan jag skickade en email och lyste grejerna. ursäktade sig med at ''silkbandet var ur sortiment' istället för å ge besked med en gång.

provade å kolla status på paketet på nätsidan med bifogade Beställningsnummer i email men fick bara en felmedelande att ''vi kunde tyvärr inte hitta någon beställning på dessa uppgifter''

UNDVIK TYG.SE !!

10 maja 2022
Opinia niezależna

Hej Fredrik,
Tack för din recension.
Vi uppskattar din feedback och strävar efter att förbättra vår tjänst.
Din tillfredsställelse med våra produkter och tjänster är alltid vår högsta prioritet.

Snabb leverans!

9 maja 2022

Hej Elisabeth,

Oceniono na 4 z 5

Första gången jag handlade här

Första gången jag handlade här. Blev glatt överraskad av kvaliteten på tygerna den var mycket bättre än jag trodde och det finns så mycket att välja på. Kommer att köpa härifrån igen och rekommenderar Tyg.se.

Hej Leif,

Jag är mycket nöjd

Jag är mycket nöjd att jag kund hos er.

Hej Hassan,

Nöjd med varan

Nöjd med varan. Mycket bra service. Tack.

Hej Nataliya,

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej