Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Hvis man anvender tv3 og tv3+ så skal der slukkes især I weekenden aftner. Der vises mission imposible 1 fredag på tv3, lørdag mission impossible 2 og derefter 1'eren. Søndag er det 3'eren først og... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg forstår ikke man ikke kan spole, så Fr. Eks Luxus fælden, og senere ville jeg vise en nabo en sekvens, men kunne ikke spole på noget jeg ikke havde set, havde set det samme dag, og det var også en... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kunne man give 0 stjerner eller ÷5 stjerner så var det hvad tv 3 fortjener!! Evindelige genudsendelser og reklamer så lange så man næsten har glemt hvilken genudsendelse man så !! Bolig programmer de... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

3+ Nu flytter i igen F1 til fordel for et øjebliks modefænomen, denne gang ishockey. Hvorfor svigter i os faste seere der følger F1? Ishockeykampe har vel normalt 100 seere hvis i overhovedet vi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Stacja telewizyjna
  2. Firma mediowa
  3. Agencja prasowa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

tv3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,2

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Gambling online

Set TV3 første gang i ca. 10år. Jeg er overrasket over alle de reklamer der er for gambling. Det budskab som især er henvendt til unge må TV3 jo åbenbart støtte.

14 lutego 2022
Oceniono na 3 z 5

Dåselyd

Jeg har fået en underlig “dåselyd” der ikke er på alle andre kanaler. Et par dage var der også tekstet på danske udsendelser.

9 lutego 2022
Oceniono na 2 z 5

Hej skønne TV3

Hej skønne TV3. Nu har i sendt de samme 4 sesoner af luksus fælden på flow tv i 10 år. Nu har vi set dem. Kunne i ikke tage at fornye jer.tak vh Max

24 stycznia 2022
Oceniono na 2 z 5

3+ Premier League - skift kommentatorer

3+ Premier League - nye kommentatorer tak.
Nu må det være nok med de subjektive kommentatorer - Grønborg, Mølby osv
Alle kommentatorer er positive for Liverpool, og alt sammenlignes med Liverpool hvor Liverpool ikke kan gøre noget galt - prøv at høre kommentatorerne - det er det samme hver gang. Skift dem ud tak!
Vil I ikke skifte dem ud med Bruun, Bischoff, mm som er reelle kommentatorer?
Jeg zapper hver gang de andre kommenterer en kamp - gider ikke høre deres sammenligning og positive feedback for Liverpool HVER gang

27 grudnia 2021

What

What, ingen konsekvenser for at danske deltager i Robinson stjæler mad fra fattige bønner.
Typisk dansk kultur, møg forkælet.
Jacob K står bare og taler, men har ingen rygrad. JEG ER MEGA Skuffet...

24 października 2021
Oceniono na 1 z 5

Jeg er godt og grundigt træt af de også…

Jeg er godt og grundigt træt af de også afbryder Formel 1 Practise 1 om fredagen med alle deres interviews fra kørene, dvs i fuld tvskærm, i hele 5 sekunder pr gang.

(Hvorfor i fuld tvskærm??? må vi ik se formel 1??? gør i også det når der er fodbold??)

Så zoomer de så ned til lille tvskærm i hjørnet så vi så igen kan se formel 1, det gør de ved hver interviews ca 3-4 gange om fredagen.
Jeg mister mere og mere lysten til og se formel 1 pga det

Jeg har skrevet flere gange til dem om de ikke kan vise det i lille tvskærm nede i hjørnet, FRA START AF, så vi kan følge med i formel 1, men der bliver ikke svaret

26 września 2021

Genudsendelse

Hej
Jeg kan ikke forstå hvorfor i sender alle de genudsendelse. I er lidt selv skyld i at folk ikke vil se den kanall (tv3.) Fint vi skal se luxus fælden, transformers, familien fra bryggen. Men det er som at sætte en dvd på og ser matador og huset på Christianshavn igen og igen i flere år og det er bare kedelig til sidst vil da også se noget andet. Jeg er lidt træt af og se det samme og jeg betaler for den kanal. Håber i finder noget andet i stedet for så er jeg glad.

15 lipca 2021

EM SKAL VÆRE DR, REKLAMEFRI

Burde forbydes at sådan en reklame kanal skal have EM rettigheder!! Jeg kunne ALDRIG finde på at BETALE for at støtte den reklame kanal som konstant slår om på totalt ligegyldige reklamer ( som om man ikke får nok reklamer smidt i hovedet alle andre steder )+ så skruer i lige lyden lidt op når reklamerne IGEN kommer, så vi da ikke går glip af dem.. Det sjove er at de reklamer som bliver tvunget ned i halsen på en, gør faktisk at jeg altid køber et andet produkt end det som i tvinger på folk..

Og som ik at det var nok, så fratager i alle os andre som aldrig kunne finde på at betale for reklamer, EM kampende nu, så 90%af befolkningen ik kan se det på DR!! Penge penge og nye måder at tvinge folk over på jeres reklame kanal!! Håber alle boykotter alt der har med tv3 at gøre!!

Og som alle andre siger, så er lyd, billede totalt ringe.. Hvem er dum nok til at give penge for det? Ikke ret mange går jeg ud fra, når i nu prøver at få kunder, ved at fratage alle folk EM på andre kanaler..

6 lipca 2021

Dårlig lyd

Sidder og ser kampen Belgien og Italien, desværre ikke på DR, for som i sidste kamp, forfærdelig lydkvalitet, som om mikrofonen er vendt ud mod publikum, i stedet de 2 kommentatorer som man næsten ikke kan høre, ringe, skrev også til dem i sidste kamp, men intet sker

2 lipca 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej