Hvis man anvender tv3 og tv3+ så skal der slukkes især I weekenden aftner. Der vises mission imposible 1 fredag på tv3, lørdag mission impossible 2 og derefter 1'eren. Søndag er det 3'eren først og... Zobacz więcej
Jeg forstår ikke man ikke kan spole, så Fr. Eks Luxus fælden, og senere ville jeg vise en nabo en sekvens, men kunne ikke spole på noget jeg ikke havde set, havde set det samme dag, og det var også en... Zobacz więcej
Kunne man give 0 stjerner eller ÷5 stjerner så var det hvad tv 3 fortjener!! Evindelige genudsendelser og reklamer så lange så man næsten har glemt hvilken genudsendelse man så !! Bolig programmer de... Zobacz więcej
3+ Nu flytter i igen F1 til fordel for et øjebliks modefænomen, denne gang ishockey. Hvorfor svigter i os faste seere der følger F1? Ishockeykampe har vel normalt 100 seere hvis i overhovedet vi... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
tv3
Dania
- www.tv3.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Kommentatorerne
Kan jeres kommentator ikke bare fokusere på kampen. Hver gang der er en dansker på et udenlandsk hold, begynder de konstant at ævle om ham og rose ham selv om han gør det dårligt. Irriterende.
SKRIGESKINKEN JENS HANSEN
Ham, skrigeskinken Jens Hansen, er frygtelig irriterende at høre på når vi skal se Formel 1. Lad dog John få meget mere taletid, han ved hvad han taler om.
Prøver at se en film og oplever at i…
Prøver at se en film og oplever at i konstant sender reklamer i blokke på op til 10 min. Det tager fuldstændig fornøjelsen fra filmen.
Total ubrugelig kanal
Kan man ikke bede Ann Grete Nørgård om…
Kan man ikke bede Ann Grete Nørgård om at snakke lidt mindre når hun speaker håndbold,hun snakker konstant,hun er ellers meget sød.
Hilsen Svend Ramsdahl 7800 Skive
Ekko og genlyd
Vi har igennem flere måneder oplevet en forfærdelig lyd på tv3 og tv3+ i forskellige serier og specielt i den speak imellem programmer. Det er nærmest ekko og noget genlyd som om der står nogle mikrofoner tændt. Vi har i februar henvendt og til kunde.....ce hos Viaplay og de vil have modeller og serienumre på vores tv og udstyr (vi har 8 tv nogle med kort fra Norlys og andre med chromecast både version 3 og de nye hvide med fjbt. + en enkelt Apple tv og det er alle der har samme problem, så tænker at problemet kommer udefra. Mon Viasat ikke skulle prøve at se indad i stedet for at give alle andre skylden, (Bare en tanke) Iøvrigt er Viasat vældig svær at kontakte (Kunde.....ce) hmm
TV3 plus ser lige onside nedtakt FCK…
TV3 plus ser lige onside nedtakt FCK -FCM hold da kæft den er svær at sluge for Københavner journalisterne i studiet 2-3 skulle de ikke prøve at være lidt mere neutrale 🫤
Luksus fælden
Genudsendelser, nu har jokien og hans norske kone været i Luksus fælden 3 til 5 gange med meget korte tid, meget kedeligt.
Ekko på lyd.
Ekko på lyd.
Meget irriterende.
Det har stået på i lang tid.
På 3 og 3+
Ekko/genlyd
Det er efterhånden lang tid at der har været en genlyd/ekko på jeres udsendelser. Få det dog fixet
Hvorfor pokker er der altid ekko på…
Hvorfor pokker er der altid ekko på jeres kanal ?
Få da styr på det én gang for alle…
I stedet for at ignorere alle de anmeldelser…. Det er sgu for dårlig…
Vi er ikke tilfredse med NC som…
Vi er ikke tilfredse med NC som kommentator !!
Ekko på lyden i filmer
EKKOPÅ LYDEN LIGE SOM DE ANDRE SKRIVER…
EKKOPÅ LYDEN LIGE SOM DE ANDRE SKRIVER ÉN STJERNE ER ÉN FOR MEGET FÅ NU STYR PÅ FOR MANGE UDGANGE FØR I SPEAKER TAK🤬
Wow det da godt nok utroligt at i gang…
Wow det da godt nok utroligt at i gang på gang skal snakke mellem programmerne . Det fint nok i skal informere om alt muligt . Men i kan da i det mindste slukke for den delay der er på sporet . Det er efterhånden hverdag det sker . Det top uprofessionelt.
Og så skru lige lidt ned for reklamerne det jo helt trivielt
jeg skriver angående Masterchef er i…
jeg skriver angående Masterchef er i klar over der er børn der ser programme så lyder det bare ikke godt at værterne bander så meget det lyder bare ikke godt
Så sætte de fandem den forkert film ,så…
Så sætte de fandem den forkert film ,så de lige ha sendt for 2 dag siden skod firma
TV3 Plus
Vis nu istedet det program I har programsat i stedet for sport som man kan se på jeres andre kanaler.
0 stjerner-hvad sker der for af man…
0 stjerner-hvad sker der for af man ikke kan kontakte kundeservice? Nu sker det igen - man følger en serie (projekt runway sæson 19) og sidste afsnit som skulle sendes imorgen torsdag på flow tv, ikke bliver programsat. Hvorfor sker det igen af man snydes for afsluttende afsnit? Det er jo et lotteri om man får lov af se en hel sæson, og serien ligger ikke i arkiv😪kan i måske fremadrettet oplyse om af sæson ikke er komplet. Man bliver bondefanget, så hvorfor skal jeg forblive kunde hos jer??????