Via BOL besteld - product zou op voorraad zijn. Na 10 dagen geen bericht, geen levering, geen reactie op mail, als ik bel wordt de verbinding verbroken. Ik zou niet bij dit bedrijf bestellen.
Zobacz, co mówią recenzenci
Eerste bestelling geplaatst aantal weken geleden op dag van bezorging kreeg ik te horen dat de stoelen niet leverbaar waren. Omdat ik bij twijfel bedrijven al nooit gelijk betaal maar via Riverty.... Zobacz więcej
Na het lezen van de reviews met een bang hartje toch een online bestelling geplaatst. Welke geleverd werd door PostNL. De helpdesk reageerde snel want ik had (nog) geen mail ontvangen van PostNL. Zi... Zobacz więcej
Onze bestelling had vorige week geleverd moeten zijn, maar de leverancier heeft de producten nog niet eens verzonden. Er is ook totaal geen communicatie geweest over vertraging of levertijd. Dit is... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Wat een slecht bedrijf!
Wat een slecht bedrijf!
Via bol.com besteld maar levering wordt steeds verschoven en geen track en trace code.
Ook valt mij op dat bol.com de laatste tijd erg aan service heeft ingeleverd.
Geen reactie van beide bedrijven tot zo ver en laat nog weten hoe dit verder wordt afgewikkeld.
Criminals !!!
Criminals !!!
They take your money & deliver nothing !!!
They do not update , or communicate any issues .
I wasted my day waiting for a delivery that never came !!!
They then make up BS excuses when you chase them for any information on your order .
DO NOT USE !!!
tuincentrumoutlet tilburg
tuincentrumoutlet in tilburg:
*wil je een artikel 5 weken later ontvangen dan de beloofde "volgende dag"? --> dan moet je zéker hier bestellen!
*wil je voor de gek gehouden worden dat het artikel verstuurd zou zijn maar ze geen track & trace willen/kunnen versturen? --> niet twijfelen en meteen hier bestellen!
*wil je eindeloos mailen om te vragen waar dat artikel blijft zonder reactie te ontvangen --> zeker hier bestellen!
*wil je na minstens 6 emails te hebben verstuurd een grote mond van een stagaire van dit bedrijf ontvangen? --> àbsoluut hier bestellen!
spijtig dat dit bedrijf de goede naam van bol.com ten schande brengt.
GLS valt overigens NIETS te verwijten!
Top service!
Vrijdag een aantal dingen besteld. kreeg hem, ondanks deze drukke tijd, vandaag al binnen! Aangegeven liever het pakketje via PostNL te laten bezorgen, kreeg ik het pakketje inderdaad via PostNL. Top service!
laagste prijsgarantie klopt niet
adverteert met laagste prijsgarantie, mooi niet. verzenden het lekker zuinig met DPD en natuurlijk komt pakket niet aan. Ik heb koop geannuleerd want zo doe je geen zaken als een consument beentje geligt wordt.
Voordelige prijzen en hele vriendelijke…
Voordelige prijzen en hele vriendelijke klantenservice. Op tijd bezorgd, alles top!
beautiful enormous flower pot
I got a beautiful, enormous flower pot. I was afraid whether the indicated dimensions on the website were precise, but no worries. The pot is as big as described. Besides good quality and great service, I also got a discount code for my next order.
Prima webshop
Prima webshop. Goede prijzen en gratis verzending.
Retourneren zou wat eenvoudiger kunnen (is niet geautoriseerd), maar is wel gratis en je krijgt snel ene reactie.
Goede ervaring met de aftersales.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.