Havde meget smerte i visdomstand/tænder grundet infektion, i sommerferieperioden. Klinikassistent Liv, gjorde meget for, at jeg kunne blive henvist til kirug som kunne hjælpe mig videre i forløbet,... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg havde aldrig troet at det kunne være decideret hyggeligt at gå til tandlæge. Indtil jeg prøvede Tuborg Tandklinik. Var der i dag for første gang, og blev behandlet af Dina og hendes nye klinikassi... Zobacz więcej
Jeg fik lavet en operation hos dem, som var nødvendig fordi en anden tandlæge havde lavet fejl i det arbejde de havde udført. Jeg fik morfin pga. af smerterne den tidligere tandlæge havde efterlad... Zobacz więcej
Altid glad & imødekommende personale. Man føler sig så tryg og velkommen, og så er de altid gode til at fortælle løbende hvad de laver og hvad evt. behandlinger/ muligheder koster. Jens’ glade og prof... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Tuborg Tandklinik er en klinik tæt på Tuborg Havn i Hellerup. Klinikken har fire tandlæger og tre tandplejere samt et erfarent team af klinikassistenter.
Dane kontaktowe
Carolinevej 3, 2900, Hellerup, Dania
- 39620141
- info@tuborgtand.dk
- www.tuborgtand.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Fremragende Tandlæge!
Kan på det varmeste anbefale Tandlæge Dina Hedegaard Poulsen.
Vi ved jo alle sammen at det ikke er særlig sjovt at gå til tandlægen. Og jeg har en tendens til at springe mine tandlægebesøg over. Men efter jeg har fundet Dina, så passer jeg alle mine besøg, og bestiller frivilligt tid. Foruden hun både er dygtig og hurtig, så formår hun også at få dig til momentvis at glemme, at du sidder i en tandlægestol med gabet åbent. Så det er bare om at få bestilt en tid, og få set på de tænder!
God oplevelse fra start til slut
Dejlig service og effektiv behandling.
Dejlig service. Hurtig og effektiv behandling til skarpe priser.
5 stjerner!
De sødeste og bedste tandlæger! Kan kun anbefales herfra :)
Professionel og god service. Super dygtig personale 😊
Kan klart anbefales 👍🏻
Super dejlig sted og fantastisk…
Super dejlig sted og fantastisk service, så jeg er meget tilfreds 👍
Sød og god behandling
Sød og god behandling. Lyttede til min tandlægeskræk og gjorde hvad der skulle til for at behandlingen blev skånsom.
Mine varmeste anbefalinger
Det er altid en fornøjelse, at komme på besøg hos Dina og resten af klinikken. Selv da jeg kom med en lille baby på armen, var det en god og rolig oplevelse jeg gik derfra med. Kan kun give de varneste anbefalinger til Dina og hende kollegaer, aldrig har en tandlæge fået mig til at føle mig i så gode og dygtige hænder.
Fuldt ud tilfreds
Grundig og omsorgsfuld behandling. Dejligt, at man ikke skal bekymre sig om, hvad der nu skal ske, da der under hele forløbet informeres om næste skridt i behandlingen.
Faglighed i top og lækre omgivelser
Sådan skal et besøg hos tandlægen være!
Nemt og hurtig behandling til overkommelig pris. Hyggelig atmosfære og god energi.
MEGET grundig og effektiv tandlæge
Kan klart anbefales!
Man føler sig altid i trygge hænder hos Dina og klinikassistenterne. Stemningen er god, og man føler sig medindraget og informeret grundigt før, undervejs og efter behandling. Jeg vil klart anbefale klinikken.
Pernille er yderst kompetent og ikke…
Pernille er yderst kompetent og ikke mindst så behagelig at være i stolen hos. Kan kun anbefale hende.
Et rart sted at komme
Et rart sted at komme, man føler sig velkommen, og bliver behandlet godt.
Super klinik
Super klinik, venligt og meget profesionelt personale.
Mine bedste anbefalinger.
Virkelig god tandlæge
Fin service - for interesserede er der fadølsanlæg i venteværelset. Men tandlægen er også helt i top.
Kompetente
Kompetente, ærlige og min bedste tandlæge til dato! Hele personalet er altid søde og meget forstående over for både ens økonomi og “tandlægeskræk”
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.